SNAPSHOT DIARY: 8/2

 photo Recently Updated4.jpg


 photo Desktop66.jpg

Serieuze opstartproblemen, ook op de maandagochtend. Vannacht amper geslapen door de wind en regen, zo onrustig. Pas om negen uur weet ik mijn bed te verlaten en dan tref ik mijn studio in al zijn glorie aan, teringzooi. Zo kan ik toch niet werken?! Eerst douchen, dan opruimen.

En dan tijdens het schrijven van mijn snapshot diary van zondag de Superbowl Halftime show kijken. COLDPLAY!!!

 photo Desktop66.jpg

Elf uur, mijn ontbijt hebben jullie gemist (niet heel boeiend, twee gekookte eieren en een banaan, goh verrassend), maar nu is het tijd voor koffie en mijn favoriete reep.

Dit engeltje kreeg ik van Marloes tijdens mijn boekpresentatie, als mijn boek een bestseller wordt (haha) is het omdat ik dit engeltje heb.

 photo Desktop66.jpg

Ik voel me al dagen een beetje lusteloos, maar gelukkig bestaat er zoiets als make-up en goede belichting en dan ziet het er allemaal nog best acceptabel uit, toch?

Binnenkort online op Glamour, mijn interview met Babette. Ik heb vandaag de video alvast mogen bekijken in al zijn glorie (ruim dertien minuten), heb keihard moeten lachen. Als je me op snapchat volgt weet je waarom (en zo waren er nog veel meer momenten).

 photo Desktop66.jpg

Zo leuk! Mijn boek bij de musthaves op Run2Day.nl!

Ook leuk: alle reacties die ik de afgelopen dagen over mijn boek ontvangen heb. Jullie berichtjes op Instagram en mijn blog zijn overweldigend. Echt. Dankjewel! Het voelt zo onwerkelijk.. Ik ben echt blij dat er tot nu toe zoveel positieve reacties zijn, na al die maanden bloed, zweet (en ik geef het toe) tranen is het toch allemaal niet voor niets geweest.

 photo Desktop66.jpg

Rijstwafels met avocado (+ 2 die ik al op had) voor lunch. Zo’n trek in Nutella, maar mijn pot is leeg. Alleen dit staat nog in mijn koelkast alleen die Nutella is dus keihard geworden. Gelukkig krijg ik het er met een vork nog een beetje uit. Nu wordt het echt wel tijd om een nieuwe pot te kopen. Of niet… want die moet altijd leeg en misschien kan ik mezelf beter beschermen? Wat zouden jullie doen?

 photo Desktop66.jpg

Op naar Amsterdam voor de boekpresentatie van Francien. Ik moet even tanken, dus dat betekent dat ik ook even langs Starbucks moet: een flat white en chocoladekoekje neem ik mee.

Daar is ze dan lieve knappe mooie Francien, die – niet geheel in Francien stijl – ontzettend netjes en rustig haar speech houdt. Trots op haar. Heb je ons dubbel-interview vandaag in Metro gezien? Ga het boek snel lezen en dan zie je het natuurlijk in de Sunday Reading.

 photo Desktop66.jpg

Na twee uur boekpresentatie verhuis ik naar de lobby van het Volkshotel (waar het feestje gegeven wordt). Het is zes uur en ik heb zo’n vermoeden dat het hele verkeer muurvast staat. Kan beter hier even eten en werken. Zo blij met mini MacBook die zo makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Voordat ik aan mijn blog begin, kijk ik eerst de nieuwe video van Roos.

Diner: een lekkere burger met bacon en een tonic. Prima idee dit. Ik hou van werken op locatie.

 photo Desktop66.jpg

Half negen, home sweet home, dit weer mensen. Herfst. Maar dan zonder de mooie oranje, geel en rood gekleurde bomen. Bleh. Not liking it at all!!!

Dit is ZO gek, dit is nu al de tweede keer dat dit ’s avonds gebeurt… dat mijn boek op Bol.com ineens 22,95 is en dat je hem voor 20.00u moet bestellen om morgen in huis te hebben. Je kunt hem ook voor 20 euro bestellen dan, maar…. dan staat er bij leveringstijd 5 tot 10 werkdagen. Ja maar hoe dan?

 photo Desktop66.jpg

Kleine work-out voordat ik mijn bed in duik met Francien’s boek. Ik heb mijn Apple Watch nog steeds ingesteld op 500 calorieën per dag. Dat red ik lang niet iedere dag, maar ik probeer mijn week altijd goed te beginnen. Afgelopen week had ik op 5 van de 7 dagen 500 of meer calorieën verbrand trouwens.

