THE LIST: Things I Learned Last Thursday


– Enthousiasme kan ook wel eens verkeerd uitpakken.

– Ik moet beter letten op details.

– Het ideale crashdieet? Eet over de hele dag alleen twee banaantjes en zorg dat je heel veel stress hebt. Die stress zorgt ervoor dat je darmen toch wel doorgaan. De volgende ochtend ben je twee kilo lichter. Let wel, echt een crashdieet, zodra je weer normaal eet zit er weer drie kilo aan.

– Haters gonna hate, wat je ook zegt.

– Lovers gonna love, wat je ook doet.

– There’s no such thing as bad publicity.. Afgelopen donderdag had ik twee keer zoveel bezoekers als normaal, zelfs als ik bikini foto’s plaats heb ik niet zoveel bezoekers! Daarnaast heb ik net zo veel nieuwe twitter followers gekregen als ik normaal in een maand tijd krijg en hetzelfde geldt voor instagram followers.

– Van een stuk of 60 nare reacties ga je niet dood en de hele wereld vergaat al helemaal niet.

– Ik heb heeeeeeeeeel veel lieve lezers, serieus, ik wil al jullie mailtjes beantwoorden maar het zijn er op dit moment zoveel en ik heb ook onwijs veel mailtjes te verwerken door de bestellingen van de armbandjes en iedereen die ik moet toevoegen aan mijn secret-blog-leeslijst.. Ik lees alles, maar alles beantwoorden gaat op dit moment niet lukken. Super sorry!

– Ik krijg echt puistjes van stress.. Ik zat (en zit) helemaal onder. Nou ja, als dat het enige letsel is..

– Want oh ja, what doesn’t kill you makes you stronger.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

60 Reacties

 1. juni 22, 2013 / 12:04

  Ik ben blij dat je dit hebt geleerd :) Klinkt misschien gek, maar ik voelde me er ook best een beetje rot over. Ik snapte er eerst niks van en toen je het uitgelegd had voelde ik me schuldig over mijn comment(s) (en over wat ik over je dacht). Dus, sorry daarvoor.

  Ik wens je alle geluk van de wereld met je marathon en ik vind het super dat je van plan bent om er zo veel tijd en moeite in te steken :)

 2. Eva
  juni 22, 2013 / 12:10

  “Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.” Mooie woorden van Gandhi. Jouw houding/manier van leven deed mij hier aan denken (:

 3. Julie
  juni 22, 2013 / 12:12

  LisanneLeeft: vind jij jezelf niet een beetje hypocriet? Altijd als éérste liggen slijmen na een post van Annemerel, maar OOK als eerste wanneer er wat commotie ontstaat over haar sponsor-actie… Je was teleurgesteld en ging niks doneren, toch!?!
  Leuke meid ben jij.

  • juni 22, 2013 / 13:18

   Als Lisanne voor iedere keer dat ze als eerste reageert een euro zou doneren was het sponsorgeld nu al binnen ;)

   • juni 22, 2013 / 16:05

    Hahahahahaha Lin!

 4. Linda
  juni 22, 2013 / 12:19

  Julie: Misschien heeft Lisanne ook iets te snel gereageerd en niet nagedacht, totdat Annemerel het uitlegde. Je kan niet alles in één keer begrijpen. Volgens mij bedoelt Lisanne het veel positiever dan dat jij het nu opvat.

  Maar hé, ‘haters gonna hate, wat je ook zegt’ en ‘lovers gonna love, wat je ook doet’, dus klaar met de negatieve comments!

  Ik heb superveel respect voor wat je gaat doen Annemerel!
  Ik moet nog even doneren, maar maandag = stufidag dus dan kun je m’n donatie tegemoet zien! :)

 5. juni 22, 2013 / 12:21

  Annemerel go girl!!

