TUNE TUESDAY: August

 photo IMG_0278.png

Ik heb jullie gisteren al gewaarschuwd! Er komt vandaag weer een Tune Tuesdsay aan, dit keer de lijst die ik voor augustus heb samengesteld. Time flies. Mijn eerste maandelijkse playlist maakte ik vorig jaar september en dat betekent dat ik nu twaalf maandelijkse playlists gemaakt hebt. Klik hier om al die afspeellijsten terug te zien.

Mijn favoriete nummer van deze afspeellijst is Criminals van MS MR. Ik had heel die CD van MS MR er het liefste in gezet want ik ben GROOT fan, maar dat hebben jullie in mijn Friday Favourites van afgelopen week al kunnen lezen. Maar ook de rest van de nummers van deze afspeellijst zijn zeker het luisteren waard. Ik heb ze weer verzameld uit afleveringen Pretty Little Liars, Spotify lijstjes van anderen en soms kom ik ook nieuwe nummers tegen doordat ik benieuwd ben naar het nummer wat mijn Spotify-vrienden op dat moment aan het luisteren zijn. Ik vind dat zo’n coole feature. Ik vind het dan ook oprecht jammer dat sommige mensen die functie geblokkeerd hebben. Ik bedoel… there’s no shame in MY game! En niemand zou zich toch eigenlijk moeten schamen voor wat hij of zij luistert?

Goed, ik ga er een eind aan maken. Luister maar gewoon, de muziek spreekt voor zichzelf!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. augustus 4, 2015 / 12:13

  Ik heb niks met Leona Lewis. Fijne playlist verder.

  Maar eh jij gaat niet over naar Apple Music??

 2. augustus 4, 2015 / 16:58

  Tof lijstje :) vind de nieuwe hit van 1D ook zeker tof!

 3. augustus 4, 2015 / 18:46

  Leuk lijstje! Ik vind ook dat je gewoon moet luisteren wat je wil en dat gewoon moet kunnen laten zien :)

 4. Ilse
  augustus 4, 2015 / 19:13

  Tof lijstje, ik heb ze allemaal geluisterd.

 5. augustus 4, 2015 / 21:32

  Criminals kende ik niet, wat een lekker nummer is dat!