THE RACE: CPC 2015

 photo Collages20.jpg

De 24 uur voor de start van de CPC krijg ik heel veel berichtjes. Berichtjes van medelopers. Iedereen is zenuwachtig. Ik ben het niet. Mooi, denk je nu misschien, want waar zijn die zenuwen überhaupt voor nodig? Nou, die zenuwen, die twijfel of ik het wel kan, die heb ik dus wel degelijk nodig. Daar ging het fout in Rotterdam, daar ging het fout in New York, ik dacht dat ik het wel even ging doen. Nou dan krijg je mentaal wel een klap als het niet zo lekker gaat als je van te voren dacht. Echt zenuwachtig ben ik niet geworden, ik kreeg meer de zenuwen van het feit dat ik de zenuwen niet krijg en of ik wel op tijd in mijn startvak was (stond er 25 minuten van te voren, had me nergens zorgen over hoeven maken, maar te laat komen is nu eenmaal één van mijn grootste angsten).

 photo Desktop301.jpg

Kledingstress
Goed, laten we bij het begin beginnen. Ik wist niet wat ik aan moest. De avond van te voren had ik besloten dat ik voor een zwarte short en mijn gele Nike longsleeve zou gaan, maar toen kreeg ik van alle kanten te horen dat een longsleeve wel wat warm zou zijn en dat ik goed zou moeten drinken. Goed drinken kan ik alleen als ik rietjes heb en die rietjes bewaar ik alleen in mijn Lululemon tights en crops, de short moest dus plaatsmaken voor een iets langere broek. Maar ja als je met zo’n langere broek loopt, moet je dan niet voor een iets minder warm shirtje gaan? Het feit dat ik zoveel hardloopkleding heb maakte de keuze er niet bepaald makkelijker op. Uiteindelijk was ik er zo klaar mee dat ik voor een compleet zwarte outfit ging. Als ik normaal niet weet wat ik aan moet ga ik ook altijd voor all-black, met hardloopkleding kan dat dus ook. Een 3/4 tight van Lululemon, mijn Nike Pro Rival sportbeha, een zwarte nauwsluitende top van Adidas by Stella McCartney en mijn Nike Zoom Structure 18+ Flash. Een mooie mix van merken denk ik zo.

Toiletstress
Maar die outfitkeuze was niet het enige waar ik me ’s ochtends een beetje druk om maakte. Mijn darmen waren het duidelijk ook niet eens met de pasta die ik de avond ervoor gegeten had. De afgelopen twee maanden at ik weinig pasta en ik weet niet of dat de reden is dat mijn darmen ineens zo raar deden, maar toen ik om 12.30u terug naar huis moest omdat ik ALWEER buikpijn had, ben ik maar aan de imodium gegaan. Misschien was ik toch ook een beetje zenuwachtig? Ik weet het niet… ik weet alleen dat het best wel vervelend was.

Om 12.00u heb ik eerst bij de 10 kilometer gekeken. Ik zag GirlsLove2Run-crewmaatje Anne voorbij sprinten, zag mijn nichtjes samen rennen en vond het toen tijd om door te gaan naar het Malieveld, waar de CPC van start zou gaan. Maar dat liep toch even anders, toen ik dus even naar huis moest om het toilet te bezoeken.

Op-tijd-kom-stress
En toen was het volgende probleem het OV. Eerst wilde ik met de fiets naar het Malieveld, maar mijn kettingslot zit vastgeroest en is met geen mogelijkheid open te krijgen. Ik denk dat ik de afgelopen maanden iets te vaak mijn auto gepakt heb en iets te weinig mijn fiets. Maar goed, ik moest dus met het OV. Volgens de website van de HTM zou mijn tram gewoon volgens de normale dienstregeling rijden, dus ik maakte me vooral geen zorgen. Maar toen er na twintig minuten nog geen tram geweest was veranderde dat. Toen er na een half uur nog geen tram geweest was begon ik te stampvoeten. Wat was DIT nou? Niet veel later kwam er uiteindelijk een tram en was ik toch nog ruim een uur van te voren op het Malieveld.

