DIARY: 172

 photo Desktop306.jpg

De hele week in Nederland, maar geen moment verveeld… het KAN!

Maandag
De dag na Parijs is opstarten nog een beetje lastig. Uiteindelijk zit ik pas om 10.00u aan mijn keukentafel, klaar om mijn eerste snapshot diary van Parijs te maken. Er staan maandag 10 blogs op de planning om geschreven te worden, daarnaast moeten er ook wat dingen in het huishouden gebeuren en heb ik een mailbox bij te werken en administratie te doen. Uiteindelijk kan ik aan het eind van de avond bijna alles van mijn lijstje afstrepen, op twee blogs na. Maar die hebben geen haast.

Dinsdag
Dinsdag zit ik de hele dag in Amsterdam. Om half negen neem ik de tram richting Centraal Station, een kwartier later zit ik in de trein richting Amsterdam. Ik heb verschillende (zakelijke) besprekingen en heb een gait analysis bij Nike. Tussendoor heb ik ook nog wat vrije tijd en die tijd wil ik besteden met wat schrijven. De eerste bespreking is succesvol en ik ben mega enthousiast, snel door naar Nike waar ik met de allermooiste schoenen en een nieuwe sportbeha naar buiten loop. Om al deze fijne dingen te vieren ga ik niet werken, maar lunch ik met Esmée bij Bagels & Beans en shop ik bij ZARA (een nieuwe boyfriend jeans). Dan heb ik nog precies 20 minuten vrije tijd voor mijn laatste bespreking van de dag. Die 20 minuten spendeer ik met Instagram, is ook een soort van werk toch ;-).

Ook mijn tweede bespreking geeft super veel energie, dit soort dagen zijn aan de ene kant best wel vermoeiend, maar aan de andere kant geven ze ook weer super veel energie. Ik bedoel, iedere dag aan mijn keukentafel zitten is niet bepaald inspirerend! Na de meeting neem ik de trein naar huis, waar ik rond 19.00u aankom. Ik maak een soepje voor mezelf en duik vrijwel meteen mijn bed in, met een boek, dat wel…

Woensdag
De volgende dag ontbijt ik samen met mijn moeder. Het huis van mijn ouders wordt op dit moment verbouwd en dat betekent dat leven in dat huis op dit moment een zeer grote uitdaging is. Bij mij is ze natuurlijk altijd welkom, zeker als ze met verse sapjes en broodjes en taartjes van mijn favoriete bakker (Philippe Galerne) aan komt zetten. Na het ontbijt maakt mijn moeder wat foto’s van me (deze week online!) en dan is het tijd om toch echt aan de slag te gaan. Ik schrijf een aantal blogs, maak een opzet voor mijn metro-pagina van deze week, doe een work-out en lees nog wat in mijn boek (is ook werk, want ik schrijf er een blog over, haha, ik kan dingen zo makkelijk goedpraten voor mezelf!).

Donderdag
Ik begin de dag met het uitlezen van mijn boek, lekker lui beginnen, niets mis mee! Dan schrijf ik een paar blogs en schrijf ik de meeste artikelen voor metro. Verder staat er een 10K op het programma (die ik super snel loop, ik ben klaar voor de CPC!) en een bezoekje aan de fysio op het programma. De fysio geeft me groen licht voor de CPC (had niets anders verwacht eigenlijk). Nog drie dagen tot de CPC, het grote aftellen is begonnen!

Vrijdag
Ik werk vandaag in Roosendaal en dus gaat mijn wekker al om zes uur, een uurtje later zit ik in de auto en rij ik richting het zuiden. Geen files vandaag en dat is fijn. Ik eet me klem aan paaseitjes, noten, werther’s originals en lunch met twee kroketten, maar hé een off-day (qua voeding) mag ook wel eens.. Op de terugweg doe ik er twee keer zo lang over als ’s ochtends en dus vind ik het wel prima en rij ik langs de supermarkt waar ik verse sushi haal, geen zin meer om te gaan koken! De sushi eet ik onder het genot van een paar afleveringen Pretty Little Liars (of nou ja, de sushi had ik binnen tien minuten op, maar ik keek dus ook naar een paar afleveringen Pretty Little Liars) en mijn ogen vielen op Granny-tijdstip (nog voor 23.00u) dicht.

Zaterdag
Altijd lastig de dag voor een hardloopwedstrijd, dan wil ik altijd rennen. Zeker als het dan ook nog eens mooi weer is! Ik spendeer mijn dag met een beetje schrijven, een beetje lezen, een beetje wandelen (echt een heel klein beetje maar) en aan het eind van de middag besluit ik naar het centrum te gaan om toch nog even nieuwe hardloopkleding te kopen (alsof ik niets had zeg maar). Ik pas niets, maar kom wel 200 euro lichter de deur van de intersport uit (die Nike shop en die collectie van Stella Sport is echt killer!), maar ik beloof mezelf dat ik snel een heleboel terug ga brengen (en dat ga ik ook echt doen, minstens de helft gaat terug!). ’s Avonds schrijf ik nog een paar blogs en dan is het zomaar 23.00u en dan is het dus bedtijd.

Zondag
HALF MARATHON DAY! Ik heb zojuist 2000 woorden geschreven over gisteren. Het verslag komt vanmiddag online. Wat ik alvast kan zeggen, PR BABY! En een vette ook!

Vanmorgen werd ik al om kwart over zes wakker, alles deed pijn… Of nou ja, misschien niet alles, maar veel wel! Zelfs mijn buikspieren doen pijn! Ik lig nog steeds lekker in bed (het is nu 10.00u) maar ik heb vanmiddag een hardloop-fotoshoot voor Metro. Wie plant dat nou de dag na een halve marathon? Ik dus… Niet slim. Jullie lezen morgen hoe het gegaan is, want ik maak een snapshot diary! 