 6. juni 22, 2013 / 12:22

  Ik vind dat je het allemaal goed oppakt hoor! We kunnen het er allemaal wel/niet mee eens zijn maar laten we niet vergeten dat de miljaren die op giro 555 staan ook voor het grootste gedeelte in de zakken terecht komen van westerlingen die toch al een een riant salaris krijgen. Misschien moeten we ons daar eens druk over maken i.p.v. over een meisje dat een goed doel gaat steunen door een marathon te lopen.

 7. Sterre
  juni 22, 2013 / 12:33

  Ik heb de hele commotie helemaal gemist, geloof ik. Lees net pas wat er gebeurd is, ik heb niet gedoneerd omdat mijn ouders het niet goed vinden. Maar toch wens ik je veel succes, hopelijk ren je een PR én haal je meer dan 5000,- euro op. Je kan het en nogmaals veel succes!

 8. juni 22, 2013 / 12:42

  Ik wens je heel veel succes! Of ik ga doneren weet ik niet, want ik zit zelf ook niet echt breed om t zo maar te zeggen. Als ik iets over heb, ook al is het een beetje, dan zal ik het zeker doen want ik wens je alle succes van de wereld! Je doet iets goeds en als mensen zelf de ‘spelregels’ niet begrijpen.. doe jij het direct fout! Zo werkt dat nou eenmaal niet, maar mensen hebben zich er zelf ook niet in verdiept en het is makkelijk om gelijk met het vingertje te wijzen.

  Ga vooral zo door waar je mee bezig bent, je doet het goed, en ik vind dat je een goed voorbeeld geeft!

 9. Manon
  juni 22, 2013 / 12:44

  Go you! Volgens mij moet je hier niet helemaal ondersteboven van zijn, er zijn nu eenmaal veel mensen die je blog lezen dus ook zoveel meningen. Blijf lekker doen wat je doet!

 10. Lisa
  juni 22, 2013 / 12:54

  Helemaal gelijk!

 11. Iris
  juni 22, 2013 / 13:01

  Hoi Annemerel,
  Nogmaals: als je eerlijk wilt zijn moet je niet gewoon een redelijk bedrag doneren maar je hele reis betalen. Ik keek altijd met jaloezie na je mooie reisjes in een hotel, wintersportvakanties, dure aankopen, maar wist dat je nou eenmaal iets meer verdiende dan ik (we zijn even oud). Je financiën zijn uiteraard persoonlijk en zal ik me nooit mee bemoeien, maar een reis naar new york in een mooi hotel (ik zat in een hostel met 11 anderen op de kamer) die door je lezeressen wordt betaald, dat maakt me echt heel boos. Ik wil je best steunen om je droom waar te maken, maar niet om je mooie bed in een hotel te betalen. Ik ben erg teleurgesteld en lees je blogs nu met een andere blik.
  Iris

  • juni 22, 2013 / 14:29

   Als je goed hebt opgelet dan weet je dat de meeste van die vakanties (italie, wintersport e.d.) met haar ouders waren. En ja ze heeft geluk dat haar ouders dat voor haar kunnen doen, en dat ze veel op vakantie kan zonder dat het haar veel geld kost. En wie zegt dat ze in NY in een luxe hotel zal verblijven? Dance4life betaalt ook hun eigen personeel e.d. van dat geld, dat is normaal bij die goede doelen die dit soort dingen organiseren. Daar kun je het mee oneens zijn maar dat is Annemerel niet kwalijk te nemen. Als ze helemaal niet zou gaan, dan haalt ze ook niet 2500eu op dat wel naar het goede doel gaat. Op deze manier faciliteer je dus de mogelijkheid om geld op te halen voor het goede doel. Dat is toch niet erg?