Het liefst had ik meteen mijn spullen gedropt en was ik richting het startvak gelopen, maar Marloes had weinig zin om een uur lang in haar shorts en top te moeten wachten, wat ik achteraf ook wel begrijp. Maar vorig jaar kon ik mijn startvak dus niet meer in en moest ik achteraan starten, dat ging me dit jaar dus echt niet overkomen. Uiteindelijk stonden we 25 minuten van te voren in ons startvak en toen… moesten we natuurlijk allebei weer naar het toilet. We zijn niet gegaan, ik hield me vast aan het feit dat ik tijdens mijn eerste marathon ook naar het toilet moest in het startvak en dat dat water ook vanzelf verdween.

 photo Desktop302.jpg

There we go
Dus, we zijn achthonderd woorden verder en ik sta nog steeds in mijn startvak. Laten we maar even doorspoelen naar de start. Het startschot gaat af, Marloes en ik knijpen nog even in elkaars hand en we gaan er vandoor. Het is de eerste keer dat Marloes een halve marathon gaat lopen, haar langste wedstrijd is de vijftien kilometer tijdens de zevenheuvelenloop die ze in 1.07 loopt, dat is flink sneller dan dat ik loop dus. Ik ga er dan ook vanuit dat Marloes die halve marathon wel aankan, maar zelf is ze er in het startvak niet helemaal meer van overtuigd. Maar goed, nu kan ze niet meer terug, dus we gaan gewoon rennen.

0-5K
Na iets meer dan een minuut gaan we over de start, we staan dus lekker vooraan (er deden meer dan 10.000 mensen mee aan de halve marathon!). De eerste kilometers is het druk, maar Marloes is de perfecte haas en baant een prachtig pad voor me. De eerste kilometer lopen we in 4’45, de tweede in 4’51, de derde in 4’47 en dan ineens lopen we al langs mijn huis en langs mijn auto die snel eens gewassen moet worden. De eerste vijf kilometer vliegen voorbij voordat ik er erg in heb. Ik loop op een tempo waar ik normaal alleen 10 kilometer wedstrijden in loop (als ik fit ben dan), maar het voelt gewoon als een normale snelheid voor een halve marathon. De eerste vijf kilometer rennen we in 24:18.

6-10K
Ook het volgende deel van de wedstrijd gaat me makkelijk af, we gaan zelfs nog iets sneller. Zoals gewoonlijk staan er super veel mensen langs de kant, het zonnetje schijnt lekker, maar door de tegenwind wordt het nooit te warm. Bij het waterpunt pakt Marloes water voor ons, ik pak mijn rietjes en ik hoef geen moment in te houden. Kan ik vaker met een haas rennen? We lopen de tweede vijf kilometer in 23:19.

11-15K
Rond de elf kilometer vraag ik Marloes of zij nu harder aan het lopen is of dat ik het zwaarder krijg. Ze zegt dat ik langzamer word. SHIT. This is not happening. Ik voel mijn benen inderdaad zwaarder worden en als we het asfalt voor honderd meter verlaten voor wat klinkertjes voel ik het allemaal nog heftiger. Uiteindelijk bleek dat die elfde kilometer onze snelste kilometer van de hele wedstrijd was (4’33), niet gek dus dat ik het begon te voelen. We komen nog langs twee waterstations waar Marloes weer water voor ons haalt en ik vrolijk door kan rennen. We lopen de derde vijf kilometer in 23:33.

