ANNEMEREL4LIFE: Annemerel.com x dance4life Love Bracelet

 photo lovebracelet01.jpg


 photo lovebracelet01.jpg
 photo armbandje02.jpg
 photo armbandje02.jpg

Vol trots presenteer ik jullie; de Annemerel.com x dance4life Love Bracelet !

Deze maand (volgende week dinsdag om precies te zijn) bestaat Annemerel.com precies 10 jaar, daarnaast ben ik natuurlijk bezig met sponsoractie voor dance4life. De perfecte gelegenheid om een armbandje te ontwerpen.

Het is een neongeel met neonroze armbandje met een koperkleurig plaatje waarin ‘LOVE’ gegraveerd staat. Roze staat voor Annemerel.com, neongeel is op dit moment (naast roze) mijn favoriete kleur, LOVE is het eerste woord van mijn motto ‘Love, live, embrace life’, maar LOVE heeft ook te maken met dance4life. HIV/Aids is een liefdesziekte, een ziekte die veel mensen oplopen tijdens het bedrijven van de liefde. Op deze manier heeft het armbandje ook weer een link met dance4life. In het armbandje zit trouwens ook elastiek, zodat je het makkelijk om en af kunt doen, zonder gepriegel met knoopjes. Ik ben super blij met het resultaat.

Zoals jullie misschien al verwachtten.. Ik heb dit armbandje niet alleen voor mezelf gemaakt, maar ook met als doel om nóg meer sponsorgeld op te halen. Ik heb al super veel mooie donaties van jullie gehad, maar we zijn er nog niet. Het grootste gedeelte van het bedrag dat ik met de armbandjes ophaal gaat linea recta naar mijn sponsorgeld voor dance4life. Lucie’s, de winkel waar ik al mijn benodigdheden voor de armbandjes gekocht heb (zit in Amsterdam in het steegje bij de ZARA), heeft me een fijne korting gegeven, zodat ik de armbandjes voor een klein bedrag kan maken.

Wil jij een armbandje voor jezelf, je zus(je), vriendin, nichtje, collega of wie dan ook kopen.. Dat kan!!!

Prijs armbandje: 5 euro (hiervan gaat 4 euro naar mijn sponsorgeld*)
Verzendkosten: 75 cent (ongeacht de hoeveelheid armbandjes die je bestelt)

Stuur een mailtje naar annemerel4life@gmail.com, vermeld hierin hoeveel armbandjes je wilt, je rekeningnummer en je adres, hierna verstuur ik je een bevestiging. Maak vervolgens het totaalbedrag over op 8883059 t.n.v. A.E. de Jongh. Vermeld voor de zekerheid in het vakje mededelingen nogmaals je adres.

LET OP! Bestel je armbandje voor 28 juni als je het armbandje snel in huis wilt hebben. Op 30 juni vertrek ik namelijk voor drie weken naar Italië en het versturen gaat vanuit Italië vrij lastig (en vooral DUUR!) worden!

Ik hoop dat jullie het armbandje net zo leuk vinden als ik. Als je dit armbandje koopt heb je niet alleen een mooi armbandje, maar steun je ook meteen het goede doel. Alvast bedankt.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

* Lees hier meer over de sponsorvoorwaarden van dance4life

Delen:

56 Reacties

 1. Eline
  juni 21, 2013 / 12:05

  Heel erg tof! Wat een werk moet het geweest zijn om zo veel armbandjes te maken.. Ik ga er zeker eentje kopen!
  Ik vroeg me af of je alleen de link kreeg naar je ‘secret blog’ of dat je die alleen krijgt als je geld doneert?

  • juni 21, 2013 / 12:11

   Hi Eline, dit is een aparte actie, ik wil hem je graag sturen maar vind het oneerlijk tegenover de mensen die gedoneerd hebben!

   • Eline
    juni 21, 2013 / 12:15

    Sorry ik bedoelde het niet gemeen! Ik was juist van plan te doneren (naar aanleiding van je artikels de afgelopen twee dagen, want ik vind het echt ontzettend tof wat je voor dance4life gaat doen!) maar ik vroeg het me gewoon af ;) het spijt me als het verkeerd overkwam!

    • juni 21, 2013 / 13:16

     Oh kwam absoluut niet verkeerd over! Zou ook het liefst iedereen de link sturen, maar dat wil ik nu als ‘voordeel’ voor de mensen die gedoneerd hebben houden!

