THE LIST: Frustrations

 photo frustraties.jpg
Het is natuurlijk fantastisch om altijd super vrolijk door het leven te gaan. Maar zelfs de grootste optimist heeft zo haar frustraties. Toch? Ik althans wel… Ik raak gefrustreerd als…

? … Ik ’s ochtends met mijn fiets op het station aan kom en ik geen plekje voor mijn fiets kan vinden.. De tijd tikt door, mijn trein vertrekt bijna, en daar sta je dan met je fiets in je hand. Zelfde geldt overigens voor het niet kunnen vinden van een parkeerplek. Hoewel het altijd een probleem is, slaag ik er maar niet in die extra tijd in mijn tijdschema in te plannen.

? … Mijn nagellak na twee uur nog steeds niet hard blijkt te zijn en mijn ‘manicure’ waar ik zo mijn best op heb gedaan ernstige schade oploopt omdat ik zo nodig naar het toilet moest.

? … Ik een hele dag op een pakketje wacht, om 17.00u toch maar besluit om even naar de supermarkt te gaan – want dat pakketje komt toch niet meer – en je raadt het al, ja hoor, het pakketje komt precies op dat moment.

? … De weegschaal iets anders zegt dan ik wil dat ‘ie zegt. Ik heb al meermalen afscheid van de weegschaal genomen, maar af en toe wil ik stiekem toch even kijken. Geen goed plan. Ben ik nog nooit gelukkig van geworden.

? … Ik naar het toilet moet, maar er in de verste verte geen toilet te bekennen is. Ik heb de blaas van een 80-jarige Oma. Oja en mijn darmen hebben ook een eigen willetje.

? … Ik geen internetverbinding heb. Mensen zeggen weleens dat mijn leven zoveel relaxter zonder internet zou zijn, maar HALLO wie zou ik zijn zonder internet? Geef mij gewoon altijd perfect werkend internet, dat zou mijn leven pas een stuk makkelijker maken. #dramaqueen.

? … De afstandsbediening niet naar mij luistert. Waar is de tijd gebleven dat je een zwart apparaat had van 20 bij 5 centimeter waarop 10 knopjes met cijfers stonden, een rode knop rechtsboven in en een knop voor harder en zachter. Je hoefde alleen maar op de TV te richten met het apparaat en het ding deed wat je wilde. Misschien moet ik vaker TV kijken, helpt het als ik vaker met dat ding in de weer bent. Want dit is geen doen.

? … Ik weer eens onhandig bezig ben. Altijd mijn sleutels kwijt. Altijd dingen slopen. Altijd een gevaar voor mijn eigen leven.

? … Mensen voor de tram, metro, trein staan te wachten en niet eens even kunnen wachten met instappen voordat iedereen die eruit moet, eruit is. Ik kan daar zo kwaad om worden. Bij veel dingen kan ik me inhouden, maar hierbij… Ik zeg dan ook standaard hardop “Wij hebben geleerd mensen eerst netjes uit te laten stappen…”. Ikkuh Ikkuh Ikkuh en de rest kan stikken. Pfttt..

? … Mijn Nike horloge geen GPS kan vinden. Hallo, ik wil NU hardlopen. Niet over tien minuten. Nu, nu, NU!

? … Het kledingstuk dat ik wil dragen net in de wasmachine zit…

? … Ik ’s avonds naar bed ga met een prachtige huid en ’s ochtends wakker wordt met vijf nieuwe puisten. Waarom?

? … De wekker gaat. Standaard. Waar ik ook wakker voor moet worden. Hoe laat ik ook wakker moet worden. De eerste vijftien minuten van de dag ben ik niet te genieten.

? … Ik ongesteld ben en geen chocola bij de hand heb.

? … Ik verwacht dat de zon schijnt, maar zich buiten een heel ander scenario afspeelt.

Waar raak jij gefrustreerd van?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

34 Reacties

 1. april 26, 2013 / 12:14

  Ja de fietsenstalling op het station is bij mij ook een frustratie punt!
  Of mensen die in de weg lopen als ik een sprint trek naar de trein, ga aan de kanttttt.
  Ik kan ook echt gefrustreerd raken van een fietstocht door wind en regen, helemaal als ik ergens naartoe ga.

 2. april 26, 2013 / 12:15

  Er komen zoveel dingen in je lijstje voor die zo herkenbaar zijn.
  Vooral sleutels en telefoon kwijt zijn. Grrr

 3. april 26, 2013 / 12:22

  Die laatste, JA! Ik had gepland om de hele dag in de zon te liggen, ging mooi niet door vandaag. :(

 4. april 26, 2013 / 12:26

  Oooh ik herken echt TE, TE veel! Met de afstandsbediening heb ik ook altijd ruzie en in het verkeer zeg ik ook altijd hardop wat ik vind, haha, *hint hint*.

 5. april 26, 2013 / 12:31

  Ik ook van de mensen die willen instappen als er nog mensen moeten uitstappen!in bangkok hebben ze daar een heel mooi systeem voor: er staat op het perron aangegeven waar je moet wachten: naast van waar de deuren komen.

  Ik raak ook gefrustreerd als ik haast heb en mensen op de roltrap staan en niet doorlopen of aan de kant gaan. Hallo, rechts is staan, links is gaan!!

 6. Lisa
  april 26, 2013 / 12:32

  Haha heel herkenbaar! Vooral die van het fietsenrek en de afstandbediening, was laatst ergens waar ze 5 verschillende afstandsbedieningen hadden, na een uur kreeg ik de telefoon nog niet aan!