16-20K
Ok, hier vind ik het niet leuk meer. We lopen de boulevard van Scheveningen op en dit is altijd mijn zwakke punt. We gaan omhoog, we gaan omlaag, mijn benen voelen zwaar. Het publiek is fantastisch, het uitzicht is fantastisch, de zon schijnt, ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn kledingkeuze (een longsleeve zou veel te warm geweest zijn voor mij), maar ik heb het zwaar. Ik vind het lastig om rustig te blijven ademen en ik moet nog zover! Dit is het moment dat ik iedere tweehonderd meter naar Marloes begin te gillen dat ik niet meer kan. Deze klaagzangen worden steevast  beantwoord met “jawel, je kunt dit, doorgaan!”. Als we de boulevard afrennen ben ik nog even gelukkig, want dit gaat lekker naar beneden, maar dan moeten we nog vier kilometer rechtuit en mijn benen zijn zo zwaar.

Aan de ene kant wil ik mijn pace laten zakken, ik weet dat ik mijn doel toch wel behaald heb. Onder de 1.45 lopen we toch wel, maar Marloes laat dit niet gebeuren en ik ben daar ook wel blij om want ik kon ook gewoon doorlopen, ik dacht alleen veel te veel aan mijn benen. Ik moest gewoon ergens anders aan gaan denken. Dat leek redelijk te helpen, maar toen ik bij negentien kilometer wilde versnellen ging dat toch niet. Maar dat hoefde ook niet van Marloes, gelukkig. De vierde vijf kilometer liepen we in 24:10.

 photo Desktop302.jpg

Finish
“Nog maar een kilometer Annemerel, kom op!” Ja Marloes maar weet je hoe lang een kilometer nog is?! Ik kon nog praten, dus ik moest niet zo zeuren, gewoon doorgaan. Vijfhonderd meter voor de finish zien we de ouders van Marloes en haar vriend, dit geef energie. Ik gooi er iets van eindsprint uit, honderdmeter voor de finish pakken Marloes en ik elkaars hand en we lopen hand-in-hand de finish over! De laatste kilometer liep ik toch nog in 4’37 en dat brengt de eindtijd op 1.40.25.

Acht minuten sneller dan mijn vorige PR op de halve marathon. Bijna vijf minuten sneller dan mijn doel. Ik ben een ZEER tevreden mens en ook een zeer DANKBAAR mens. Marloes heeft me er de laatste kilometers echt doorheen gesleept en zo iemand die een pad voor je baant en je water aangeeft is ook zeker niet vervelend. We hebben super vlak gelopen. De snelste kilometer was 4’33, de langzaamste 4’59, gemiddeld liepen we met 4’46 en dat ligt ook precies tussen de 4’33 en 4’59 in. Als Marloes ooit het reisbloggen zat wordt kan ze altijd nog professioneel haas worden.

 photo Desktop302.jpg

After-Finish
Na de finish zien we de ouders van Marloes en haar vriend Paul. We houden meerdere fotoshoots, ik vind mijn moeder die me – zoals gewoonlijk – weer gemist heeft (sorry Mam, ik was gewoon te snel) en na NOG een fotoshoot (waarbij we over hekken klommen en stiekem het podium betraden) loop ik naar de tribune om mijn vader zijn eerste halve marathon te zien finishen. Mijn moeder houdt op ‘Find my friends’ in de gaten waar hij is, ik zit met mijn iPhone in de aanslag om een foto te maken. Uiteindelijk komt hij in 2.05 over de finish. Ben super trots op hem, hij is de afgelopen maanden ziek geweest, heeft een chronische blessure aan zijn knie, verhuisde twee maanden geleden, zit op dit moment midden in een verbouwing, begon deze week aan een nieuwe baan, maar liep toch mooi die halve marathon.

 photo Desktop302.jpg

After-After-Finish
En dan is het tijd om richting het Plein te lopen voor een drankje. Onderweg kom ik Claartje en Anouschka tegen die ook net lekker gelopen hebben. Anouschka traint voor de marathon van Rotterdam en liep dus geen PR, Claartje liep wel een PR mét een kapot stuitje. Ik zie alleen maar blije gezichten! Als ik Marloes &Co gevonden heb in de Haagsche Kluis bestel ik niet eerst een glas water, maar ga ik meteen voor een glas wijn. En nog één. En ok, vooruit een paar bitterballen. I did it.

