TUNE TUESDAY: July

 photo IMG_6616.jpg

Muziek die ik tijdens mijn zomervakantie luister worden later vaak ‘Annemerel klassiekers’. Nummers die me doen denken aan een bepaalde zomer. Wanneer ik in Italië ben luister ik zo mogelijk meer muziek dan in Nederland. Aller eerst onderweg natuurlijk, in de auto. Dan iedere ochtend tijdens het hardlopen. Aan het zwembad wanneer ik op de rand zit met mijn benen bungelend in het water voor verkoeling. Als ik een boek aan het lezen ben. Als ik ’s avonds niet meteen in slaap val. Ja, als ik niet aan het eten of praten ben, dan luister ik muziek. Waar ik afgelopen weken in Italië naar geluisterd heb…

Een mix van Martin Garrix, Coldplay, Demi Lovato en Rihanna.

Vrijdagochtend is nog steeds een van mijn favorieten momenten van de week. Zo niet mijn meest favoriete moment. Het eerste dat ik dan doe is Spotify openen om te kijken welke nummers er in die nacht gereleased zijn en op Spotify in de New Music Friday staan. Afgelopen maand vond ik onder andere een nieuw nummer van Demi Lovato, het eerste nummer van een album dat later dit jaar zal verschijnen. Het is weer lekker eh… zwoel. Rihanna bracht een nummer uit voor een film en serieus, ik dacht eerst dat het Sia was! Niets is minder waar, Sia heeft het nummer alleen geschreven.

Een nummer dat niet in de nacht van donderdag op vrijdag uitkwam, maar op maandag (notabene!), is een nummer van Martin Garrix. Het nummer ‘Oops’ was speciaal voor een gaming evenement van YouTube dat een paar weken geleden gehouden werd. De eerste keren dat ik het nummer hoorde dacht ik heel de tijd aan Mario Kart, inmiddels word ik er gewoon heel erg vrolijk van. Las trouwens dat vrijdag zijn nieuwe single in samenwerking met Bebe Rexha – In The Name of Love – uitkomt. Vrijdag wordt wederom een mooie dag en ik heb nu al medelijden met mijn buren (ik heb er nogal een handje van om nieuwe nummers de hele dag op repeat te beluisteren).

En wat hebben we nog meer… Summer on You van Sam Feldt, deed me ook al denken aan Mario Kart, dat ene circuit met die palmbomen. Sing me to Sleep van Alan Walker is weer net zo lekker als zijn hit ‘Faded’. En Benni Bennassi’s ‘Paradise’ (in samenwerking met Chris Brown) is ook héél fijn.

Om een lang verhaal kort te maken… luister maar gewoon!

Hebben jullie trouwens al enig idee wat HET zomernummer van 2016 gaat worden? Ik hoor veel ‘One Dance’ van Drake, maar ben zelf nog steeds geen groot fan van het nummer. Wat jullie?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. Catherine
  juli 26, 2016 / 18:48

  Can’t Stop the Feeling van Justin Timberlake. Misschien wel al gereleased in de periode rond Eurosong, maar dit is voor mij het favoriete nummer van deze zomer! Zelf ook geen grote Drake-fan.

  • Annemerel
   Auteur
   juli 26, 2016 / 19:49

   Volgens mij staat die in mijn afspeellijst van juni!

 2. juli 26, 2016 / 19:40

  Oooh en de nieuwe Justin Bieber met Major Lazor (of andersom haha) is ook heel fijn!:-)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 26, 2016 / 19:49

   Jaaa die staat al in mijn augustus lijstje! Staat hele dag op repeat!

 3. juli 26, 2016 / 20:38

  Morgen ga ik deze luisteren tijdens het rennen :) Benieuwd of het een PR gaat worden :p ;)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 26, 2016 / 21:29

   Hahaha succes! Let me know! :)

 4. Madelief
  juli 26, 2016 / 22:45

  Paris – Willy William wordt ook nog wel een hitje denk ik!!

 5. Ilse
  juli 27, 2016 / 00:29

  Ik heb hem laatst al geluisterd, ontzettend fijn!

 6. nettelie
  juli 27, 2016 / 11:07

  De nieuwe Biebs & One Dance zijn echt mijn summer jams! Ik ben btw wel een GROOT Drake-fan. #drizzyforever