TUNE TUESDAY: December

 photo IMG_6692.png

November was een goede muziekmaand en dat betekent dat mijn afspeellijst voor december weer een hele fijne is. Dat Adele haar nieuwe album niet beschikbaar maakte op Spotify was een klein beetje een domper. Ik heb het album gekocht op iTunes, maar nu kan ik haar nummers dus niet gebruiken voor mijn afspeellijst en dat terwijl ik ‘Water under the Bridge’ zo graag in mijn december-lijstje had willen zetten. Maar goed, nu moet Adele het maar gewoon doen met een eervolle vermelding in de eerste alinea van deze blog.

Gelukkig waren daar Ellie Goulding, Justin Bieber en One Direction met nieuwe albums die wel meteen op Spotify beschikbaar waren. Mijn favorieten van de albums vind je in de afspeellijst. Voor Ellie Goulding is dat ‘Holding on for Life’, voor Justin is dat ‘Love Yourself’ en mijn favoriet van het album van One Direction is ‘Hey Angel’. Hebben jullie deze albums ook al beluisterd? Hebben jullie dezelfde favorieten, of hebben jullie juist heel anderen favorieten?

Dit was ook de maand dat Coldplay met twee nieuwe singles kwam. Adventures of a Lifetime was niet mijn favoriete nummer ooit, Everglow vind ik mooier! Ik ben heel benieuwd naar het album dat vrijdag uitkomt, ik ga er vanuit dat dat wel gewoon op Spotify komt, maar goed… ik heb het album ook al besteld op iTunes. Albums van mijn favoriete artiesten, daar geef ik met liefde geld aan uit. Helaas heb ik geen tickets voor een van de concerten die Coldplay in Nederland geeft kunnen bemachtigen. Jammer, maar helaas.

November was de maand dat ik voor het eerst een nummer van Little Mix hoorde, het duet met Jason Derulo ‘Secret Love Song’ is zeker favoriet. Ook hoorde ik voor het eerst een nummer van Sara Hartman, fijne zangeres.

Wat hebben we nog meer… Troye Sivan, ook zijn album komt vrijdag uit en ik ben heel benieuwd, ik vind dit heerlijke muziek om aan te zetten tijdens het schrijven. Oh en Martin Garrix staat zelfs twee keer in mijn lijst. Een keer met zijn nieuwste nummer ‘Poison’, maar ook met zijn remix van het nummer ‘Can’t Feel My Face’ van The Weeknd. De afgelopen maanden ben ik echt fan geworden van Martin. Niet alleen door zijn show tijdens ADE die ik samen met Roos en Athena bijwoonde, maar ook doordat zijn eerste grote hit Animals, mijn powersong tijdens de marathon in Berlijn bleek te zijn. Martin, of Martijn, I love you(r music).

En dan is het nu tijd voor kerstliedjes, oh en de nieuwe albums van Coldplay en Troye Sivan dus. 

Wat waren jouw favoriete nummers van de afgelopen weken?

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. december 1, 2015 / 17:01

  Water under the bridge is ook mijn fav van Adele! Zo’n lekker nummer <3

 2. Laure
  december 1, 2015 / 19:29

  Het nieuwe album van Adele is zo goed en ik ben ook erg benieuwd naar de cd van Troye Sivan

 3. Bas
  december 1, 2015 / 20:18

  Je kan met Spotify ook je lokale iTunes nummers afspelen… ff googlen ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   december 1, 2015 / 20:41

   Yes, ik weet het! Maar dan kan ik ze nog niet voor jullie in de playlist zetten helaas!

 4. Ilse
  december 1, 2015 / 20:27

  Zitten heerlijke nummers tussen en echt balen dat het album van Adele niet op Spotify staat.

 5. december 1, 2015 / 20:37

  Love Yourself en I’ll Show You van Justin, Water Under The Bridge en Say Goodbye (to Your New Lover) van Adele, Perfect van One Direction, Army van Ellie Goulding en Same Old Love van Selena Gomez. En ik baal er ook enorm van dat Adele’s album niet op Spotify staat.

  • Annemerel
   Auteur
   december 1, 2015 / 20:42

   Oeh hele goede favorieten!

 6. Maaike
  december 1, 2015 / 22:36

  Dankzij jou heb ik Troye Sivan helemaal ontdekt, haha, love it!
  Nu ook even het nummer van Maria Mena luisteren, luisterde vroeger heel veel naar haar!

 7. december 2, 2015 / 01:04

  Jaa! Dankzij jou ben ik he-le-maal Bieber-om. En ook Ellie Goulding en One Direction heb ik vandaag binnengehaald. December krijgt een nice soundtrack hiero!