2018: TO-DO

2018 telt nog maar een week of twee, in die twee weken moet er nog aardig wat gebeuren. Ik heb even een to-do-lijst voor mezelf gemaakt met alles dat dit jaar nog plaats moet vinden.

 • Hardlopen met Adidas in Parijs (gisteren en vandaag) voor de lancering van de nieuwste UltraBOOST. Ik ben in totaal nog geen 24 uur in Parijs (om precies te zijn 23 uur en 50 minuten), maar ik heb zóveel zin om weer heel even in een van mijn favoriete steden rond te lopen.
 • De teampresentatie van het nieuwe Ruitenburg hardloopteam, het zou zomaar zo kunnen zijn dat ik vanaf morgen onderdeel ben van een heus hardloopteam. Die presentatie staat dus voor morgen gepland en ik heb er super veel zin in.
 • Mijn boek voor het eerst in de winkel spotten. Als het goed is kan ik dat dinsdag gaan doen. Op het moment van spreken wordt het gebonden, dan moet het nog even naar het Centraal Boekhuis en vanaf daar wordt het aan boekwinkels (en Bol.com) geleverd. Ik kan niet wachten om mijn boek straks echt weer in handen te hebben.
 • Een dag later heb ik de boekpresentatie van ‘Trainen als een topatleet’ samen met de mensen die hebben bijgedragen aan mijn boek en een aantal bloggers en andere hardlooppers. Ik ben nu al zenuwachtig voor mijn praatje, maar ik denk dat ik gewoon een wijntje drink van te voren. Ik heb de afgelopen maanden niet gedronken, dus ik denk dat een genoeg is om me op tafel te laten dansen.
 • Over die boekpresentatie gesproken, voor die tijd moet ik nog op zoek naar een mooie feestjurk. Natuurlijk heb ik wel iets in mijn kast hangen, maar voor zo’n gelegenheid vind ik het toch wel leuk om iets nieuws aan te trekken. Ik heb mezelf ook nog niet getrakteerd op cadeautje na de Málaga Marathon (en ik vind dat dat best mag).
 • Op 22 december moet ik Arthur aanmoedigen tijdens de halve marathon in Linschoten. Ik zeg MOET, want ik vind dat ik dit zeker verplicht ben na de fantastische aanmoedigingen van afgelopen weekend. Ik vind het trouwens wel heel leuk om te doen, dus het voelt niet als moeten.
 • Van de acht personen voor wie ik een kerstcadeautje wil kopen, heb ik er pas voor eentje iets gekocht. OMG. Werk aan de winkel.
 • Heb ik jullie weleens verteld over hoe slecht ik ben met contracten tekenen? Ik word daar altijd mega zenuwachtig van omdat ik bang ben dat ik ergens voor teken waar ik later spijt van krijg. Dit is een van de redenen waarom ik begin dit jaar dacht ‘ik moet een studie rechten gaan doen’ zodat ik beter en sneller contracten kan checken (een andere belangrijke reden was dat ik net 6 seizoenen The Good Wife gekeken had en erg onder de indruk was van hoofdrolspeelster Alicia Florrick). Anyway, waar ik naartoe wil met dit verhaal… ik heb nog steeds niet het contract van mijn boek getekend terwijl het dus dinsdag al in de winkel ligt. Slim he? Wil ik in 2018 toch nog graag even verandering in brengen.
 • Mijn eindejaarsblogs moeten nog geschreven worden. Over welk onderwerp willen jullie het liefst blogs lezen?
 • Op 24 december, de dag voor kerst, vier ik Kerstmis met mijn familie. Kerstavond is bij ons thuis altijd de belangrijkste kerstdag van het jaar en mijn maag begint nu al enthousiast te knorren als het denkt aan wat er straks allemaal op tafel staat.
 • En dan, een dag later, op 25 december… staat er ruim 1100 kilometer autorijden op het programma, want de rest van Kerst (en de jaarwisseling) vier ik samen met Arthur in de sneeuw in Corvara (Dolomieten, Italië). Zo veel zin om 10 dagen lang te skiën, chocolademelk te drinken en pizza’s te eten. De perfecte manier om dit fantastische jaar af te sluiten.

Wat staat er nog op jouw to-do-lijstje voor dit jaar? 