  • Maureen
   juni 22, 2013 / 15:22

   Ik ben ook een stille lezer, heb de discussie van een afstand bekeken en me er niet mee bemoeid want het het zijn mijn zaken niet maar dit snap ik nou niet. Na verantwoording en excuses nog steeds over Annemerels uitgavenpatroon door blijven gaan heeft niks meer te maken met hardlopen voor het goede doel en bovendien verandert het geklaag ook niks aan haar uitgaven. Iedereen geeft z’n geld uit op zijn manier en what you gonna do? Laten we in plaats van negatieve punten zoeken gewoon blij zijn voor Annemerel dat ze nu mee kan doen met de marathon en tegelijkertijd ook nog een leuk bedrag ophaalt voor een goed doel. Je zou bijna spijt krijgen dat je iets goeds wilt doen als zoveel mensen negatief reageren, dat is toch niet de bedoeling?

  • C
   juni 23, 2013 / 22:58

   Wat ben jij een enorme zeur zeg.. jaloers wijf..

 12. Veronique
  juni 22, 2013 / 13:06

  Hey Annemerel,

  Ik had ook een kritische reactie geplaatst onder je post maar onaardig doen (zoals velen wel hebben gedaan) vond ik niet nodig. Al het bovenstaande klopt als een bus en wat er afgelopen Donderdag is gebeurd zou ik lekker van je af laten glijden! Heel veel plezier & succes in New York, je gaat het er heel leuk hebben. Tegen die tijd stuur ik graag een lijstje met NYC tips! Groetjes

 13. Marieke
  juni 22, 2013 / 13:20

  Jeeeeee!!!

  Haha, ik vond de commotie ZWAAR overdreven.
  Geniet lekker van de voorbereidingen.
  In afwachting van m’n salaris en dan stort ik ook nog wat :)

 14. juni 22, 2013 / 13:21

  Ik vind dat je goed bezig bent Annemerel! Misschien was het van jouw kant niet helemaal duidelijk maar een aantal lezeressen hebben dus ook maar klakkeloos geld gestort zonder zich ergens in te verdiepen en ik weet zeker dat ze je allemaal graag wilden helpen hoor, maar daar krijg je dit soort toestanden door :)

  Hopelijk is voor hen de lucht nu geklaard en kun jij lekker gaan genieten van de voorbereidigen, want ik vind het tof wat je aan het doen bent en weet hoe moeilijk het is mee te doen aan de NYC marathon. Heel veel succes, mijn donatie kun je nog tegemoet zien.

 15. Liesbeth
  juni 22, 2013 / 13:28

  Ik ben een van de ‘lovers gonna love’, voor mij kan je weinig verkeerd doen :) Nee echt, je bent goed bezig! Trek je er niets van aan!

 16. Carmen
  juni 22, 2013 / 13:46

  Ik heb ook dezelfde leeftijd als jou en New York staat ook superhoog op mijn to do list. Ik ben nu al elke maand een bedrag op zij aan het zetten om in juni 2014 zonder zorgen naar daar te kunnen vertrekken. Misschien is de hele commotie wel een stuk een wake-up-call dat je je financiën wat anders moet aanpakken en niet elke maand ‘je bankrekening laat huilen’ met aankopen die je niet nodig hebt en luxe Starbucks koffie etc.
  Ik heb je blog altijd met het nodige plezier gelezen en nog steeds (met af en toe een ‘daaaamn, dat wil ik ook bij als je vakanties in de zomer en winter en je oneindige reeks loopoutfits), maar een reis betaald door lezeressen, dat is echt niet normaal. Je moet je eigen dromen waarmaken, door je verstand en harde werk, niet door te bedelen bij andere mensen.
  & haters gonna hate? Ik ben altijd een lover geweest en kan me echt vinden bij je schrijf- en levensstijl, maar ik kan me vinden in de commotie.

 17. juni 22, 2013 / 14:17

  Pff niet zoveel van alles aantrekken he! Jij doet alles op je eigen manier en ik vind dat je alles gewoon goed doet! Without hate there’s no love :)

 18. Fleur
  juni 22, 2013 / 15:09

  Iedereen maakt wel eens een fout en het is duidelijk dat je het niet zo bedoeld hebt, Annemerel! Keep your head up, jíj weet dat je het goed aan hebt willen pakken, jammer genoeg is er wat ‘lost intranslation’ geraakt.

