SNAPSHOT DIARY: 9/3

 photo Collages21.jpg


 photo Desktop307.jpg

Morning! Ik ben eigenlijk al 2,5 uur wakker (was om 6.00u klaar wakker!) maar ik lig nog steeds in bed en ben er ook nog niet uit geweest want heb zo’n vermoeden dat ik gebroken ben.

Maar ik heb inmiddels al mijn CPC verslag geschreven en ik begin honger te krijgen en dorst en ik moet ook naar het toilet, dus het is tijd om mijn bed uit te gaan…

 photo Desktop307.jpg

Ok… dat was vooral pijnlijk aan mijn knie. Shit. Even rustig aan doen deze week en snel weer langs de fysio.

Ik heb meteen maar twee koppen thee gepakt, want anders moet ik straks weer lopen.. Moet ik toch wel, want na een halve kop moet ik waarschijnlijk al naar het toilet.

 photo Desktop307.jpg

Tijd voor mijn diary!

Oei leuk, een pakketje… ik lig nog steeds in mijn boxer en bh van Calvin Klein in bed.. Shit. Waar haal ik snel kleding vandaan, zo kan ik de deur natuurlijk niet opendoen voor de pakketbezorger. Een pakketje van Innocent, altijd lekker…

 photo Desktop310.jpg

Twee nieuwe sapjes van Innocent met lijnzaad eraan toegevoegd. Ik heb de Energise al geprobeerd, smaakte heel erg lekker, maar ook heel zoet. Wil denk ik niet weten hoeveel suiker hier in zit. Kan het natuurlijk zijn, maar je moet dit denk ik niet de hele dag doordrinken…

YES, mijn zusje is weer in Nederland, tijd voor een lang FaceTime gesprek!

 photo Desktop307.jpg

Ondertussen werk ik gewoon de punten op mijn to-do-list af! Multitasking heet dat..

We zijn inmiddels een uur verder en ik praat nog steeds met Roos op de achtergrond.. I LOVE FACETIME!

 photo Desktop307.jpg

Ok, snel gedoucht en make-up op mijn smoel gesmeerd. Groot fan van mijn nieuwe Maybelline mascara. Mijn Estée Lauder mascara was vorige week op en ik wilde een nieuwe kopen bij Ici Paris, totdat Marloes zei “Heb jij niet gewoon een mascara liggen thuis?” Uhh… ja daar had ze wel gelijk in! Ik gebruik nu de Maybelline Lash Sensational en hij is erg fijn! Hij maakt mijn wimpers een stukje langer en hij spreidt ze ook erg mooi!

God ik heb dus een fotoshoot op het strand, een hardloopfotoshoot. Ik heb niet heel erg last van spierpijn maar ben wel een beetje kapot gewoon. Hoe kon ik dit zo plannen?

 photo Desktop307.jpg

De fotograaf die me gaat fotograferen heb ik vaker mee gewerkt, maar dan was ik degene die hem de opdracht gaf om een foto van iemand anders te maken. Dit keer is de foto voor Metro en ben ik zelf aan het woord als expert, dus dacht ik… daar moet een foto van een hardlopende Annemerel bij. De fotograaf heeft nog niet geluncht en ik ook niet, dus hij stelt voor om eerst even een bagel te gaan eten bij Bagels & Beans. Ik kies voor de oathie met mozzarella, tomaat en pesto.

 photo Desktop307.jpg

Ok… we gaan dit gewoon doen.
 photo Desktop307.jpg

De fotograaf heeft het moeilijker dan ik… Ik hoef alleen maar rondjes te rennen, hij ligt op ellebogen en knieën in het zand. Vette buikspier wrok-out. Ondertussen moet ‘ie ook nog heel veel honden wegjagen, omdat ik als te dood ben voor loslopende en springende honden…

 photo Desktop307.jpg

We maken ook nog een paar foto’s vanaf één van mijn favoriete uitkijkpunten, vanaf hier kijk je zo naar de stad, maar ook naar Scheveningen en naar de haven van Hoek van Holland.

Home sweet home… ik heb trek en eet een halve bak bami die ik nog in de koelkast heb staan. Zo. Lekker.

 photo Desktop307.jpg

Ik had ergens nog een beetje energie en ging voor een dans wrok-out + plank en billen wrok-out. Ach ja, no pain no gain. En goed excuus om mijn nieuwe sportbeha van Stella Sport te dragen!

Ok, flashforward, 19.00u. Ik zit nog best wel vol van de bami en eet scrambled eggs met paddenstoelen.. Als ik eenmaal aan het eten ben krijg ik toch wel trek, dus trek ik ook nog een blik soep van de soepfabriek open en eet ook nog een kom soep (maar die was al op voordat ik er een foto van kon maken!).

 photo Desktop307.jpg

Ik had ZO VEEL trek in Nutella, maar helaas… de pot is toch echt leeg. Misschien moet ik toegeven dat ‘ie leeg is en dat ding gewoon weggooien.

De fotograaf heeft een voorproefje van de foto op Facebook gezet! Ik vind mijn hoofd nooit leuk op hardloopfoto’s, maar ik doe het er maar mee ;-).

 photo Desktop307.jpg

Leuke avond, facturen maken. Aan de ene kant is factureren best fijn, ik bedoel, als deze facturen betaald zijn heb ik wel weer even een lekker bedrag op mijn rekening staan, maar ik vind administratie dus echt het lastigste van ondernemen. Zonder twijfel, het aller lastigste en stomste en saaiste en BLEGH.

