SNAPSHOT DIARY: 9/2

 photo Recently Updated160.jpg


 photo Recently Updated160.jpg

Goedemorgen mijn wekker gaat om half zeven, ik wil niet opstaan. Om tien voor zeven ga ik toch…

Tijd voor een temporun van zes kilometer, ik loop een kilometer in en loop de rest van het rondje op iets hogere snelheid. Doordat het keihard waait valt die snelheid nog best wel tegen, maar ja ik ben geweest.

 photo Recently Updated160.jpg

Vandaag staat het dubbelinterview van Francien en mij in Metro. Blij met de foto die ze gekozen hebben, staan we allebei redelijk voordelig op. Je kunt het teruglezen op metronieuws.nl als je zoekt naar de krant van gisteren (onderin).

Mijn gekookte eitje is een soort van gelukt, bijna. Hij is nog net iets te lang gekookt.

 photo Recently Updated160.jpg

Op naar basisschoolvriendinnetje Jazzy, zij gaat vandaag een korte video/trailer maken voor mijn boek. Ik heb mijn ski-jas aangetrokken omdat ik zo’n vermoeden heb dat ik wat regen moet gaan trotseren vandaag.

In de duinen. Het is koud. Het is ZO koud.

 photo Recently Updated160.jpg

En ik moet zo dus echt mijn jas uit doen. HELP!

Een video is natuurlijk niet compleet zonder making of a selfie ;-).Ik hoop dat ik jullie later deze week het resultaat kan laten zien.

 photo Recently Updated160.jpg

Het tweede deel van de shoot nemen we binnen op. Dit vind ik eigenlijk nog veel moeilijker, want nu moet ik praten (en niet over mijn woorden struikelen).

Jazzy is heel blij met haar cadeautje, mijn boek!

 photo Recently Updated160.jpg

Terug in Den Haag. Beestenweer. Tijd voor wat boodschappen.

Bij Marqt score ik onder andere deze maaltijd met rijst en kip ragout, prima lunch. Heel erg lekker zelf.

 photo Recently Updated160.jpg

Bezoek van ‘Jan Rijdt Rond’ we maken een selfie voor de uitzending van gisteravond, ondertussen vertel ik hem dat het echt mogelijk is om een heel boek over hardlopen te schrijven.

De bestanden moeten na de opnames meteen naar de studio in Hilversum verzonden worden, dat kan gewoon vanaf mijn MacBook.

 photo Recently Updated160.jpg

Na dit avontuur bereid ik kort mijn presentatie voor Run2Day voor, veel te kort. Maar ik krijg kiespijn (shit!!!!!!) en wil echt alleen maar naar bed.

In bed lees ik een artikel van Men’s Health waarin mijn boek verwerkt is, het is volgens Men’s Health een perfect valentijnscadeautje. Well thank you Men’s Health!!!

 photo Recently Updated160.jpg

Ik lees het boek van Francien en kan niet meer stoppen met lezen. Wil weten hoe het afloopt. Natuurlijk weet ik wel hoe het afloopt, ik ken namelijk de Francien van 2016, maar ik ben benieuwd hoe het in het boek afloopt. Hij is nu uit, zondag krijgen jullie mijn ongezouten mening ;-).

Pas om half tien, nadat ik heel veel berichtjes ontvangen heb van mensen die zeggen dat ze het zo’n leuk item vonden bij Jan Rijdt Rond, durf ik zelf te kijken op uitzendinggemist. Ja ik ben nog steeds een mietje wat dat betreft.

 photo Recently Updated160.jpg

Goed nieuws gekregen over mijn boek, dat moet gevierd worden met Aperol Spritz. Ook al is het dinsdagavond en zit ik alleen in bed. Mijn kiespijn gaat gelukkig wel een stuk beter dankzij een paracetamol die ik ’s middags meteen genomen heb. Maar ja zo’n pil is natuurlijk niet de oplossing.

Ik hoor buiten iemand stoeien met de fietsen in het fietsenrek. Ik irriteer me aan het geluid en besluit de jongen (in de stromende regen) maar te gaan helpen. Barmhartige Samaritaan met stiekem een eigen agenda dus. Ondertussen blijkt mijn eigen fiets helemaal onder in de hoop met fietsen te legen (stomme wind!!!!) dus het kon echt geen kwaad om die jongen even te helpen. Als ik weer naar boven loop zie ik dat de nieuwe Women’s Health in mijn postvakje zit. Mijn Fit Journey staat er in, evenals een korte recensie van mijn boek. Kopen kopen!!! (het is de editie met Kayla Itsines op de cover).

Vandaag weer een drukke dag, met interview TV West en eerste tourdata van Run2Day in Amsterdam. Lord!!!!

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. februari 10, 2016 / 12:06

  Je bent maar druk met je boek he ;) Heel veel succes én plezier vanavond in Amsterdam!

 2. februari 10, 2016 / 12:10

  Logisch dat alles nu in teken van je boek staat! Spannende tijden :-)

 3. Rieke
  februari 10, 2016 / 12:34

  Zo leuk!! Ik moet Jan rijdt rond vanavond maar even kijken!

 4. februari 10, 2016 / 12:44

  Ik ga nu even jan rijdt rond terug kijken! Ben benieuwd!

 5. februari 10, 2016 / 12:47

  Ik ga straks meteen de nieuwe Women’s Health kopen. Je boek staat ook nog op mijn lijstje ;-) Ben heel benieuwd.

 6. februari 10, 2016 / 12:56

  Ik vind je snapshots heel erg leuk om te lezen :)

 7. Krista
  februari 10, 2016 / 13:58

  Ik ben bij een paar AKO’s geweest om te kijken of je boek daar lag, maar ben hem nog niet tegengekomen!

 8. Mams kim
  februari 10, 2016 / 14:08

  Leuk stuk in woman’s health , heb het gelezen!!!

 9. februari 10, 2016 / 14:18

  He Sahil, wat grappig :-)

 10. februari 10, 2016 / 14:57

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd met je boek! Ik ga hem denk ik ook halen, geniet van alles!

 11. Marieke
  februari 10, 2016 / 15:17

  Haha oké, ik moet je toch even helpen met het ik-vergeet-dat-ik-eieren-aan-het-koken-ben probleem. Daar heb ik namelijk ook vaak last van, maar daar is een oplossing voor: je Apple Watch (of iPhone)!
  Ik kook mijn eieren vaak 5-6 minuten (ligt eraan welke ik heb), en als ik ze dan in het kokende water leg roep ik naar m’n Apple Watch “Hé Siri, zet de timer op 6 minuten” (of 5 natuurlijk). Siri zet dan netjes de timer op m’n watch en ik kan weer verder met waar ik mee bezig was. Als de timer afloopt gaat je watch geluid maken en/of trillen. Ideaal! :)

 12. februari 10, 2016 / 15:21

  Jaaa, heel blij met je boek! Gisteren al een paar bladzijde gelezen en ik kreeg er BIJNA zin in ;)

 13. februari 10, 2016 / 17:29

  Oooo ik wil nu de womens health halen!
  Ik hou van je snapshots!!

 14. Ilse
  februari 10, 2016 / 18:07

  Ik heb de Women’s health net binnen vandaag dus even lezen binnenkort! En die aflevering even terugkijken via uitzending gemist!