’s Avonds bestel ik Chinees bij mijn favoriete Chinees, ik neem een douche, moet vervolgens toch weer de deur uit om de Chinees zelf af te halen (ze moeten echt snel een bezorgservice beginnen) en ik eet mijn Chinees heerlijk onder de dekens in bed, met Gossip Girl en ach ja, waarom niet, nóg een glas wijn (en wat water).

I did it! Op naar mijn volgende PR, op de 10 kilometer. Die liep ik trouwens ook tijdens de halve marathon, volgens Nike+ liep ik mijn snelste 10K ooit, 46:54, een halve minuut sneller dan tijdens de Vredesloop vorig jaar, waar ik mijn PR liep en voor het eerst onder de 47 minuten dus! Maar dit moet dus nóg sneller kunnen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

66 Reacties

 1. maart 9, 2015 / 17:04

  Wat super dat jullie zo een top tijd hebben gelopen en wat heerlijk dat je zo een haas had! Een haas is zo fijn, ik had geluk bij de pacers van Runner’s World te kunnen lopen waardoor ik mijn PR ook hebben kunnen verbreken, weliswaar met iets meer dan 2 minuten.

 2. maart 9, 2015 / 17:08

  Echt zo fantatisch goed gedaan babe! You did it en hoe!

 3. Rachel
  maart 9, 2015 / 17:11

  Super knap gedaan jullie!! Gefeliciteerd, echt een topprestatie! Ik heb er met 2:17u iets langer van genoten ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2015 / 17:37

   Maar ok heel goed!!!!!!

 4. maart 9, 2015 / 17:11

  Wat gaaf dat jullie zo’n mooie tijd hebben gelopen! En ook echt verdiend hoor Anne, fijn om zo’n geweldig positief verslag van je run te lezen, dat is even geleden! Ik word hier helemaal vrolijk van en uiteraard een dikke gefeliciteerd!

 5. mieke
  maart 9, 2015 / 17:12

  Super fantastisch! Gister had ik al op de site van de cpc gechecked welke tijd je gelopen had. Dat doe ik normaal alleen bij mensen die ik ken, maar na een aantal maanden je blog te hebben gelezen voelt dat ook als ‘kennen’.

  Ik kijk uit naar nog meer mooie hardloop ervaringen, wat je schrijft stimuleerd enorm. Ik hoop zelf in oktober in Amsterdam de marathon te kunnen volbrengen, en wie weet ren ik ook ooit zo’n snelle halve…

  Ben wel benieuwd hoe fit je er nu bij loopt. Maar dat is vast binnenkort te lezen :)

 6. maart 9, 2015 / 17:12

  Goed gedaan! erg mooie tijd.

 7. Kristel
  maart 9, 2015 / 17:12

  Gefeliciteerd met je PR!W

 8. Eline
  maart 9, 2015 / 17:13

  Yes! Super goed gedaan.
  Volgens mij was het een dag waarop veel PR’s verbeterd zijn.
  Ik heb 4 minuten van mn PR op de 10 km af gelopen en mijn vriend heeft zijn PR met 17 minuten verbeterd op de halve.
  Ik had nog niet eerder meegedaan aan de CPC, maar dit was zeker voor herhaling vatbaar. Ondanks de drukte (wat ook wel te verwachten is op zulke grote evenementen) vond ik het erg goed georganiseerd.

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2015 / 17:39

   Wat super goed! De CPC is mijn favoriete hardloopevent! Nu moeten ze alleen nog een hele marathon in het programma opnemen!

 9. Ansofie
  maart 9, 2015 / 17:14

  Ah zo leuk om te lezen, gefeliciteerd!! Ook voor Marloes, knap hoor!
  Super fijn dat je na je dipje weer hebt kunnen knallen,
  en je zelfvertrouwen weer een boost hebt kunnen geven!
  Echt verdient!

 10. kay
  maart 9, 2015 / 17:22

  Goed gedaan!!