Nadat ik al mijn facturen gemaakt heb moet ik nog een voorstel voor een opdracht maken en dan is het alweer tijd om mijn snapshot diary in elkaar te draaien. Inmiddels is het vijf over half tien, ik ga denk ik maar eens mijn tanden poetsen en richting mijn bed. Ik weet het, het is nog vroeg, maar zo’n halve marathon vreet energie en ik heb vanmiddag ook weer wat energie verspeeld tijdens die shoot en met mijn work-out, ik ben alweer een uur aan het gapen op de bank, dus ik denk dat het beter is om gewoon om 22.00u mijn ogen te sluiten. Ben ik morgen misschien weer helemaal fit! Staat namelijk nogal wat op het programma morgen! Een dagje Amsterdam dat weer volgepland staat met allerlei afspraken!

Liefs,
Annemerel

Delen:

21 Reacties

 1. maart 10, 2015 / 12:06

  Super locatie voor de hardloopfoto’s! En ik vind je groene hardloopshirt ook erg mooi. Van Nike?

 2. maart 10, 2015 / 12:07

  Wat een heerlijke diary! Ah, even het levende bewijs dat die pot Nutella echt leeg is. Op Instagram zei ik nog dat je die pot wel verdiend had na zo’n goede tijd op de CPC!

 3. maart 10, 2015 / 12:07

  Dat topje van Stella is super leuk!

 4. maria
  maart 10, 2015 / 12:18

  Neee, niet de nutella pot weggooien. Je kan er nog heerlijke (nutella) chocolademelk van maken. Verwarm melk tot bijna kokend, gooi het in de nutella pot, flink schudden, daarna alles in een beker/glas gieten en opdrinken. Heerlijk! Nutella is te lekker om te verspillen.

  • maart 10, 2015 / 12:34

   Goeie tip! Dat ga ik bij mijn volgende pot eens proberen :D

 5. maart 10, 2015 / 12:25

  Leuke diary! En inderdaad een mooie locatie om foto’s te maken. Dat uitzichtpunt is ook tof!

 6. maart 10, 2015 / 12:28

  Wat zie je er goed uit zeg, woww!! Leuk dat je zo’n shoot had, haha, moet een beetje lachen om die Snapshot foto waarop hij dan op de achtergrond staat :’). Ik krijg honger van je bagel foto omnomnom, was zaterdag ook bij de Bagels & Beans wezen lunchen. Ik ga nu zelf beginnen met de hel van factureren, spannend!

 7. Evita
  maart 10, 2015 / 12:50

  Waar heb je die leuke mycalvins gekocht? Ik ben echt al super lang opzoek naar zon setje maar ik kon ze nergens vinden!!

 8. maart 10, 2015 / 12:53

  Leuke diary! Ben benieuwd naar het resultaat van de foto’s die zijn gemaakt op het strand. Ik vind dat topje van stella trouwens echt prachtig.. krijg helemaal zin om nieuwe hardloopkleding te shoppen nu..

 9. maart 10, 2015 / 12:54

  Lash Sensational en de Stella top doen het heel goed! Gaaf!!

  Leuk zo een fotoshoot op het strand.

 10. maart 10, 2015 / 12:59

  Leuke snapshot diary! Die foto die de fotograaf op facebook heeft gezet ziet er heel mooi uit!

 11. maart 10, 2015 / 13:16

  Leuke foto’s! De hardloopfoto ziet er zo van een afstandje gaaf uit :) ik werk in de administratie haha, gek dat wat de een zo verschrikkelijk vindt de ander juist weer leuk vind :)

 12. maart 10, 2015 / 13:50

  Mijn god, wat haar je de energie vandaan zeg. Je ziet er wel fit uit trouwens. Mooi! Ik vind die sport beha van Stella Sport erg leuk.

 13. Ilse
  maart 10, 2015 / 15:32

  Wat een drukke dag na de halve marathon.
  Die foto en dat stukje zijn erg leuk in de metro! :)

 14. maart 10, 2015 / 16:27

  :’) Die lege Nutellapot, zo herkenbaar hahaha. En wat tof dat je een hardloopshoot had. Heel mooi zo vanuit de duinen!

 15. maart 10, 2015 / 18:36

  Aah, heel tof die shoot! Vooral het feit dat het lekker in de duinen is. Heerlijk!

 16. Eef
  maart 10, 2015 / 18:48

  Heerlijke plog weer! Maar misschien voor de toekomst een idee om je adres op een foto onleesbaar te maken (referentie naar de Innocent-doos), hertoginnetje :-)

 17. maart 10, 2015 / 20:41

  Mooie foto! En idd… Wat een timing, haha, en er dan toch zo opstaan. Respect hoor!

 18. maart 10, 2015 / 20:59

  Zo jammer dat er in die sapjes altijd zoveel suiker zit! Die foto van het uitkijkpunt is prachtig!

 19. Femke
  maart 11, 2015 / 09:38

  Aaah het strand is wel een hele gave locatie om foto’s te maken!! :D

 20. maart 11, 2015 / 13:55

  Je Calvins zijn echt leuk! ^^