TRAINEN ALS EEN TOPATLEET: De finale

Het is tijd voor de finale aflevering van Trainen als een topatleet, met daarin de beelden van mijn Málaga Marathon. Maar ook mijn voorbereiding in Málaga, finish commentaar met Arthur én tips van mijn experts voor de marathon. Het was een mega bijzonder weekend, de adrenaline giert nog steeds door mijn lichaam. Een heerlijke – op zijn tijd vrij pittige – finale na acht maanden (hard) werken.

Liefs,
Annemerel

P.S. vandaag nog vijf dagen, dan ligt hij in de winkel ‘Trainen als een topatleet’. Als je hem nog niet besteld hebt (en wel geïnteresseerd bent) kun je hem o.a. via deze link bestellen

Delen:

6 Reacties

 1. Rosalie
  december 13, 2018 / 15:44

  Super leuke videoserie! En ik denk ook dat er nog meer in zit. Want eh, klopt het nou dat je op marathondag voor het eerst die gelletjes bent gaan proberen??? Wat is er met je snoepjes gebeurd? Anyway, ik denk dus dat daar nog winst te behalen valt. Maar super goed gedaan! Petje af….

 2. Annelies Penning
  december 13, 2018 / 19:03

  Goed gedaan! Ik vind dat je trots op jezelf mag zijn. ?

 3. Leon
  december 13, 2018 / 19:39

  Wat een mooie prestatie! En je stond inderdaad in het verkeerde startvak ;) maar om nou te zeggen dat daar veel elite stond….. :) Eigenlijk waren we allemaal een beetje elite die dag!

 4. december 14, 2018 / 10:15

  Wat leuk om te zien!

 5. Hanneke
  december 14, 2018 / 11:44

  Hoor ik Arthur nou zeggen: “er zit nog veel meer in” ?
  Je moet weer aan de bak dus : )
  Gefeliciteerd met deze mooie prestatie en weer een nieuw boek, het was leuk om dit hele proces te volgen.

  Nu lekker op wintersport en nagenieten.

  liefs,
  Hanneke

 6. Vera
  december 15, 2018 / 12:10

  Mijn hart brak wel een beetje toen je eerste opmerking na de finish was ‘Waarom heb ik nou niet vier seconden harder gelopen?’. Tegelijkertijd zit er misschien ook nog meer in… maar wees trots op jezelf op wat je allemaal hebt gedaan de laatste paar maanden én tijdens de loodzware marathon!