 11. maart 9, 2015 / 17:38

  Wauw wat gaaf! 8 min sneller!! Gefeliciteerd!

 12. maart 9, 2015 / 17:44

  Gefeliciteerd! Supermooie tijd!

 13. Marielle
  maart 9, 2015 / 17:44

  Gefeliciteerd!! Wat een supertijd!!

 14. maart 9, 2015 / 17:48

  Jeutje, wat zie je er nog fris uit na zo’n prestatie en wát een snelle tijd! Petje af voor Marloes ook!

 15. maart 9, 2015 / 17:57

  Wauw, jij kan heeeel trots op jezelf zijn! Wat een top tijd en wat heerlijk weer om te lezen :) Nu heb ik helemaal zin om zo meteen te gaan hardlopen. Heb het de afgelopen maanden een beetje laten verwateren, maar jij pept me weer helemaal op. Thanks!

 16. maart 9, 2015 / 18:01

  Wat een tof wedstrijdverslag om te lezen! Super goed gedaan gister bij de CPC! Heerlijk he om met een ‘haas’ te lopen die je nog even door de laatste kilometers heen helpt. En wat betreft je 10km PR, die gaat er binnenkort ècht wel aan ;-)

 17. maart 9, 2015 / 18:01

  Congrats nogmaals!!

  Je hebt een heerlijk verslag geschreven en ik heb het met veel plezier gelezen.

  Woman you ROCK!!

 18. maart 9, 2015 / 18:09

  Wat goed!! Ik heb echt van je verslag genoten, en ik hoop dat jij eindelijk weer kan genieten van een geslaagde hardloopmissie! Gefeliciteerd met je PR.. en dat nieuwe PR op de 10 dat gaat natuurlijk ook helemaal goed komen

 19. maart 9, 2015 / 18:14

  Waaauw, wat goed! Gefeliciteerd!

 20. maart 9, 2015 / 18:28

  Gefeliciteerd Annemerel! Jij en Marloes hebben echt super goed gelopen! Ik wil ook wel zo’n pacer bij mijn volgende wedstrijd, hihi.

 21. Mams kim
  maart 9, 2015 / 18:29

  Toppertje en ook chapeau voor je paps!!! Had eigenlijk niet anders verwacht hoor ….

 22. maart 9, 2015 / 18:33

  Aaaah, ik ben zoooo blij voor je! En wat had je ook een geluk met Marloes haha, is toch fijn zo iemand die je erdoorheen sleept!

 23. Suuz
  maart 9, 2015 / 18:48

  Wauw geweldig! wat een waanzinnige prestatie kanjer!!!! trots op je!

 24. maart 9, 2015 / 18:58

  Yes! You did it!! Ik was zo benieuwd hoe het je zou vergaan, wat een topprestatie! Lekker van genieten!

 25. pam
  maart 9, 2015 / 19:17

  wat een tijd!! heel erg goed!!!!

 26. Ilse
  maart 9, 2015 / 19:28

  Topper ben je zeg, wat een tijden zeg en wat een PR! Marloes moet inderdaad maar beroeps haas worden en dan mag ze ook met mij trainen.
  En ook een geweldige presentatie van je vader! :)
  Ik moest wel even lachen omdat jij natuurlijk weer denkt aan een vieze auto tijdens een halve marathon.

 27. Elvira
  maart 9, 2015 / 19:31

  Heel knap gedaan, gefeliciteerd!

 28. Marleen
  maart 9, 2015 / 19:34

  Wat loop je toch verschrikkelijk snel! Even serieus, jouw looptempo kan ik nog geen twee minuten volhouden…

  Je mag echt heel erg trots zijn op jezelf!

 29. maart 9, 2015 / 19:37

  WAUW! Gefeliciteerd!!

 30. maart 9, 2015 / 19:42

  Echt supergoed gedaan! Fijn dat je er zelf ook zo van hebt genoten!