  Bovendien is het voor goede doelen organisaties ónmogelijk mensen op reis te sturen om sponsorgelden binnen te halen, zonder dat ook van een deel van het sponsorgeld te betalen. Zelfs voor publiciteit en daarmee awareness creeëren moet dat geld ergens vandaan komen. Komt niet zomaar uit de lucht vallen, helaas.

  Succes Annemerel!

 19. juni 22, 2013 / 15:13

  Ik heb de commotie een beetje gemist geloof ik, snap niet helemaal wat nou het probleem was hehe. Dit lijstje is in elk geval leuk en je hebt helemaal gelijk, what doesn’t kill you makes you stronger. Met haters heb ik ook wel eens te maken, maar je aandacht richten op lovers heeft veeel meer zin! <3

 20. juni 22, 2013 / 15:22

  Ach, je hebt het nu verhelderd en daarmee prima! Goed dat je er ondanks alles gewoon een les uit wilt trekken! Lekker positief! :) Ga zo door!

  • juni 22, 2013 / 15:35

   En wat een gedoe zeg! Ik lees het nu allemaal terug! Ik snap wel dat je daar echt mee in je maag zat! Zonde dat zoiets kleins zoiets groots kan veroorzaken! Ik snap dat je zelf totaal niet had bedacht wat voor een rol die onduidelijkheid kon spelen. Je hebt het ook meermaal over 2500 gehad, dus ikzelf zie de verwarring ook niet zo! Ik vind het in ieder geval dat je het goed hebt afgehandeld! En ik ga nog steeds iets overmaken!

 21. juni 22, 2013 / 15:30

  Lieve Annemerel, je doet je er jezelf heel goed aan om je er zo min mogelijk van aan te trekken. Wat je zelf ook doet. Je bent gewoon een toppper.

  Liefs, Mariette

 22. Linda
  juni 22, 2013 / 15:37

  Lieve Annemerel,

  Goed van je, zet je er overheen! Ik lees al heel lang met veel plezier je blog, vooral omdat ik net als jou een fanatieke loper ben, van mooie spulletjes houd, van leuke vakanties en lekker eten. Dat mensen hier nu juist over gaan zeuren, nadat ze er met veel plezier over gelezen hebben kan ik niet begrijpen.
  Ik gun het je van harte om naar New York te gaan, en heb ook geld gedoneerd. Ik kijk nu al uit naar alle stukjes hierover, vooral omdat ik zelf eind september mijn eerste marathon gaat lopen.

  Het gaat je lukken!
  Liefs, Linda

 23. Esmeralda
  juni 22, 2013 / 16:07

  Ik reageer niet zoveel, maar ik volg je blog elke dag. Je hebt altijd hele leuke posts en ik vind het super knap dat je dat hardlopen al zo lang volhoudt :P
  Ik vond je reactie op alle commotie heel goed. Dit heb je goed aangepakt. Succes met alle voorbereidingen nog. Ik blijf meelezen :)

 24. juni 22, 2013 / 16:09

  helemaal gelijk; wat doesn’t kill you makes you stronger!

 25. juni 22, 2013 / 16:26

  Amen to that!

 26. juni 22, 2013 / 16:32

  Fijn dat je je er een beetje over heen hebt kunnen zetten! Vervelend voor je dat het allemaal zo is gelopen. Succes in ieder geval met het inzamelen van het geld en uiteraard: de training voor de marathon!

 27. juni 22, 2013 / 16:42

  Ik wist helemaal niet dat er zoveel commotie ontstaan was over jou plan om te rennen in New York. Maar wat mij daar over verbaasd is dat mensen al hun oordeel klaar hadden over hoe het geld in elkaar steekt, niemand vroeg hoe het precies zat. Goed van je dat je een goede uitleg hebt gegeven aan iedereen, maar ik hoop dat iedereen voortaan eerst eens nadenkt en vraagt!!!