   • Renske
    juni 21, 2013 / 12:44

    Even ter verduidelijking, in feite doneer je hiermee toch ook? :-) Al is het dan ‘maar’ vier euro en krijg je er een armbandje voor terug?

 2. Matthea
  juni 21, 2013 / 12:09

  Ik heb zojuist gemaild! Super actie dit!
  Succes met je doel te behalen :)

 3. Annet
  juni 21, 2013 / 12:10

  De armbandjes zijn heel leuk geworden! Ik ga er zeker eentje bestellen! :)

 4. Suzanne
  juni 21, 2013 / 12:11

  HEEL LEUK

 5. juni 21, 2013 / 12:13

  Leuk bedacht! Ze zien er hartsikke schattig uit, veel succes!

 6. juni 21, 2013 / 12:13

  Wat een leuke armbandjes! Je hebt zo een mailtje binnen… :)

 7. Patricia
  juni 21, 2013 / 12:20

  Hi Annemerel! Wat leuk bedacht, ik denk dat er op deze manier wel veel mensen zijn die meehelpen met je dance4life doelstelling :) Op deze manier doneer je toch, en heb je er zelf ook nog iets aan. Mailtje voor een armbandje (too cute, past perfect bij mijn nieuwe MK-horloge) krijg je zo, en over een donatie ga ik nog even nadenken.. ;)

  Succes met alles en maak je niet te druk over wat anderen over jou (en je manier van bloggen) denken. De laatste tijd gaat het bij andere blogs (o.a. beautygloss en misslipgloss) ook alleen maar over negatieve comments. Ik kan me daar ook zo aan irriteren! Bah. Ik denk altijd maar zo; als je het allemaal beter weet, doe het dan lekker zelf! :)

 8. juni 21, 2013 / 12:24

  Ik vind de armbandjes heel cute! De uitleg van gisteren vond ik heel duidelijk en prettig :-)

 9. juni 21, 2013 / 12:33

  Zag het al op Instagram, heel leuk! Maandag stufi dag krijg je mijn donatie en nu dus ook geld voor dit armbandje haha. Laat die mensen maar lekker zeuren: jij gaat de marathon rennen IN NEW YORK!!!

 10. reiny
  juni 21, 2013 / 12:39

  Heb je gemaild :)

 11. Madelief
  juni 21, 2013 / 12:46

  Superleuke armbandjes!! Vorige artikel met de uitleg was heel duidelijk en fijn! Top gedaan!

 12. juni 21, 2013 / 12:56

  Leuke inzamelactie. Ik ben benieuwd wat je nog meer voor ons in petto hebt!

 13. Nynke
  juni 21, 2013 / 13:02

  Leuk idee! Ik ben ooit laaaang geleden via ELLEgirl op je blog beland en heb sindsdien regelmatig je verhalen gelezen. Niet voor niets natuurlijk, want ik vind dat je ontzettend leuk schrijft en je onderwerpen spreken mij aan (lifestyle, je huid, recepten etc)! Ik was van plan een donatie over te maken, maar kreeg toch wel een beetje een knoop in m’n buik toen duidelijk werd hoe de vork daadwerkelijk in de steel zat. Dit initiatief vind ik wel weer heeeel leuk, maar voordat ik ook maar iets overmaak, ben ik toch wel benieuwd wat er verder nog gaat komen en hoe jij je in gaat zetten voor Dance4Life. Ik denk dat ik niet de enige ben die eerst wil zien wat je er eigenlijk voor overhebt (en dan bedoel ik niet eens jouw eigen geld bijdrage), omdat ik toch wel een beetje het idee heb dat het jouw prioriteit is om de marathon te lopen en dat goede doel is dan een leuke bijkomstigheid, in plaats van dat je vol voor het goede doel gaat en de marathon eigenlijk als beloning loopt (omdat je blogs over de marathon ook overkomen als ‘help mij naar NY’ en niet ‘steun een fantastisch goed doel’).
  Misschien komt dit hard over, maar met dit berichtje wil ik je toch even een inkijk geven in hoe ik (en wie weet anderen met mij) dit hele gebeuren zie. Ondanks alles wil ik je ontzettend veel succes wensen en ik ben benieuwd naar wat er komen gaat!!

 14. juni 21, 2013 / 13:09

  Leuke actie! Ik heb je een mailtje gestuurd!