 31. Nadia
  maart 9, 2015 / 19:43

  Wat een leuk verslag! Krijg gelijk zin om nu ook een wedstrijd te lopen. Gefeliciteerd met je PR!

 32. maart 9, 2015 / 19:45

  Wat kun jij trots zijn op jezelf! En Marloes een haas, wat dacht je van jezelf!?

 33. maart 9, 2015 / 19:50

  Super gedaan zeg! Hier mag je heel erg trots op zijn :D

 34. maart 9, 2015 / 19:54

  Zo’n ontzettend goede tijd!! Echt genoten van je verslag. Zag alleen maar pr’s voorbij komen. Baal des te meer dat ik er niet bij was. Kun je mij niet hazen tijdens Nike Women’s run ;)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2015 / 20:36

   Haha je mag best achter me aanrennen, maar water pakken voor je gaat me ietwat ver (wil zelf ook een PR hahaha)

 35. Kirsten
  maart 9, 2015 / 20:03

  Super!!! Gefeliciteerd!

 36. maart 9, 2015 / 20:15

  Wat onwijs goed & wat kun jij trots zijn op jezelf! Heel fijn ook dat je met iemand hebt kunnen lopen die je er zo goed door heen sleept.

  Je schrijft fantastisch en zo ontzettend motiverend. Op 1 november loop ik mijn eerste marathon ever (in NY) & dit motiveert me alleen maar meer om het tot een goed einde te brengen. Ik zal zeker niet zo snel lopen als dat jij nu hebt gedaan, maar weet dat je voor velen een groot voorbeeld bent :)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2015 / 20:35

   Wat ontzettend gaaf dat je New York gaat lopen! Heel veel succes met je voorbereiding!

 37. Mieke
  maart 9, 2015 / 20:16

  Je gaat lekker Annemerel!!

 38. Jacquelien
  maart 9, 2015 / 20:44

  Wat een motivatieboost om dit te lezen. Dank en van harte!

 39. maart 9, 2015 / 20:45

  Wow jij wordt steeds sneller! Echt super motiverend om te lezen. Ik schaafde gisteren 4 minuten van mijn PR op de 10 kilometer af en liep ‘m in 59.36. Suuuperblij mee, eindelijk onder het uur ^^

 40. desiree
  maart 9, 2015 / 20:54

  Wow wat een record! Ik lees je blok nu een paar weken.. Ben er bij toeval terecht gekomen omdat ik gister zelf mijn eigen halve marathon liep op de cpc in ‘onze’ stad en wat aan het Google-en was. Je schrijft erg leuk en vind het zo knap hoe snel jij loopt! Ik ben zelf niet tevreden over mijn tijd van 2.06 want ik had als streven onder de 2.00 te eindigen en heb nog nooit zo’n langzame tijd per km gelopen. Moet er wel bij vermelden dat ik de eerste 3km niet door kon lopen vanwege de drukte, maar toch. ondanks de toffe unieke ervaring toch het idee dat ik het beter had willen en kunnen doen. Ik blijf je zeker volgen en trainen voor de volgende wedstrijd.. Weet alleen nog niet welke het wordt :-) Heb je trouwens nog tips om sneller te worden?

 41. Manon
  maart 9, 2015 / 20:58

  Gefeliciteerd met je PR, wat een mooie tijd zeg! Ik zag je nog voorbij rennen op het Valkenbosplein, maar voordat ik je kon aanmoedigen was je alweer voorbij ;)

 42. britt
  maart 9, 2015 / 21:03

  Heel leuk om je cpc blog te lezen.
  Zo herkenbaar het stukje bij Scheveningen! Dat was voor mij ook het stuk waar mijn benen zwaarder gingen voelen en waar ik heel erg blij met mijn short en korte shirtje was : D

  Strakke tijd hoor, Super knap!

