THE LIST: 10 things you shouldn’t do (another one)

Photobucket

– Hardlopen in het donker en zo in je Runner’s High worden opgeslokt dat je vergeet dat er misschien ook nog wel een auto om de hoek kan komen. Note to self: niemand ziet jou in je zwarte truitje zonder licht-reflecterende strippen. Blijf. wakker.

35 safari schermen tegelijk openen op een MacBook Air die al eens eerder bijna het loodje legde..

– Als je ’s ochtends vroeg je eigen Molotov cocktail samenstelt (te weten: allergiepil, antibiotica, vitamine, allemaal weg te slikken met een glas water waar vitamine C bruistablet is opgelost) is het handig dat je even je aandacht erbij houdt. Twee dagen achter elkaar AL je pillen in het glas water gooien in plaats van alleen het bruistablet is niet slim.

– ‘Gewoon eventjes binnen kijken bij de Starbucks’ net als je jezelf op een anti-spending-dieet hebt gezet. Whuuutttt een Tall Speculaas Latte 5,15.. ? Hup, down the drain.

– Je nagels lakken op het moment dat je haar al een uur lang kriebelt. Hallo colourdipping trend in mijn haar.

Achteruitrijden als je Annemerel heet. Gewoon niet meer doen, kun je niet, is niet je ding, rij jij maar gewoon een blokje om, dat is een stuk beter. En veiliger.

– Die data backup alsmaar uitstellen is ook geen puik plan. Mijn belangrijkste externe hardeschijf, die de naam ‘LIFE’ draagt gedraagt zich momenteel nogal spastisch. Wil graag geformatteerd worden en dat soort onzin. Altijd op het moment dat het je niet echt uitkomt natuurlijk. Investeren in een goede back-up meiden, doe dat als je werk (en je hart en je tijd en je leven) je lief is.

– De avond van te voren je wekker op je iPhone instellen, maar vergeten de datum dat ‘ie je moet wekken op te geven. Uhh ohh. Thank goodie voor biologische klokjes.

Multitasken in de keuken. Natuurlijk mag je wel bakken en tegelijkertijd alvast iets anders snijden, maar eh.. smsen, cappuccino maken en koken tegelijk, dat is gedoemd te mislukken. Wat er gebeurde? Mijn telefoon viel op de grond, evenals de melk en terwijl ik de schade probeerde te beperken brandde wat ik op het vuur had staan aan.

En.dit.doe.ik.echt.nooit.meer: mijn artikel bij Girlscene tussentijds vergeten op te slaan. Geen auto save betekent dus dat je écht alles kwijt bent als Firefox het voor gezien houdt.

Jullie nog wijze levenslessen voor mij? Hoef ik ze niet eerst zelf THE HARD WAY uit te vinden..

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. november 10, 2011 / 12:38

  Hahah heerlijk die niet-zo-slimme acties.
  Wat ik vaak heb is als ik op hakken loop (dan wel in laars vorm, maar hak is niet inimini) dat het de hele dag goed gaat en nét als je langs een groep mensen loopt je bijna struikelt.

  En vorig jaar had ik in een winkel met vrij veel aardwerk/glaswerk enz dat ik het afstapje niet zag. Vloog half door de, toch al kleine, zaak heen. Genant!

 2. november 10, 2011 / 13:32

  Stiekem zo fijn om te lezen dat ik niet de enige ben met dat soort stomme acties

 3. november 10, 2011 / 13:44

  Hahaha zo ontzettend leuk om te lezen! Heerlijk! En inderdaad fijn om te weten dat je niet de enige bent ;-)

 4. november 10, 2011 / 13:45

  Denken dat je je sleutels, telefoon en pinpas best allemaal tegelijk kan vasthouden boven een putje…..

 5. Mariët
  november 10, 2011 / 14:47

  Super leuk geschreven :-D

 6. november 10, 2011 / 15:12

  Veel hiervan is erg herkenbaar :’) Helaas.

 7. november 10, 2011 / 15:16

  Hehe, dat achteruit rijden en multitasken in de keuken, zo herkenbaar!

 8. november 10, 2011 / 16:37

  Haha, heerlijke lijst weer :D!

 9. november 10, 2011 / 17:40

  zo leuk :) haha en herkenbaar!

 10. Eva
  november 10, 2011 / 20:55

  Hihi, leuk geschreven. Zie het al helemaal voor me met kletterende telefoon en melk op de grond… ;)

 11. Valerie
  november 19, 2011 / 12:18

  Ik had dus echt PRECIES hetzelfde bij starbucks deze week, alleen heeeeeeeel even binnenkijken. Gewoon kijken. Geen geld. Alleen kijken.

  OOOH nieuwe toffee nut latte’s !!!

  Juist.