TUNE TUESDAY: March

 photo maartplaylist.jpg
Het is maart (yay, bijna lente!) dus is het weer tijd voor een nieuwe playlist. Vierentwintig van jullie hebben de weg naar deze playlist al gevonden en hebben de playlist in veel verschillende vormen meegemaakt, maar nu is ‘ie klaar om gedeeld te worden.

Mijn favoriete nummers in de lijst? What Kind of Love van Florence + The Machine, The One van Kodaline, I Know You van Skylar Grey, FourFiveSeconds van Rihanna, Kanye en Paul, de nieuwste van Selena Gomez, Nothing Without Love van Natt Ruess.. Ja ik noem nu gewoon even de halve lijst op. Afgelopen maand zijn er namelijk héél veel fijne nummers uitgekomen.

Deze playlist stond afgelopen week in Oostenrijk ook regelmatig op repeat, zowel tijdens het rijden als tijdens het skiën (toen ik alleen aan het skiën was werd ik op een gegeven moment de stilte wel een beetje zat, dus skiede ik met muziek (zachtjes) in mijn oren). Een aantal van deze nummers geven me dus écht dat gevoel van die week in Oostenrijk. Wat het ‘vakantienummer’ is weet ik nog niet, maar ik denk dat het een close call is tussen The One van Kodaline en I Know You van Skylar Grey. Ik hou jullie op de hoogte.

Heel veel plezier met luisteren, wat waren jouw favoriete nummers van afgelopen maand?

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. maart 3, 2015 / 17:01

  O wow… Of ik leef onder een gigantische steen of er is wat anders ;), maar ik ken geen enkel nummer van de lijst. Vanavond maar even luisteren!

  • maart 3, 2015 / 19:36

   Haha, same here… Was al bang dat ik de enige was. Voel me redelijk bejaard met mijn 29 jaartjes :). Toch maar wat vaker de radio aan…

   • Annemerel
    Auteur
    maart 3, 2015 / 19:44

    Nee joh geen radio, ik luister nooit naar de radio… gewoon wat beter mij volgen op Spotify ;-)

 2. maart 3, 2015 / 17:34

  Het nummer van James Bay luister ik regelmatig!! En dat van Paul, Kanye en Rihanna is ook fijn. De rest ken ik nog niet, maar ik ga zeker luisteren :D

 3. Marcia
  maart 3, 2015 / 17:52

  Mijn favoriete nummer was Devil Pray van Madonna!
  Ik ga jouw nummers ook eens opzoeken. Altijd leuk, nieuwe nummers ontdekken en misschien wel een favoriet er tussen vinden!

 4. Ilse
  maart 3, 2015 / 18:23

  Liefde voor jou playlist en voor het nummer van Florence and the Machine! <3

 5. maart 3, 2015 / 18:39

  Spotify is nog steeds niet mijn “ding”. Moet mijn weg erin nog vinden.

  Jouw playlist ziet er goed uit. Momenteel ben ik helemaal into 7/11 van Beyoncé en dan vooral de geweldige videoclip.

 6. maart 3, 2015 / 18:55

  Fijne afspeellijst heb je weer gemaakt! Florence + The Machine, James Bay en Death Cab for Cutie ga ik eind juni op Rock Werchter zien en ik kijk er nu al uit, hihi.

 7. Frances
  maart 3, 2015 / 19:49

  Fijne playlist zeg!

 8. maart 3, 2015 / 20:02

  Die van Rihanna <3

 9. maart 4, 2015 / 09:40

  Ik ken geen enkel nummer van de playlist, ik ga hem dus snel luisteren!