 15. juni 21, 2013 / 13:18

  Ik zie het anders. Twee vliegen in een klap. Ik volg je blog niet dagelijks maar af en toe lees ik bij. En ik volg je via Social media. Daardoor weet ik wat jouw gedachte is achter deze acties. Ik zie een jonge meid die weet wat ze wil. Oprechtheid en daarom heb ik gedoneerd. Ik steun niet vaak meer goede doelen sinds ik weet hoe geld wordt besteed binnen de organisatie. Maar wanneer ik er wel een goed gevoel bij krijg, zoals nu bij jouw actie, dan wil ik graag een steetje bijdragen. Ieder zijn eigen keuze, ik praat nu puur vanuit mijn mening hoe ik het zie. Annemerel wil al heel lang de NY marathon lopen, hoe gaaf dat ze nu op deze manier een goed als deze kan steunen?! Win win situatie :)

 16. juni 21, 2013 / 13:37

  Heel erg leuk Annemerel! Ik heb er zojuist drie besteld :-)

 17. juni 21, 2013 / 13:41

  De uitleg van gisteren was erg fijn en deze armbandjes zijn ook erg leuk!

 18. Liesbeth
  juni 21, 2013 / 13:42

  Hoeveel zijn de verzendkosten naar België? :)

  • juni 21, 2013 / 13:51

   Zelfde prijs! Die paar cent extra zijn dan voor mijn rekening!

 19. Mette
  juni 21, 2013 / 13:52

  Ik wil niet ongeduldig klinken haha maar hoe lang duurt het ongeveer voordat je een bevestiging stuurt?

  • Annemerel
   Auteur
   juni 21, 2013 / 16:30

   Voor 1 juli gegarandeerd, maar ik denk dat als je nu bestelt, je hem sowieso woensdag/donderdag in huis hebt!

 20. juni 21, 2013 / 14:01

  Heel leuk zo’n armbandje, echt een tof idee!

 21. juni 21, 2013 / 14:14

  Wat een goed idee. Heel veel succes met de actie!

 22. Marleen
  juni 21, 2013 / 14:37

  Ik heb nog niet gedoneerd, maar ik vind deze actie veel leuker !

  -xxx-

 23. Inge
  juni 21, 2013 / 15:27

  Wat een super leuk idee om op deze manier sponsorgeld op te halen!!! Ik heb zojuist een mail gestuurd om een armbandje te bestellen :)!

 24. Rebella
  juni 21, 2013 / 15:45

  Goed bezig. Je komt gewoon keihard terug, heel knap.

 25. Rebella
  juni 21, 2013 / 15:45

  Laat al die shit achter je. Kijk naar het positieve! Omhels de toekomst!

 26. juni 21, 2013 / 15:48

  De armbandjes zijn echt heel erg leuk! Ik heb je net meteen een mailtje gestuurd ;)

 27. juni 21, 2013 / 16:11

  Wat een leuk armbandje en een leuke actie! Ik ga er nog even over nadenken.

 28. juni 21, 2013 / 16:22

  Leuk armbandje!

 29. juni 21, 2013 / 17:07

  Leuke actie om meer geld binnen te halen! Zomerse felle kleurtjes kunnen we nu wel gebruiken, ik plaats een bestelling!

 30. juni 21, 2013 / 17:53

  goed bedacht annemerel!

 31. Suzan
  juni 21, 2013 / 17:56

  Super leuk!

 32. Marije
  juni 21, 2013 / 18:13

  Wat een leuk initiatief Annemerel, ga zo door met je inzamelingsacties!

 33. Laura
  juni 21, 2013 / 18:17

  Leuke actie, ik ga er ook een bestellen!

  En @ Nynke, die marathon lopen in NYC was al heel lang haar droom dus logisch dat ze om die reden bij de Dance4Life actie is beland. Maar wat maakt dat uit? Ze steunt hiermee een goed doel en dat is een hele mooie bijkomstigheid toch? Zoals Fleur hierboven zegt, een win-winsituatie.

 34. Kirsten
  juni 21, 2013 / 18:28

  Super leuk idee!

 35. juni 21, 2013 / 18:51

  Super leuk Annemerel! Ik ga er zeker over nadenken om deze aan te schaffen voor mij en m’n vriendinnen!