  Ik hoop zoooo erg dat je het gaat halen! Wij (mijn zusje en ik) duimen voor je. :P

 28. reiny
  juni 22, 2013 / 16:50

  Pfff.. wat een drama van sommige mensen! Jammer dat dat nodig is!
  Laat Annemerel die marathon lopen en als je niet wil doneren dan niet, maar maak er niet zo`n drama van!
  Positief blijven :) Succes Annemerel! :)

 29. juni 22, 2013 / 17:15

  Jeetje zeg, wat jammer dat er toch mensen zijn die zo blijven reageren. Ik ben groot fan van jou en je blog en ik vind het ontzettend tof dat je dit doet en ik begrijp volkomen dat je het op deze manier aanpakt. En als mensen zeggen dat je harder zou moeten werken om dit gedaan te krijgen: dikke bullshit, jij werkt je uit de naad volgens mij! Je hebt niet voor niets al die volgers, dat is echt niet zo makkelijk, en daar mag je best een keer wat voor terugkrijgen! Ik ben blij dat je zelf ook begint te beseffen dat die vele positieve reacties veel en veel belangrijker zijn dan die paar negatieve. Vooral niet te veel meer over nadenken, je bent een topper, keep on going!

 30. juni 22, 2013 / 17:21

  Op tijd rust nemen, en je niet te veel aantrekken van negatieve reacties. Je doet het goed met je blog :)

 31. Katerina
  juni 22, 2013 / 17:31

  Annermerel
  Ik vind de reacties van sommige lezers echt wel te ver gaan en ik kan je één ding zeggen trek het je niet aan hoewel ik kan begrijpen dat het moeilijk is. Ik ben 100% zeker dat je het super gaat doen in NYC en een mooi bedrag zal inzamelen voor Dance4life.

  Groetjes
  Katerina

  P.S. Aan iedereen die hier zijn gal zit te spuwen op Annemerel wees niet zo jaloers. Ze kan toch niets aan doen dat haar ouders haar mee op vakantie nemen en haar niet verplichten er voor te betalen. Het is ook niet haar schuld dat 2500 euro van Dance4life gaat naar het vervoer etc. Als je dingen wil waarmaken in je leven moet je ervoor knokken en niet op je luie gat zitten. Dus stop zo jaloers te zijn op iemand die werkt om haar dromen na te streven en sta op uit je luie zetel en streef je dromen na. Ik weet zeer goed dat het moeilijk is, maar je zal ervoor vroeg of laat beloond worden.

 32. Daisy
  juni 22, 2013 / 18:00

  Hi Annemerel,

  Ik heb alle commotie met verbazing gevolgd. Ik vind het allemaal zwaar overdreven..mensen moeten zich eerst eens ergens in gaan verdiepen, voordat ze iets storten en daarnaast is dit inderdaad hoe het werkt met zulke organisaties. Ik vind het echt bizar dat je hele levensstijl hier nu bij betrokken wordt en onder de loep wordt genomen.. je werkt er hard voor en het is je eigen geld, dus jij mag zelf bepalen waar je het aan uitgeeft. Ik wens je heel veel succes met de voorbereidingen voor de marathon!! Trek je niets aan van al die meningen.. ik lees je blog al heel lang en je bent echt een voorbeeld voor me, ook nu nog lees ik je blog met heel veel plezier!

