PARIS: Parisian Chic

 photo parischic.jpg
Het is alweer zevenhalf jaar geleden dat ik Laura leerde kennen tijdens de kennismakingsweek van de Universiteit van Amsterdam. Tijd vliegt. Drie jaar lang studeerden we samen Taal & Communicatie en naast lunch en koffiedates gingen we ieder jaar in januari naar Antwerpen en maakten we in de zomer een tripje naar de zon, van Karpathos tot Barcelona. De afgelopen jaren brachten we bijna ieder jaar een bezoekje aan Parijs. Helaas schoot het er vorig jaar bij in, er was gewoon geen enkel weekend dat we allebei vrij waren. Het lijkt niet te geloven, maar het is toch echt waar. Begin januari zetten we allebei een kruis in onze agenda bij het laatste weekend van februari en dit weekend was het dan zover. PARIS!

In Nederland loop ik vaak in truien, draag ik regelmatig een Lululemon tight als broek en zitten er vaker sneakers dan laarsjes aan mijn voeten.. Maar in Parijs is dat anders. In Parijs vind ik het niet meer dan normaal dat ik een rokje of jurkje draag, dat ik laarzen draag in plaats van sneakers en een mooie jas in plaats van mijn Nike poncho. Heb ik die kleding toch niet helemaal voor niets in mijn kast hangen… Toevallig is dat precies ook Laura’s stijl, dus afgelopen weekend gingen we zeer per ongeluk als tweeling over straat.

En omdat ik mijn vriendinnen graag uitbuit, liet ik Laura niet alleen foto’s van mij maken, maar charterde ik haar ook voor een paar foto’s. Mag ik jullie presenteren, onze Parijse looks!

 photo parischic.jpg
 photo parischic.jpg
 photo parischic.jpg

Laura draagt een jurkje van Selected, sneakers van Adidas, een jasje van Sissy Boy en een sjaal van ZARA haar tasje is natuurlijk van Marc by Marc Jacobs!

 photo parischic.jpg
 photo parischic.jpg

 photo parischic.jpg
 photo parischic.jpg

Mijn jas is van Sandro, mijn laarsjes van Acne, mijn rokje van Maje en mijn trui van ZARA, mijn tasje is van Marc by Marc Jacobs.

 photo parischic.jpg
 photo parischic.jpg
 photo parischic.jpg

Laura draagt een gloednieuwe Sandro jas, een shirt van Pieces, een rokje van Vanilia, laarsjes van Selected en weer haar Marc by Marc Jacobs tasje. De armband is van Pandora en gaf ik haar dit weekend cadeau.

 photo parischic.jpg
 photo parischic.jpg
 photo parischic.jpg

Ik draag bijna dezelfde outfit is als een dag eerder, maar dit keer geen rokje + trui, maar een jurkje van Mango. Mijn zonnebril is van Dolce & Gabbana en mijn horloge is van Marc by Marc Jacobs. Mijn ring is van Pandora en de rest van mijn sieraden kocht ik bij Tiffany’s.

Do you dress the part? Kleed jij je voor bepaalde steden anders? Ik weet niet of dit nu speciaal mijn ‘Parijs’ look is, ik zou dit ook in New York dragen.. ware het niet dat ik altijd in New York ben voor een marathon en ik dan dus altijd comfort verkies boven stijl, want dat lichaam moet gespaard worden!

Liefs,
Annemerel

Delen:

34 Reacties

 1. maart 4, 2015 / 12:10

  Leuke outfits, ik had toevallig in Parijs ook een outfit met streepjes aan en een zwart rokje, dus misschien is dat wel een soort feeling die bij Parijs hoort ofzo?

 2. maart 4, 2015 / 12:11

  wat een super leuke outfits!

 3. maart 4, 2015 / 12:12

  Leeuk! Ik kleed mij inderdaad wel altijd een beetje naar de stad/het land waar ik ben!

 4. Laura
  maart 4, 2015 / 12:14

  Missing Paris (and you) already!

 5. maart 4, 2015 / 12:25

  Wat een leuke outfits! Ik vind jullie tasjes erg mooi!

 6. maart 4, 2015 / 12:29

  Die blauwe jas is echt mooi en wat een leuke tasjes.

 7. maart 4, 2015 / 12:38

  Hele leuke outfits van jullie allebei! Ik vind je gele tasje echt geweldig :)

 8. maart 4, 2015 / 12:40

  Ik vind alle outfits heel erg leuk! Ik ben helemaal fan van streepjes momenteel!

 9. maart 4, 2015 / 12:41

  Ik moest eerst lachen. Een bepaalde outfit voor een bepaalde stad? Maar het is natuurlijk helemaal niet zo gek. Het is bij mij alleen nooit aan de orde, omdat ik het land niet uitkom. Ik vind de Sandro jas echt supergeweldig!