Liefs,
Annemerel

Delen:

30 Reacties

 1. maart 9, 2015 / 12:03

  Ben heel benieuwd naar t marathonverslag. Een PR is altijd goed!!

 2. Manon
  maart 9, 2015 / 12:05

  Leuk overzicht. Super goed van je PR, ik ben benieuwd naar je verslag! Ik heb gisteren meegedaan aan een Power Bootcamp, inclusief traktorbanden, kettlebells en meer enge dingen. Feeling your pain! ;)

 3. maart 9, 2015 / 12:13

  Gefeliciteerd met je PR! En wat een weertje had je gisteren, top!

 4. maart 9, 2015 / 12:20

  YAY een PR! Ben heel benieuwd naar je verslag!

 5. maart 9, 2015 / 12:25

  Super gefeliciteerd met je PR echt, super super snel!

 6. maart 9, 2015 / 12:25

  Congrats!! Knap werk!!

  Ik ben heel benieuwd naar het verslag vanmiddag en voor nu heel veel succes met de fotoshoot.

 7. maart 9, 2015 / 12:50

  Yeeeey een PR, super goed gedaan. Ik kijk uit naar je verslag!

 8. maart 9, 2015 / 12:58

  Ik ben heel benieuwd naar je wedstrijdverslag! Gefeliciteerd met je PR! Je had er iig fantastisch weer bij :)

 9. maart 9, 2015 / 13:18

  weooooo Ik deed voor het eerst mee met de 5 km (I am a beginner). Ik stond in vak A ennuhh.. ik ben niet 1 van de snelste of gemiddelde dus toen de startschot ging rende massa mensen mij voorbij omfg… ik rende ook sneller dan normaal. Ik dacht RUSTIG, RUSTIGGG rennen anders komt het niet goed! ANYWAYS heb het gehaald in 34.45! hoeray!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2015 / 15:16

   Gefeliciteerd!!!!

 10. maart 9, 2015 / 13:40

  JAAAA wat fijn dat je halve marathon zo goed is gegaan! Ben super benieuwd naar je verslag vanmiddag, zat gisteren na de CPC je site al te refreshen haha!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2015 / 15:15

   Hahaha toen zat ik aan de wijn ;-)

   • maart 9, 2015 / 15:45

    Haha, en gelijk heb je!

 11. maart 9, 2015 / 13:41

  Weer een leuke diary! X

 12. Nadia
  maart 9, 2015 / 13:42

  Wat een leuk overzicht! Ik zag je PR op Instagram, ben benieuwd naar het hele verhaal!

 13. Gea
  maart 9, 2015 / 14:02

  Dag Anne-merel,

  Ik zat met spanning te wachten op je CPC verslag maar zal nog even geduldig zijn. Je PR zag ik al op de uitslagenlijst.
  Van HARTE PROFICIAT met deze geweldige tijd!!

 14. maart 9, 2015 / 14:04

  Je foto’s maken me zo vrolijk! Ik krijg er een lente gevoel van :) En super van je PR. Die nieuwe Nike kleding was gewoon het laatste zetje wat je nodig had om een killer tijd te lopen ;)

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2015 / 15:15

   Grappig genoeg had ik alleen een paar Nikes aan, mijn broek was van Lululemon en mijn top van Adidas by Stella McCartney :’)

 15. maart 9, 2015 / 14:08

  Jeeeej een PR! Dat wilde je zo graag, gaaf dat het gelukt is! Gefeliciteerd! Ik ben benieuwd naar je verslag :)

 16. maart 9, 2015 / 14:10

  Wat een leuke vrolijke foto’s weer! Gefeliciteerd met je PR, supergoed!

 17. maart 9, 2015 / 14:21

  Ik ben benieuwd naar je verslag van de CPC! Wat een super tijd heb je gelopen zeg! Mede door jouw enthousiasme over de CPC heb ik me dit jaar voor het eerst meegedaan en het was echt GEWELDIG! Mijn eerste halve marathon en ik heb een tijd gelopen waar ik nooit van had durven dromen!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 9, 2015 / 15:14

   WAT GOED!

 18. maart 9, 2015 / 14:44

  Ik vind die witte GIRLS trui echt zo leuk! Ik wil ‘em ook haha!

 19. maart 9, 2015 / 15:40

  Aah ik ben super benieuwd naar je verslag van de halve marathon. Zag op Instagram dat je een super tijd had gelopen!

 20. maart 9, 2015 / 16:47

  Ik ben benieuwd! :-)

 21. maart 9, 2015 / 17:14

  Suuuuuuper goed van je PR! Fijn dat dat waar je zo naar uitkeek op de goede manier is uitgepakt, en dat je gewoon een mooie, nieuwe PR hebt staan.
  De rest klinkt ook super fijn en relaxed. Lekker luie ochtenden, heerlijk!

 22. Ilse
  maart 9, 2015 / 17:37

  Geweldig van je pr, je hebt hem verdiend! :)
  Weken zoals die van jou zijn ook leuk in Nederland.. En die broek en die trui blijven leuk. Ik ga eens beter zoeken in de ZARA naar die broek!

 23. maart 9, 2015 / 19:08

  Die trui vind ik zoo gaaf!! Lekker weekje!

 24. maart 9, 2015 / 21:21

  Wat een leuke trui; all American Girl! Herkenbaar, energie krijgen van dingen die juist energie kosten. Lekker weekje weer!