 33. Sascha
  juni 22, 2013 / 18:30

  Je bent cool:)

 34. juni 22, 2013 / 18:34

  So true haha! :) Gelukkig heb je ervan “geleerd” :)

 35. José
  juni 22, 2013 / 18:54

  Boeie johh gekkie! Ken gebeuren! Over week is iedereen t vergeten als je er niet over blijft dokrgaan, xxxx

 36. Jessika
  juni 22, 2013 / 19:27

  Goed zo Annemerel!! Lekker doorgaan met wat je altijd deed en ervaring rijker.
  Je hebt er iets van geleerd maar trek het je vooral niet aan! Want ik lees je blog altijd
  met veel plezier. En zoals je gemerkt hebt met mij nog heel veel andere mensen ;)

 37. juni 22, 2013 / 19:46

  Goed bezig! En enthousiasme is misschien niet altijd goed, maar wel altijd heel gezellig! dus vooral lekker overenthousiast blijven, ‘haters gonna hate’ ;)

 38. juni 22, 2013 / 19:55

  Je bent goed bezig meid!! Echt waar! Zodra ik mijn identifier eindelijk weer in handen heb (3 weken) dan doneer ik direct en koop ik een paar armbandjes. I promise! Liefs

 39. Iris
  juni 22, 2013 / 20:45

  En toch kan ik dit niet lezen. Na 10 jaar ben ik helaas geen lezeres meer. Annemerel, ik hoop dat je de marathon van new york haalt op eigen krachten en ik wil je nog wel complimenteren met je doorzettingsvermogen!

 40. MY
  juni 22, 2013 / 22:01

  Ach, ondanks al deze commotie is het voor iedereen wel duidelijk nu. Voor mij maakt het niet uit, nog voor deze rel was ik al van plan te doneren. -Alleen einde van de maand, geld op enzo haha- En dat ben ik nu nog steeds. Het is meer een soort investering, Ik geef geld, Annemerel gaat naar New York schrijft een heleboel leuke blogs –She better does!- over New York & Ik ben blij omdat ik dat leuk vind om te lezen. Per slot van rekening is dat de reden dat ik op deze blog terecht ben gekomen. Lijkt me een prima deal! Haha :)

 41. juni 22, 2013 / 23:29

  Goedzo meis, je hebt helemaal gelijk!

 42. juni 23, 2013 / 09:18

  Ik vind je een topper!
  Super goed voor dance4life!
  En ik wens je onwijs veel succes met inzamelen van de rest van het geld
  En geniet hier ook een beetje van!
  Xxx

 43. juni 23, 2013 / 10:35

  Aah je bent echt een schat van een meid haha!

  Ik vind dat je het super doet! Ik vind het lezen van je blogs nog steeds geweldig. :))

 44. juni 23, 2013 / 11:00

  Niets meer aantrekken van die negatieve reacties hoor! Jij bent duidelijk geweest en jou valt niets te verwijten. Er zijn zoveel meer positieve reacties in vergelijking met negatieve. Dus dan zit het wel goed :). Mijn ervaring is, mensen zijn nu eenmaal jaloers. Jaloerse mensen kunnen heel gemeen zijn. Dat is hun tekortkoming. Ik zie het zo, wat ik eerder in een andere reactie al had geschreven, jij rent voor een goed doel. De helft van het sponsor geld is voor alle onkosten van de reis en verblijf. Jij stopt er ook zelf veel geld in, jij werkt er hard voor. Zolang ik zelf niet hard aan het werk ben voor een goed doel, kan ik moeilijk woorden van kritiek uiten over de wijze waarop jij het nu doet. Ik snap dat het zo werkt. Reizen via opleidingen werken ook op deze manier. Dat de een dat geld jaren spaart en zelf ophoest, dat is een eigen keuze. Een ander gaat sponsor geld regelen om zo niet al het geld op te hoesten. Dat begrijp ik maar al te goed. Sponsor geld ophalen waarbij je zelf hard werkt (wat jij doet Annemerel) is een nobele manier om de reis te bekostigen. Don’t let them doubt yourself! Als je kijkt naar hoe snel je al zo’n hoog bedrag bij elkaar hebt gekregen, dan moet je toch concluderen dat je het goed doet. So go girl! Het gaat je lukken. Hoe jij privé je geld besteed dat ik helemaal aan jou. Ik krijg ook wel eens rare blikken van anderen wanneer ik weer iets nieuws heb gekocht. Maar ik bepaal nog altijd zelf hoe ik met m’n geld om ga (roodstaan bijv of ergens anders op bezuinigen zodat ik het toch kan betalen). Haters, puh, laat ze lekker schreeuwen om aandacht. Negativiteit zoekt negativiteit op. En zo werkt het ook met positiviteit =D En wij zitten in de positieve flow haha

 45. juni 23, 2013 / 11:08

  Ah mooi lijstje Annemerel! Van je fouten leer je en het was een goede les. Maar alles komt goed! You can do this!