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. december 14, 2018 / 12:19

  Leuk! Ik ben ook in Linschoten, alleen loop ik de 5km. Mijn to do: nog 4 dagen werken, Linschoten lopen en De laatste voorbereidingen voor Mijn halve marathon naar Berlijn regelen. En rustig aan doen!

 2. laur
  december 14, 2018 / 12:27

  Idee voor eindejaarsblogs over liefde, ben wel benieuwd hoe je het nu beleefd met een man aan je zijde. ;)

 3. december 14, 2018 / 12:50

  Leuke vooruitzichten, zeg! :D
  En hop, naar die winkel jij! Voor dat cadeautje voor jezelf! Meer dan verdiend, zou ik zeggen ;)
  Geniet van het zien van jouw boek in de winkels (ik kan al niet meer wachten :) ) en de feestdagen!

 4. december 14, 2018 / 13:00

  Wat een leuke to-do lijst! Alvast heel veel plezier deze Kerst.

  Mijn to-do lijstje is erg kort, het enige wat ik ga doen de komende weken is het schrijven/verbeteren van mijn thesis, leren voor mijn tentamen en af en toe een klein stukje rennen.

 5. Annelies Penning
  december 14, 2018 / 19:53

  Zelf vind ik vooral jouw persoonlijke blogs ook. ? Wat betreft een to do lijst voor de laatste weken van 2018: die heb ik niet!

 6. Marloes
  december 15, 2018 / 16:09

  Oh leuk! Ik zou wel een leuke “hardloopchallenge “ willen voor rond kerst of oud & nieuw! Geen marathon alsjeblieft haha maar een leuk rondje of “maak je rondje in de vorm van een kerstboom”. Ideeen? Kan trouwens niet wachten op je boek! Dus hoop daar ook inspiratie uit te halen!

 7. Krista
  december 15, 2018 / 17:42

  Nou wat ‘moet’ jij veel zeg ;) Bijna alleen maar leuke dingen, klinkt niet als een straf! Maar ik snap wel dat het even snel schakelen is. Succes woensdag bij de boekpresentatie!

 8. G
  december 16, 2018 / 20:18

  Ik ben wel benieuwd of je Malaga zou aanraden voor een citytrip en wat je tips dan zijn! Ik twijfel om volgend voorjaar te gaan en ik haat online zoeken.

 9. Josien
  december 17, 2018 / 09:24

  Een lange to do list, maar wel met een hoop leuke dingen :D !
  Ben vooral benieuwd naar je verhalen over de skivakantie, wij gaan namelijk in maart naar hetzelfde gebied!
  Nog nooit in Italië op wintersport geweest.

 10. Naomi
  december 17, 2018 / 15:00

  Een blog over de liefde! Ik ga er vanuit dat je geen details gaat vertellen, stiekem wel benieuwd wanneer/hoe de vonk is overgeslagen. En een iets minder persoonlijke benadering die je misschien wel ziet zitten; ik ben benieuwd of de relatie veel invloed heeft gehad op je trainingsperiode. Zou je ook zo ver zijn gekomen en gemotiveerd zijn geweest als Arthur niet je liefde bleek te zijn? Want eerst was het idee dat iedereen je boek zou kunnen volgen, maar we worden niet allemaal verliefd op onze trainer neem ik aan en je hebt ook veel steun aan hem gehad. Vraag me af hoe je daar zelf over denkt! En of je hier iets over hebt geschreven in je boek, dacht dat het misschien al naar voren zou komen in je video’s van afgelopen weken maar dit was niet het geval.

  En een ander blogidee: misschien een receptje voor iets lekkers voor Kerst?

 11. Astrid
  december 22, 2018 / 16:04

  Als je onderdeel wordt van het Ruitenburg hardloopteam, houdt dat dan ook in dat je wellicht een van de 3 afstanden gaat lopen met de Ruitenburg halve van Maassluis (20 januari)? :D Doe er zelf niet aan mee, maar vind het wel leuk om te supporten in mijn hometown haha! :) Een oud-klasgenoot van me traint trouwens ook bij Olympus70 zie ik wel eens op instagram voorbij komen.

  • Annemerel
   Auteur
   december 23, 2018 / 09:57

   Jaaaaa ik ben wel van plan om mee te gaan doen, de halve of de tien kilometer!