TUNE TUESDAY: February

Normaal plaats ik mijn maandelijkse playlist altijd op de eerste dinsdag van de maand. Dat deed ik deze maand niet. Reden? Mijn playlist had nog niet de benodigde vijftien nieuwe nummers. Januari was een slome maand – qua nieuwe muziek. Of laat ik het beter zeggen, in januari kwam er niet veel nieuwe muziek uit waar ik super warm van werd. OK, het album van Rachel Platten en Sia werden gelanceerd, maar daar kan ik moeilijk een hele playlist mee vullen. Gelukkig is het door een beetje van februari te snoepen toch nog goed gekomen.

Want ZAYN kwam met een nummer en – wat ik niet verwacht had – dat was een super lekker nummer. Ook het nummer van TVOH’s winnaar Maan werd ik vrolijk van. Ik kijk geen TVOH (ik kijk vrijwel nooit TV, ik weet amper hoe mijn afstandsbediening werkt), maar dit nummer in samenwerking met Hardwell is goed te doen. Evenals de remix van ‘Help Me Lose My Mind’ van Disclosure (origineel London Grammar).

Best bijzonder, tot zo’n twee, drie jaar geleden vond ik elektronische muziek helemaal niets, nu luister ik er steeds vaker naar. Vooral tijdens het hardlopen vind ik het heerlijk. Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren, LOVE. IT. Een goede beat geeft me zoveel energie. Maar soms vind ik het ook helemaal niets. Afgelopen week tijdens mijn duurloop bijvoorbeeld, had ik juist iets nodig dat me rustig maakte, mijn hoofd was een grote puinzooi vol met gedachten die ik niet kon ordenen, op zo’n moment luister ik het liefst naar het album Ghost Stories van Coldplay, mijn go-to album op het moment dat mijn hoofd mijn eigen gedachtenstroom niet meer aan kan.

Maar goed, without further ado, mijn playlist voor de maand februari!

 

Wat waren jouw favoriete nummers afgelopen maand?

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Fabienne
  februari 9, 2016 / 18:56

  ADELE!

 2. Ilse
  februari 9, 2016 / 22:45

  Ik miste vorige week al je februari-playlist, haha. Ik geniet elke maand weer van je playlist en zo luister ik nog eens nieuwe nummers.

  • Ilse
   februari 9, 2016 / 22:46

   Ojaa en welke koptelefoon is dat? :)

 3. februari 10, 2016 / 14:36

  Gave foto!