HELLO AUGUST

 photo HELLO AUGUST.jpg

Juli was een fantastische maand. Ik bracht drie weken door in Italië, heeft dat nog verdere uitleg nodig? Maar ik heb er alle vertrouwen in dat augustus ook een hele mooie maand gaat worden.. Waarom?

? Zondag vertrek ik naar Zweeds-Lapland voor de Fjällräven Classic. Ik heb hier zo lang naar toe geleefd, ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat worden.

? Als ik terug kom van de Fjällräven Classic ga ik een inspanningstest doen bij Stans van der Poel. Eindelijk ga ik kijken naar mijn hartslag en de verschillende zones waarin ik zou moeten trainen. Ik wil dit al zo lang doen, maar stuurde nooit een mail. Afgelopen week deed ik dat wel en de afspraak was vrijwel meteen gemaakt. Ik ben ontzettend benieuwd.

? De week daarna heb ik de fotoshoot voor mijn boek, ook iets waar ik HEEL erg naar uitkijk. Ik kan er nog niet heel veel over vertellen, maar ik hoop dat ik dat snel wel kan doen.

? Want dat is ook iets waar ik naar uit kijk, eind deze maand ga ik jullie eindelijk meer vertellen over het boek dat ik aan het schrijven ben. Ik hou niet van geheimen en ik kan ook helemaal geen geheimen bewaren. Ik vind het vervelend als andere mensen geheimzinnig doen over ‘secret projects’ en nu doe ik het zelf evengoed. Maar niet voor lang meer dus, want over een paar weken kan ik eindelijk zeggen waar ik precies mee bezig ben.

? Dit wordt ook de maand dat ik de eerste versie van mijn boek af ga schrijven, zodat ik het in september in alle (hopelijk) rust in Oostenrijk kan herschrijven. Waarom in Oostenrijk? Ik droom daar al een paar maanden van… Ik kan zoveel beter werken als ik op locatie ben, ik ben meer geïnspireerd en concentreren lijkt makkelijker te gaan. Daarnaast is het precies voor de Marathon van Berlijn en een hoogtestage voor een marathon kan NOOIT kwaad. Waar ik precies naartoe ga weet ik nog niet, ik twijfel nog een beetje over de hoogte waar ik op moet gaan zitten, maar dat ik ga is nu vrijwel zeker. Maar goed, dat is pas september, we hadden het nu over augustus.

En augustus wordt leuk. Ondanks mijn bizarre to-do-lists die ik voor deze maand gemaakt heb. Dat maakt allemaal niet uit. Het komt wel goed….

Wat staat er bij jou op de planning deze maand?

Liefs,
Annemerel

 

Delen:

17 Reacties

 1. augustus 3, 2015 / 17:08

  Ja wat leuk, ben heel erg benieuwd naar je boek!! Augustus wordt voor mij hopelijk de maand waarin ik mijn scriptie af schrijf, ben er he-le-maal klaar mee, dus nog even bikkelen.

 2. augustus 3, 2015 / 17:09

  Je hebt ons ontzettend nieuwsgierig gemaakt naar je boek. Leuk dat je er binnenkort meer over kunt vertellen! De maand augustus vind ik heerlijk. Ik ga waarschijnlijk een midweekje naar Zeeland met mijn vriend om nog vakantie te houden. Verder nog niet veel gepland. Ik neem het zoals het komt. Wel weer het hardlopen oppakken en vaker golfen :)

 3. augustus 3, 2015 / 17:12

  Klinkt als een super toffe maand Annemerel! Ik heb ook echt veel zin in augustus! Afgelopen weekend naar een festival geweest, volgende week begint KEI-week (introductie voor studenten in Groningen), daarna nog twee weken vakantie en dan begint de introductie van mijn nieuwe studie! Er komt voor mij dus ook een hele leuke, spannende tijd aan waarin ik veel nieuwe mensen ga leren kennen.
  Succes in Zweeds-Lapland en met alle andere gave dingen die je nog verder gaat doen! Ik ben benieuwd naar alle blogs.

 4. augustus 3, 2015 / 17:54

  Wat een fijne vooruitzichten.. Ik ben heel benieuwd naar je avonturen op Lapland!!

 5. augustus 3, 2015 / 18:14

  Ik word toch wel zo nieuwsgierig naar je boek! Wat spannend dat je ‘m bijna af gaat ronden (de eerste versie dan), je mag trots zijn op jezelf!

 6. Nadia
  augustus 3, 2015 / 18:40

  Leuke vooruitzichten.

 7. augustus 3, 2015 / 18:41

  Klinkt als een top maand! Ik ben heel erg benieuwd naar je boek. Kan ik het alvast reserveren?

 8. augustus 3, 2015 / 19:51

  Leuke dingen voor de boeg! Ik ben ontzettend benieuwd naar je boek :-)

 9. Jess
  augustus 3, 2015 / 19:53

  Ben super benieuwd naar je inspanningstest! Stans werkt ook samen met de sportschool waar ik werk, en ik zie steeds meer mensen die nu met hartslagmeters trainen na die test (ook marathonlopers). Laatst een lezing van haar bijgewoond en wil me nu misschien ook laten testen.. Jij eerst :p

 10. Ilse
  augustus 3, 2015 / 20:53

  Klinkt als een ontzettend toffe maand, ben benieuwd naar alle vlogs en blogs die komen!

 11. Joyce
  augustus 4, 2015 / 11:05

  Toffe maand! Ik ben ben benieuwd naar je boek maar zeker ook naar je blog over de inspanningstest van Stans van der Poel!

 12. augustus 4, 2015 / 11:25

  Alsnog een leuke maand dus :) Ik heb nog bijna heel augustus vakantie (t/m 25) en het staat vooral vol met heel veel dates en sleepovers met vriend(inn)en. En daarna alweer terug naar school… Ik kan er nu nog even niet aan denken haha, maar ik heb er ook wel weer zin in, merk ik.

 13. augustus 4, 2015 / 11:33

  Wat een spannende en mooie dingen heb jij in de planning staan zeg. Ik ben erg benieuwd naar je boek hihi. X

 14. augustus 4, 2015 / 11:48

  Ben zo benieuwd naar de foto’s voor je boek! Spanneeeeeend!

 15. augustus 4, 2015 / 12:11

  Veelbelovende maand Annemerel! Erg benieuwd naar je boek, mag je al wel zeggen waar het over zal gaan? Deze maand verhuis ik van Zeeland naar Amsterdam, yes! Eindelijjk! Haha
  X

 16. augustus 9, 2015 / 21:01

  Ben enorm naar je boek en wat er allemaal in komt en de fotoshoot :)