 10. maart 4, 2015 / 12:43

  Allebei heel erg leuk! Ik vind Laura’s Sandro jas echt prachtig!

 11. Mandy
  maart 4, 2015 / 12:54

  Wat een fijne outfits! Mooie dames :)

 12. maart 4, 2015 / 12:59

  Leuke outfits. Grappig dat jullie dezelfde tas hebben.

 13. maart 4, 2015 / 13:05

  Super leuke outfits! Echt typisch parijs en jullie jassen zijn echt zo mooi ^^

 14. maart 4, 2015 / 13:14

  Leuke outfits! Dit moet je ook gewoon in NL dragen joh, veel mooier dan hardloop leggings ;)
  Vind de jas van Laura echt heel tof, mooie kleur blauw ook.

 15. Ilse
  maart 4, 2015 / 13:26

  Die Sandro jassen zijn zo mooi.
  Mijn stijl is in een ander land niet compleet anders maar ik doe wel meer mijn best dan als ik naar college ga of thuis bezig ben. ;)

 16. maart 4, 2015 / 13:33

  Looking stylish, ladies! Laura’s sjaal met houndstooth print vind ik echt heel leuk. En jouw gele tasje is echt supertof.

 17. maart 4, 2015 / 13:35

  Wat een superleuke outfits! Echt iets voor in Parijs :)

 18. Kirsten
  maart 4, 2015 / 14:06

  Mooie outfits! En jullie jassen. I’m in love. <3

 19. maart 4, 2015 / 14:17

  Beide hele mooie outfits! Super leuk om te zien. En wat leuk dat jullie dit ieder jaar doen!

 20. maart 4, 2015 / 15:00

  Ik draag altijd jurkjes en zie er volgens mijn vrienden ”altijd uit alsof je verwacht dat je thee moet drinken met maxima” Ik probeer het maar als een compliment te zien :D

 21. maart 4, 2015 / 16:32

  Wat een fijne foto’s!

 22. Rosanne
  maart 4, 2015 / 16:36

  Op vakantie heb ik vaak meer de neiging om me uit te dossen ;) Alsof er dan meer tijd voor is of zo.

 23. maart 4, 2015 / 17:08

  Leuke foto’s! En echt een goed idee om dit elk jaar te doen!

 24. maart 4, 2015 / 17:46

  Ik ben as we speak in Parijs, maar ik loop er niet heel veel boeiender bij haha. Was ook lekker contrasterend toen we ineens op Fashion Week stuitten en midden tussen alle hippe types liepen op onze All Stars!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 4, 2015 / 20:10

   Heel veel plezier in Parijs!!!

 25. maart 4, 2015 / 18:50

  Je jas is echt zo leuk!! Looking good girls!

 26. maart 4, 2015 / 19:45

  Wat een leuke outfits. Ik pas mijn kleding wel aan op steden. Ik heb er nooit zo bij stil gestaan maar tijdens het lezen van deze post besefte ik dat ik hetzelf net zo goed doe!

 27. Suuz
  maart 4, 2015 / 20:15

  Super mooie outfits!! vooral je gele tasje blijft mn favo!

 28. maart 4, 2015 / 21:05

  Herkenbaar, vooral Parijs verdient een vrouwelijke touch! Jullie zien er mooi en happy uit. Ik was er afgelopen oktober en pakte mijn koffer ook wel anders in dan normaliter. De trenchcoat en rode lippenstift mochten niet ontbreken :). Aw, nu wil ik weer terug!

 29. maart 5, 2015 / 09:58

  Tres Parisienne idd, heel leuk! En super mooie foto’s, vaker doen!

  Ik kleed me in Londen en Parijs sneller wat netter, in Berlijn juist wat meer edgy en verder gewoon normaal. Ligt ook een beetje aan het doel van mijn trip.

 30. Elvira
  maart 5, 2015 / 13:54

  Ik had in Parijs aan: witte trenchcoat, jeans en zwart-witte nike sneakers, omdat ik wist dat ik de heeeele dag & avond aan t lopen zou zijn ;-) en een lekker warme trui omdat het koud was toen ik er was!

 31. maart 6, 2015 / 16:44

  Ik vind Laura zo’n mooie meid! Haar eerste outfit is wel echt mijn favoriet van de vier, perfecte combinatie van sporty & classy, maar eigenlijk vind ik alle outfits leuk haha. Niet mijn eigen stijl voor in het dagelijks leven, maar zo perfect voor Parijs!

 32. Marijn
  maart 7, 2015 / 19:33

  Wauw wat een mooie armband! Mag ik vragen welke bedel het is? Echt heel mooi!!!