SUNDAY SPECIAL: 37

Kijken:

One Tree Hill

Hoera! Het is zomer; tijd om de hele dag in je bed te gaan liggen met een fijne serie. Wat klopt er niet aan deze zin? Juist, zomer en de hele dag in je bed liggen is niet helemaal normaal. Helaas heb ik vandaag geen beter devies. Of je moet je ergens anders dan in regen en stormachtig Nederland bevinden? Ik ben stiekem gisteravond weer begonnen met One Tree Hill. Vorig jaar zomer keek ik alle negen de seizoenen achter elkaar. Dat ga ik nu niet doen, maar af en toe een afleveringetje hier en daar als ik toch niets beters te doen heb / kan doen.. Lijkt me geen probleem.

Sex and the City

Omdat, hoe vaak je de serie misschien ook al gezien hebt, Sex and the City al-tijd kan.

Doen:

Annemerel.com x dance4life Love Bracelet bestellen

Ik heb al heel veel armbandjes verkocht en mag dus deze week keihard aan de slag, want op deze hoeveelheid bestellingen had ik niet gerekend. MAAR, die bestellingen zijn alleen maar goed. Al moet ik deze hele week doorhalen, iedere 4 euro naar mijn sponsorgeld is weer 4 euro, dus ik zou zeggen; keep them coming! Je leest hier hoe je een armbandje kunt bestellen.

Je kast opruimen

Aangezien het toch pokkenweer is, kun je beter van de situatie gebruik maken en de hele dag binnen blijven. Je kunt natuurlijk de hele dag films en series kijken, of leren voor je tentamens als je die hebt, maar je kunt ook… Je kast opruimen! Wie weet vind je net als ik een mooie oude(re) tas, of een shirtje dat je twee jaar geleden kocht en totaal vergeten was. En zo niet? Dan ligt er vast wel wat kleding in je kast die eruit mag. Declutter your closet ladies!

Maak een Happy-List

Als de zon schijnt, zijn de meeste van ons van nature al gelukkig. Met dit soort pietje pruimen weer, moeten we onze mind een klein beetje helpen. Stel een lijst op met ten minste tien punten waarom jij gelukkig bent. Ik deed dit zelf afgelopen dinsdag.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

18 Reacties

 1. juni 23, 2013 / 12:14

  Het is dat ik vandaag moet werken.. anders had ik mezelf waarschijnlijk ook verstopt in mijn bed met een hele lange marathon van Pretty Little Liars!

 2. juni 23, 2013 / 12:46

  Ik heb one tree hill en sex and the city nog nooit gezien. Shame on me! Maar ze gaan zeker op mijn lijstje.

 3. ilse
  juni 23, 2013 / 12:48

  Eindelijk kan ik tijdens een zondag jouw tips uitvoeren. :D ik ga er dan ook heerlijk van genieten en het doen!

 4. juni 23, 2013 / 13:09

  Het is dat ik vandaag ook moet leren, maar ik denk dat ik in de middag wel de bank op duik met Pretty Little Liars. :D

 5. juni 23, 2013 / 13:11

  jaaaa goede lijst, sex and the city is zo leuk!! Ik ben nu bezig met True Blood en het is ZO verslavend haha:) x

 6. juni 23, 2013 / 13:21

  Fijne lijst! Leuke armbandjes!

 7. juni 23, 2013 / 13:29

  Ik ga me vandaag toch nog naar buiten slepen, ik had mezelf voorgenomen een langere afstand te lopen deze week en dat is nog niet gebeurd…. Ik zag net een klein beetje het zonnetje door komen dus dan pak ik gelijk nog wat vitamine D mee ;)

 8. juni 23, 2013 / 13:42

  Jaaa, One Tree Hill is leuk, en Sexy and the City blijft inderdaad ook altijd goed.

 9. juni 23, 2013 / 14:24

  Het is inderdaad pietjeprutweer, maar ik vermaak me wel met een laptop op schoot, kussen achter mijn rug en benen languit op bed.

 10. juni 23, 2013 / 14:40

  Ja, Sex and the City. Enorme dikke vette JA! Gelijk zin om die box weer tevoorschijn te halen.

 11. juni 23, 2013 / 19:28

  Ik heb ergens ook de dvds van One three hill nog liggen. Misschien moet ik hem er weer eens bij pakken.

 12. juni 23, 2013 / 21:07

  Heb meteen zin om SATC te gaan kijken :) Heerlijke serie!

 13. juni 23, 2013 / 22:23

  Ah wat een goed idee, SATC!

 14. juni 23, 2013 / 23:35

  Hier in Engeland was het weer oke en ik moest werken.. Maar anders had ik hetzelfde gedaan, want ik ben niet normaal moe…

 15. Patricia
  juni 24, 2013 / 12:14

  Annemerel; je bent goed bezig! Vraagje: Komen die opbrengsten van die armbandjes ook bij je doneertussenstand? :)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 24, 2013 / 12:28

   Jup! Dat doe ik de dag voor mijn vakantie in één keer!