 36. Ianthe
  juni 21, 2013 / 18:52

  Superleuk idee!
  Ik wilde vragen of je ook kan bestellen vanuit België, maar ik las hierboven dat het gewoon gaat, top! Ik ga morgen even aan mijn vriendinnen vragen wie er nog eentje wil, dan kunnen ze allemaal samen in een enveloppe :)
  Ik heb momenteel trouwens ook een goede doel armbandje rond mijn pols hangen, haha. De vriend van een van mijn beste vriendinnen bouwt een schooltje in India en om het bouwmateriaal te kunnen bekostigen hebben wij met ons groepje vriendinnen ook massaal vriendschapsbandjes gemaakt en verkocht ;)

 37. juni 21, 2013 / 18:56

  Super leuk idee & leuke armbandjes!! Keep going girl :)

 38. Ilse
  juni 21, 2013 / 20:21

  Toffe actie Annemerel, ik zal vriendinnen eventjes vragen en dan bestellen maar. :)

 39. Iris
  juni 21, 2013 / 21:59

  Hallo Annemerel,

  Ik volg je inmiddels 10 jaar, maar ben erg teleurgesteld dat je geld vraagt van anderen om je eigen reis naar New York te bekostigen. Ik heb zelf tijdens mijn studie een jaar lang de helft van mijn bijbaangeld (ik hield 200 euro per maand over voor mezelf) opzij moeten zeteen om een reis naar Amerika te maken. Ik begrijp dat je het niet enorm breed hebt, maar als je echt wilt dat het geld wat anderen aan jou geven niet aan jouw leuke reisje op gaat maar aan de Cliniclowns, zal je net zoals iedereen doet, dat gewoon zelf moeten bekostigen. Het voelt erg oneerlijk dat ik hier zo enorm hard voor heb moeten sparen, terwijl jij het via sponsorgeld krijgt. Sorry dat dit misschien wat hard overkomt, het is bedoeld als een aanmoediging om te besluiten je reis zelf te bekostigen.
  groetjes Iris

  • Merel
   juni 22, 2013 / 12:07

   @Iris, Ik denk dat je het niet helemaal begrijpt.. volgens mij is dit geld niet bedoeld om Annemerel’s verblijf, ticket en eten daar te sponsoren, maar om zich in te schrijven voor de NYCMarathon, het geld gaat dan naar het goede doel en Annemerel kan in hun naam de marathon lopen.

   Zeg ik het goed Annemerel?

  • Ellen
   juni 22, 2013 / 15:03

   Dit stond op de blog van work that es:

   Er gaat minimaal 2500 euro van naar Dance4Life en de andere helft (ook 2500 euro) wordt gebruik voor het verblijf, het startbewijs en de vlucht voor Annemerel).

   Ik ben trouwens benieuwd is het een knoopnarmbandje of kun je die ook nig makkelijk af doen. Vind het znde as ik m kapot moet maken als ik hem af wilt doen, aangezien en ik hem niet dag en nacht zal dragen.

   • Annemerel
    Auteur
    juni 23, 2013 / 10:51

    Dat klopt helemaal Ellen! Dat kun je ook lezen in mijn blog afgelopen donderdag en op de pagina ‘dance4life’ in de balk bovenaan mijn blog!

    De helft van het armbandje is van elastiek en je kunt hem dus makkelijk om en af doen!

 40. juni 22, 2013 / 11:18

  Dit vind ik een leuke actie! Ik ga zelf nog even nadenken over of ik ga doneren of iets kopen.. ik wacht andere acties denk ik nog even af. Zelf kom ik vaak nét geld te kort of hou ik nét over, dus ik vind ’t toch een beetje lastig om iets uit te geven dat voor mezelf niet écht nodig is.. Maar wel een heel goed initiatief en leuke armbandjes!

 41. juni 22, 2013 / 11:25

  Ik vind het nu zelfs jammer dat ik niet met armbanden loop, want het zou een mooie manier zijn om je nog extra te sponsoren! Maar wellicht dat ik nog besluit om hem voor anderen te kopen :)

 42. juni 22, 2013 / 15:04

  Super idee; ik hoop dat je veel geld hiermee inzamelt!

 43. juni 22, 2013 / 16:35

  Wat een onwijs vet idee. Ik ga je meteen een mailtje sturen om je te helpen. :D

 44. juni 23, 2013 / 17:11

  Wat een leuk armbandje!

 45. juni 24, 2013 / 11:27

  Leuke manier om sponsorgeld op te halen! En ze zien er ook erg leuk uit ;)

 46. juni 25, 2013 / 16:28

  Leuk armbandje, heb m zojuist besteld yeay :D heel veel succes!