Tijd om naar bed te gaan met Francien’s boek. Ben nu ongeveer op een kwart en moest moeite doen om het weg te leggen. Als ik zo door ga met lezen dan hebben jullie zondag mijn review!

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

19 Reacties

 1. Eva
  februari 9, 2016 / 12:07

  Bedankt voor het mooie boek wat je geschreven hebt! Gusteren uitgelezen, en vandaag beginnen met schema 2 en dan hopelijk begin november de NY marathon lopen .. In je boek komt de sushi vaak voorbij en wat ik me afvroeg – waar haal jij de sushi altijd? Ook ik ben op zoek naar goede, lekkere sushi!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 9, 2016 / 15:07

   Ik haal mijn sushi meestal bij de Albert Heijn XL, daar wordt het vers gemaakt!

   • Eva
    februari 13, 2016 / 16:14

    Bedankt voor de tip – het was inderdaad heerlijk!

 2. februari 9, 2016 / 12:10

  Ik ben benieuwd naar jouw review over Francien’s boek. Ik volg haar niet echt maar ik vind zeker dat ze het imago van een bikkel heeft, in a very good way.

  Mooi jullie twee boeken naast elkaar! Wanneer komt the movie?

 3. februari 9, 2016 / 12:25

  Here in Bavaria we had also so much wind but fortunately I slept better than you.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Danielle
  februari 9, 2016 / 12:46

  Ik zeg even niet meer kopen die Nutella. Als hij er is dan moet hij op en dan moet je straks je Apple watch op 1000 calorien per dag zetten haha. Ps. ik koop ook zelf geen chips meer, scheelt weer heel wat wel/niet gesprekken met mezelf ;)

 5. februari 9, 2016 / 13:09

  Nooit je nutella in de koelkast zetten dus ;)

  En die wind gisteren was inderdaad echt niet te doen.. Ik was blij toen ik thuis was en niet meer naar buiten hoefde!

 6. februari 9, 2016 / 13:20

  Leuk om te zien wat je allemaal hebt gedaan! Ben zoooo benieuwd naar je boek, ga hem volgende week kopen. (:

 7. Dagmar
  februari 9, 2016 / 14:21

  Gewoon nieuwe pot Nutella kopen, lijkt me duidelijk.
  Is er al meer bekend over de boekpresentaties in de verschillende steden die je gaat doen deze week? Ik had me opgegeven maar nog niets gehoord verder :-)

  • Annemerel
   Auteur
   februari 9, 2016 / 15:06

   Haha ja ga ik doen!

   Als het goed is heb je een mail hierover ontvangen, staat hij niet in je spam? Voor welke heb je je opgegeven?

   • Dagmar
    februari 9, 2016 / 16:20

    Nee niets ontvangen, ook niet in spam helaas. Ik heb me eergister (of gister) pas aangemeld, misschien is dat het probleem..?
    Ik zou wel heel graag willen komen (in Utrecht)!

 8. Janneke
  februari 9, 2016 / 14:40

  Leuk! Ik hou van je snapshot diary’s!
  Wist niet dat je ook snapchat had, wat is je gebruikersnaam?

  • Annemerel
   Auteur
   februari 9, 2016 / 15:05

   Annemerelcom !!!

   • Janneke
    februari 9, 2016 / 15:51

    Thanks!

 9. februari 9, 2016 / 15:00

  Mijn tactiek is om kleinere potten nutella te kopen. Is wel wat duurder in verhouding, maar dat heb ik er wel voor over ;) Meestal doe ik er maar net iets minder lang mee, en duurt het net zo lang tot ik een nieuwe pot wil kopen, ongeacht de maat van de pot.
  Je boek is trouwens wel een aanslag op mijn slaap, ik kan ‘m niet wegleggen! ;)

 10. februari 9, 2016 / 15:00

  Ik ben best wel benieuwd naar Francien haar boek! Leuk en toevallig dat jullie rond dezelfde tijd jullie boek lanceerden :) Dat engeltje is super cute.

 11. Kelly
  februari 9, 2016 / 18:45

  Die pot Nutella koop je gewoon, als prijs voor je enorm leuke boek :)
  Lijkt mij een goed deal.

  Ondanks dat je, je wat lusteloos voelt, zie je er stralend uit!
  Vind het leuk om te lezen hoe erg je geniet van alles wat er nu gebeurd.

 12. Ilse
  februari 9, 2016 / 22:33

  Ik zou een nieuwe pot Nutella hebben gehaald! En wat raar van bol.com, is het ondertussen al wat duidelijker hoe of wat?

 13. Myrte
  februari 10, 2016 / 09:40

  Koop de pot nutella als beloning voor iets waar je tegenop ziet, een deadline bijvoorbeeld :) Ik zou dan wel voor een klein potje gaan, haha.