 46. Sophie
  juni 23, 2013 / 13:02

  Beste Annemerel – ik ben al enkele dagen heel deze commotie met toch wel enige “verbazing” aan het volgen en kan het niet meer laten om niet te reageren – Ik volg je blog al een hele tijd met veel plezier juist omdat je een meid bent met zeer goede smaak, zeer actief bent, regelmatig leuke uitstappen doet en hierover telkens zeer mooie foto’s en tips plaatst – telkens je een uitstap aankondigt, kijk ik er al naar uit om je sfeerbeelden te zien verschijnen – Ik begrijp dus echt niets van deze “gefrustreerde, jaloerse, klein-zielige, bekrompen” lezers, die blijkbaar telkens je een vakantie aankondigt of iets leuks hebt gekocht, groen moeten uitslagen én je toch blijven volgen om dan af en toe – als het hen écht te veel wordt, hun gal op je blog uitspuwen (en liefst anoniem) … dat ze een blog volgen van iemand die op hun niveau schrijft en jou blog niet “bevuilen” met hun frustraties. Ik hoop van harte dat je je niet gaat “inhouden” om je leuke vakanties of je leuke aankopen te blijven posten (ben heel benieuwd naar NY – ben er zelf nog nooit geweest dus hoop heel veel foto’s te zien) ;-) en dat je hiervoor nooit meer verantwoording aflegt én al zeker niet omdat je zeer fijne en liefdevolle ouders hebt die hun kinderen helpen en ontspanning en plezier gunnen.
  Gelukkig is het aller grote deel van je volgers wél positief en enthousiast over je “posts”
  Blijf vooral verder doen zoals je bezig was, want je doet het SUPER !!
  Mijn bijdrage is onderweg en ik wens je heel veel succes en geluk met alles wat je doet ;-)
  een grote fan vanuit Antwerpen xxx

 47. Babs
  juni 24, 2013 / 11:57

  Volgend mij kan Annemerel dit heel makkelijk oplossen:
  Doneer aan jezelf de kosten voor de reis, verblijf etc.
  Lijkt me dat je dan ook een stuk lekkerder slaapt zonder het idee te hebben dat je lezeressen je hotel hebben betaald..

 48. juni 25, 2013 / 01:48

  Mijn moeder zegt altijd; het komt allemaal goed, en zo niet, dan toch!

 49. Marleen
  juni 25, 2013 / 07:19

  Ik begrijp echt niet dat mensen jouw nare reacties sturen. Gelukkig heb je genoeg positieve bezoekers en fans om dat recht te trekken. Risico van online, mensen zijn anoniem en kunnen zeggen wat ze willen in een jaloerse bui. Loslaten en vol goede moed verder. Stralen en gelukkig zijn is het beste wraak ;)

 50. Snoepje
  juni 25, 2013 / 09:39

  Aahw je bent awesome en een prachtige meid!

 51. juni 27, 2013 / 18:16

  Door jou ben ik gaan hardlopen! En blijf ik hardlopen (sinds januari)

  Lekker doorgaan zo. Je bent maar een mens. Heel goed dat je ook geld inzamelt door de armbandjes te verkopen en de bootcamps te doen.

  Je laat zien dat je er tijd en moeite in wilt steken en geeft mensen iets terug voor hun donatie. (Een armbandje of de bootcamp) Dat vind ik goed van je.