 7. april 26, 2013 / 12:32

  Hier erger ik mij inderdaad dagelijks aan:
  ? … Mensen voor de tram, metro, trein staan te wachten en niet eens even kunnen wachten met instappen voordat iedereen die eruit moet, eruit is. Ik kan daar zo kwaad om worden. Bij veel dingen kan ik me inhouden, maar hierbij… Ik zeg dan ook standaard hardop “Wij hebben geleerd mensen eerst netjes uit te laten stappen…”. Ikkuh Ikkuh Ikkuh en de rest kan stikken. Pfttt..

 8. april 26, 2013 / 12:35

  Ik vind het &(&!)’&&@!?)&@#%^* als mensen zo idioot parkeren dat mijn auto er net niet bij kan!

 9. april 26, 2013 / 12:38

  Haha dat van die mensen die willen instappen heb ik ook heel sterk. En ik erger me ook kapot aan mensen die in de stilte coupé zitten te praten. Ook al ben ik niet bewust daar gaan zitten, als ik er eenmaal zit wil ik ook gewoon dat het stil is.

 10. Julia
  april 26, 2013 / 12:40

  Haha dat van die afstandsbediening komt me bekend voor! Mijn vader heeft een afstandsbediening gekocht waarop nu vijf apparaten zijn aangesloten, dat is af en toe echt klooien om het goede apparaat aan te krijgen :P Op mijn studentenkamer heb ik gelukkig een tv met een ouderwetse, simpele afstandsbediening. En verder is het inderdaad zooo irritant als mensen niet even wachten tot iedereen is uitgestapt bij de trein!

 11. april 26, 2013 / 12:54

  Als ik honger heb en ik heb niets in huis. En dan vooral als ik een chill-outfit aan heb, haha.

 12. april 26, 2013 / 12:54

  Jaaa die fietsenstalling. HAAT! Dagelijks!

 13. april 26, 2013 / 12:57

  Ooh allemaal zo herkenbaar!!

 14. Julia
  april 26, 2013 / 13:03

  Zooooo herkenbaar! Vooral geen plekje kunnen vinden voor je fiets als je trein op het punt staat te vertrekken.. KILLING!

 15. april 26, 2013 / 13:09

  Pfoeh, veel te herkenbaar dit!

 16. april 26, 2013 / 13:16

  Dat mensen al de metro/tram/trein in stappen voordat iedereen eruit is, dikke urgh! Dat heb ik zoooo vaak. Of dat ze niet gelijk naar binnen gaan, maar wel een muur vormen voor de deur.

 17. april 26, 2013 / 13:23

  I feel you. Zo frusterend allemaal.. Ik had vandaag weer eens een HELE dag vrij. Zit ik alsnog binnen :(

 18. april 26, 2013 / 14:04

  Ik raak van bijna jou hele lijst gefrustreerd. Heb alleen maar Ja zitten knikken. Haha!

 19. april 26, 2013 / 14:29

  Dat van het instappen in de trein herken ik maar al te goed! Laatst sprak ik er een meneer op aan, zei hij doodleuk: ja dan had je maar eerder moeten uitstappen. Euhmm, wanneer dan?

 20. april 26, 2013 / 16:16

  Nummer twee is heel erg herkenbaar!

 21. april 26, 2013 / 16:58

  Ik heb ook heel erg vaak dat het kledingstuk dat ik wil dragen in de wasmachine zit.. Lekker dan!

 22. Lisa
  april 26, 2013 / 17:19

  Vooral de GPS is herkenbaar. Zoek gewoon je weg nu! Of hij doet alsof en halverwege denktie toch dat je aan de andere kant van de stad loopt.. Zucht.

 23. april 26, 2013 / 17:33

  Leuk om te lezen! Veel dingen zijn zooo herkenbaar haha

 24. Patricia
  april 26, 2013 / 17:44

  Oh heerlijk dit! Gewoon geen een punt waar ik mezelf NIET in herken, haha! :)

 25. april 26, 2013 / 18:19

  Herkenbaar, zoveel van die ergernissen heb ik ook!

 26. april 26, 2013 / 20:20

  Ja en AMEN! hahaha Alles komt me heel bekend voor..

 27. Ellen
  april 26, 2013 / 21:30

  Veel zijn herkenbaar, maar het meeste de mensen die te snel in de trein instappen!!! Daar kan ik ook echt zo gefrustreerd van raken, niet te doen. Het duurt er alleen maar langer door

 28. Karlijn
  april 27, 2013 / 11:27

  Wat ben je toch een heerlijk mens! Iedere dag lees ik met plezier je blogs, en geniet van je leuke schrijfstijl. En deze is ZO herkenbaar!

 29. april 27, 2013 / 14:42

  Grrr zo herkenbaar!

 30. Ilse
  april 27, 2013 / 14:54

  Hahah, ik herken zoveel dingen ja! Ondanks je frustraties een superleuk lijstje. :)

 31. april 29, 2013 / 14:14

  Dat van de nagellak en internetverbinding is heel herkenbaar.
  Ik word gefrustreerd van traagheid. Een trage laptop, trage websites, treuzelende mensen als ik haast heb, heel irritant!

 32. april 29, 2013 / 16:16

  Ik had gisteren ook hetzelfde nagellak probleem.. Heel frustrerend!

 33. april 29, 2013 / 16:55

  Oh wat een heerlijk herkenbaar lijstje! haha en internetverbinding.. ik zeg niks..