FRIDAY FAVOURITES: 08

Favourite plans – Winter Holiday

Afgelopen week heb ik wel hele leuke plannen voor Oud & Nieuw gemaakt. Weten jullie nog dat ik laatst zei dat ik Oud & Nieuw altijd een teleurstelling vind en dat ik het geregel van wat en waar en met wie te vieren best wel zou kunnen missen. Nou, van dat probleem zijn we dit jaar af, want – jullie zagen de bui waarschijnlijk al hangen – ik ben met Oud & Nieuw op wintersport. Samen met met mijn ouders, zusje en waarschijnlijk zal ook mijn vriend tijdens de jaarwisseling erbij zijn. Ik kan echt niet wachten. Perfecte afsluiter van een mooi jaar (en een fijn begin van een als het aan mij ligt nog beter jaar!), nog zeven weken!

Favourite iPhone App – ING

De lancering van de iPhone applicatie van ING is voor mij echt een feestje waard. Ik ben zo iemand die aan het begin veel te enthousiast is en de helft van haar salaris op haar spaarrekening zet en jullie weten allemaal dat ik dat natuurlijk nooit volhoud. Sta je dan een life-changing aankoop te doen, is je saldo niet toereikend. Is me al meerdere keren overkomen. Kijk, normaal was ik dan verschrikkelijk aan het klungelen in de Safari app op mijn telefoon, maar nu open ik de App en binnen een minuut staat van het van mijn spaarrekening op mijn giro. Oh en ook handig.. ga je met een vriendin uiteten en wil je de rekening delen? Maak je het geld super makkelijk naar haar over (en niet drie weken later). Ja, ik ben enthousiast.

Favourite Song – David Guetta & Usher – Without You

“Van wie is dat nummer? Usher? Nee… Meen je niet?” Usher is zeg maar normaal niet zo mijn ding. Maar dit is echt zo’n nummer waardoor ik wil bewegen, met alle genante gevolgen van dien. Als je mij met iPhone-oortjes in vanuit het niets een spastische beweging ziet maken, dan was dat gewoon een niet te onderdrukken reactie op een nummer waar ik op dat moment gelukkig van word.

Favourite Wannahave – Nikon 1

Ja, ja ik weet dat ik nog geen half jaar geleden een nieuwe camera kocht en begrijp me niet verkeerd, we’re still utterly in love. Maar dat ding weegt met lens en tas toch al gauw drie kilo. Ik zou hem graag altijd en overal bij me hebben en dat heb ik ook maanden gedaan, maar mijn nek en schouders zijn er nu een beetje klaar mee. Veel van mijn foto’s maak ik nu dus met mijn iPhone. Op zich niet verschrikkelijk, maar toch.. foto’s gemaakt met een iPhone of een Nikon DSLR, dat is nogal een verschil. En nu wil ik dus de Nikon 1. Niet alleen super mooi (ze hebben hem ook in het wit en roze!), maar ook nog eens vergelijkbaar met de kwaliteit van een DSLR, met verschillende lenzen EN neemt een stuk minder ruimte in, in de tas. Toen ik het filmpje zag op de dag van de introductie (het was trending topic op twitter) kreeg ik goosebumps. I. Want.

Favourite Feeling – Early morning on top of the world

Het moment dat mijn wekker gaat ben ik niet te genieten. Mijn eerste woord van de dag is more likely ‘fuck’ dan ‘hello sunshine’, zelfs als er die dag iets heel erg leuks op de planning staat, of als ik 10 uur geslapen heb (wat helaas de laatste weken niet meer voorkomt, maar dat terzijde). Echter, als ik eenmaal een beetje ben opgewarmd. Gedoucht, aangekleed, opgetut en ontbijtje erin, dan heb ik zeg maar mijn moment. Dan kan ik huppelen naar de tram, genieten van iets onbenulligs als een rookwolkje blazen, een opkomende zon..

 

Mijn excuses voor het ontbrekende beeldmateriaal, getroffen door een ‘bad case of migraine’, lukt me niet meer om beeld bij elkaar te vinden.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

7 Reacties

 1. november 11, 2011 / 17:25

  Jaaaa Without You is ook fijn om keihard in de auto aan te zetten!

 2. Kelly
  november 11, 2011 / 17:43

  Oew, die NIKON 1 lijkt me zo gunstig. Lijkt me echt een superapparaat… Maar goed, ik heb al een heel fijne compact camera en ben nu toch echt aan het sparen voor een nieuwe DSLR… Waarom wil ik altijd dingen hebben die ik absoluut niet nodig heb?

 3. Mariët
  november 11, 2011 / 18:54

  Nu maak je me toch wel nieuwsgierig: “rookwolkjes blazen”, houdt dat in dat je rookt? Of bedoel je er wat anders mee (dat je adem warmer is dan de lucht buiten zeg maar)? Misschien een vreemde vraag, dus ik snap het ook wel als je er geen antwoord op wilt geven ;-) Maar toch kon ik het niet laten, omdat ik zo nieuwsgierig ben… Sorry! Super leuke Friday Favourites weer en het viel me niet eens meteen op dat er geen foto’s bij stonden ;-) Heel veel beterschap en sterkte met je migraine (als je er nog last van hebt)!!!

 4. L.
  november 11, 2011 / 19:49

  Leuk!

  ps; zijn de winnaars van de TEA BAR al bekend gemaakt? :) Ben zo benieuwd of ik misschien gewonnen heb.

 5. november 11, 2011 / 20:14

  Wat doe je me aan, haha. Die camera wil ik nu dus ook!

 6. Rianne
  november 11, 2011 / 22:11

  Haha heeerlijk liedje idd, kheb hem ook gelijk gedownload!:)
  Wat heb je trouwens een superleuke blog!!
  Via het forum van girlscene zag ik dat je ook een blog had,
  dus ik ben gelijk even gaan kijken.
  Ik blijf hem zeker volgen, word helemaal vrolijk van je stukjes!
  Hele gezellige schrijfstijl, en alles ziet er ook echt proffesioneel uit!
  Hahaa lekker slijmverhaal is dit geworden, maar ik moest het toch even zeggen:)

 7. november 13, 2011 / 18:04

  Ben je met kerst en oud&nieuw ook in Serfaus?
  Liefs,
  Denise