TUNE TUESDAY: February

 photo IMG_7846.png

Het is alweer tijd voor mijn februari playlist. Afgelopen maand heb ik weer mijn best gedaan leuke nummers te vinden, het resultaat staat in de playlist. Ik zag dat de februari-playlist al 11 trouwe volgers heeft, jullie weten dus inmiddels ook dat mijn playlists eerder beschikbaar zijn dan wanneer ze op mijn blog verschijnen. Als je de playlist al even volgt heb je waarschijnlijk ook gemerkt dat er alweer wat nummers uit de lijst verdwenen zijn. De hele maand voeg ik nummers toe en ondertussen luister ik naar de lijst, als er een nummer tussen staat dat ik toch niet zo leuk vind, wordt ‘ie zonder pardon uit de lijst verwijderd. In mijn playlists staan dus alleen nummers die 100% het Annemerel-keurmerk gekregen hebben ;-).

Deze maand ontving onder andere Ellie Goulding’s ‘Love Me Like You Do’ dat keurmerk. Dat is mijn favoriete nummer uit deze lijst! Ook heel fijn.. Fireflies van Lights & Motion, door dat nummer heb ik de Scandinavische groep ontdekt en ik heb alle drie de albums die ze gemaakt hebben veelvuldig geluisterd tijdens het schrijven afgelopen weken. Nieuwe nummers van Rita Ora & Charlie XCX, Imagine Dragons en Kelly Clarkson mogen natuurlijk ook niet in mijn playlist ontbreken.

Ik hoop dat jullie komende maand net zoveel plezier hebben tijdens het luisteren van deze playlist, als ik afgelopen maand gehad heb. Ik begin vanaf vandaag weer met het maken van een nieuwe maart playlist, maar zal deze playlist ook nog regelmatig draaien, net zoals ik al mijn andere oude playlists ook nog steeds regelmatig draai. Het is zo leuk om iedere maand een playlist te maken, als je de playlist dan een tijdje later weer luistert doet die playlist je echt aan die bepaalde periode denken.

HAPPY LISTENING!

Liefs,
Annemerel

Klik hier voor eerdere edities van mijn maandelijkse playlist!

Delen:

8 Reacties

 1. februari 3, 2015 / 17:16

  Hier een Spotify virgin!

  Ik heb twee dagen geleden een account aangemaakt en kreeg direct een agressie aanval om dat ik niet kon forwarden naar het volgend nummer.

  Ik heb even los gelaten, als alles weer goed met mij gaat dan abonneer ik mij op jouw playlist.

 2. februari 3, 2015 / 17:19

  Wat een fijne nummers zeg! Love me like you do is echt favoriet op dit moment haha<3
  X Emma

 3. februari 3, 2015 / 17:46

  Ik blijf het zeggen: Love voor Ellie! Ze is super. Ik ken lang niet alle nummers, dus ik ga ze beluisteren. Ben benieuwd.

 4. februari 3, 2015 / 18:13

  Oeh, Kodaline is altijd goed. Even luisteren! Thanks!

 5. Ilse
  februari 3, 2015 / 18:14

  Heerlijke playlist, ik was een van de eerste volgers van die playlist. En nu begrijp ik eindelijk waarom ik opeens sommige nummers niet meer hoorde, mysterie opgelost! :)

 6. Marloes
  februari 3, 2015 / 20:25

  Jaa vind dit ook een superfijne playlist!! :)

 7. februari 3, 2015 / 23:58

  Woeps, ik merk dat ik het liedje van Ellie nog niet kende.. Snel luisteren! Thanks for sharing, jouw playlists zijn altijd zo fijn!

 8. Ilona
  februari 4, 2015 / 09:34

  Wat leuk dat ik 1 van die 11 trouwe volgers ben :) :)