VIDEO: Weekly Diary Vlog

Op mijn Eurotrip-vlogs moeten jullie nog heel even geduld hebben, vandaag heb ik een vlog van afgelopen week, de eerste drie dagen van die week wel te verstaan. Maandag, dinsdag en woensdag. Ik dacht.. shit, hoe ga ik ooit die vlog vullen, maar dat ging me makkelijker af dan verwacht. Ik merk dat ik steeds vaker mijn camera pak om gewoon even te filmen, of even lekker te praten. Ik hoop dat jullie ook zien dat ik het filmen – na een jaar – eindelijk een beetje als ‘normaal’ ga beschouwen. Ik heb afgelopen week zelfs zonder gene in de trein gefilmd. OK, het moet gezegd worden dat ik ook in een vrijwel lege coupé zat, maar hé.

Wat ik gedaan heb die eerste dagen van afgelopen week? Ik ben naar de kapper geweest, bracht een bezoekje aan de Jogha pop-up shop, ging met de trein naar Breda-Prinsenbeek (of all places) om een auto op te halen. Ik keek iets te veel Jane The Virgin en had inpak-stress, inpakken voor 2,5 week is niet niets, zo bleek afgelopen woensdag.

Hoop dat jullie het weer een leuke vlog vonden. Als het goed is heb ik donderdag weer een nieuwe voor jullie, van onze eerste stop op de Eurotrip, Maria Alm/Salzburg.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  mei 2, 2016 / 22:12

  Wat een leuke vlog! En ik kan nu al niet wachten op de vlogs van je eurotrip.

 2. mei 2, 2016 / 22:12

  Je highlights zien er inderdaad niet zo natuurlijk gezet uit, maar toch staat het wel weer fris als je het droog en in model hebt hoor!

 3. mei 2, 2016 / 22:34

  Benieuwd naar jullie trip, geniet!

 4. mei 3, 2016 / 10:39

  Uiteindelijk toch nog best een lange vlog voor die paar dagen! Veel plezier nog :)