 43. maart 9, 2015 / 21:15

  Wauw, knap hoor! En wat een weertje :)

 44. Yamina
  maart 9, 2015 / 21:17

  Jeetje, wat hebben jij en Marloes snel gelopen! Ik moet je gelijk geven, CPC is echt heel tof. Ik begrijp waarom het je favoriet is. Bij de keien krijg ik het ook even moeilijk haha, fijn om te lezen dat ik niet de enige was.

 45. maart 9, 2015 / 21:19

  Sjonge wat een tijd! Super snel! Ben jaloers!

 46. Margot
  maart 9, 2015 / 21:35

  Wat goed van je! Gefeliciteerd! Heel leuk geschreven ook weer, ik volg je blog met veel plezier X

 47. Suzanne
  maart 9, 2015 / 21:35

  Heel leuk voor je, ik was gister al benieuwd hoe het ging!! Ik liep zelf de 10km, superleuke sfeer en mooie route en ook blij met mijn iets minder snelle tijd van 1 uur 2 minuten hihi.

 48. maart 9, 2015 / 21:56

  Wat een prestatie en de rest van de dag heb je ook niet verkeerd doorgebracht (; Je PR op de 10 km heb je vast snel verbeterd met dit doorzettingsvermogen haha!

 49. maart 9, 2015 / 22:44

  Na zoveel reacties mag de mijne er ook wel bij :-)..
  Gefeliciteerd!!! en jeetje wat een snelle tijd en verbetering, echt niet normaal zeg..
  Mooi geschreven en ja, Den Haag is best mooi heb ik gezien bij de CPC loop..Mijn eerste keer en ik heb ook genoten, wel iets langzamer, maar wel vlakker als pacer van 2 uur voior Runnersworld ;-)..
  Leuk en geniet na, doe ik ook…
  Liefs Rinus.

 50. maart 10, 2015 / 08:40

  Ik kon idd wel aan je zien dat je er op de boulevard niet zoveel zin meer in had ;-) Maar supergeweldiggoed gedaan chick!! Trots op je!

 51. maart 10, 2015 / 08:44

  Wauw wat een snelheid!!! Daar kan ik alleen maar van dromen. Vorig jaar mijn eerste halve marathon in 2u10. Volgende maand loop ik mijn tweede en hoop ik mijn PR met 4 minuten te verbeteren… Fingers crossed want het snelheidswerk valt me soms wel wat zwaar :)

 52. maart 10, 2015 / 09:27

  wat een geweldig artikel heb je geschreven en wat tof dat je mee hebt gedaan. gefeliciteerd!

 53. maart 10, 2015 / 09:37

  Jeetje, ik zat echt op het puntje van mijn stoel! Heel spannend om te lezen. En wat een prestatie van jullie allebei. Heerlijk zeg :)

 54. maart 10, 2015 / 09:51

  Wauw, supergoed! Wat een tijd, gefeliciteerd!

 55. maart 10, 2015 / 10:22

  Ik heb naar je uitgekeken, maar helaas gemist. Gefeliciteerd met een super prestatie tijdens deze fantastische loop :)

 56. maart 10, 2015 / 10:39

  Knappe prestatie! Je mag trots zijn.

 57. Irene
  maart 10, 2015 / 16:49

  Super! Fijn dat je weer goed hebt kunnen genieten van een run!

  Oke, even heel erg stom misschien dat ik dit niet wist (na toch al de nodige wedstrijden), maar nu weet ik dus ook weer waarom er soms mensen met ballonnen meelopen (A)

 58. maart 12, 2015 / 12:25

  Eén woord: heldin!

 59. Sanne
  maart 12, 2015 / 17:01

  Zoveel toeval: ik zag dat jouw tussentijden ongeveer hetzelfde waren als de mijne en ja hoor. Afgelopen oktober in Amsterdam liep ik exact dezelfde tijd 1:40:25. Super gedaan!

 60. Suzanne
  maart 12, 2015 / 19:39

  Heel knap en gefeliciteerd! Je hebt het zeker verdiend met al je trainingen! (en drie sportwassen per week als ik Metro moet geloven ;)