THANK YOU 2015!

 photo Desktop1917.jpg

Amerikanen spreken hun dankbaarheid uit op de vierde donderdag van november, Thanksgiving. Ik doe dat graag op de laatste dag van het jaar.

I’m thankful for…

? Het boek dat ik heb mogen schrijven, mijn eerste boek, dat over een paar weken daadwerkelijk in de winkel ligt.
? Dat ik mijn dag had op 27 september en een super fijne snelle marathon liep in Berlijn.
? Mijn zusje die me in geval van nood altijd (administratie, een ontploft huis) altijd uit de brand weet te helpen.
? Nike, voor het maken van mijn favoriete hardloopschoenen.
? Mijn fysio die er voor gezorgd heeft dat ik het hele jaar heb kunnen hardlopen.
? Nutella, heeft dat uitleg nodig?
? Aperol Spritz, niet alleen mijn favoriete drankje, het zorgde ook regelmatig voor inspiratie (ssshttt) en ze wilden zelfs met me samenwerken!
? Mijn Malin+Goetz Mojito geurkaars, na een jaar is ‘ie eindelijk op en ik kreeg voor Kerst een nieuwe. Las op het doosje dat de geur zorgt voor ‘uplifting spirits’, nu snap ik eindelijk waarom ik zo gelukkig word van deze kaars.
? Mijn auto, die ik begin dit jaar kreeg (of nou ja kreeg, ik moet er wel gewoon iedere maand voor betalen hoor) en waar ik meer dan 27.000 kilometer mee gereden heb, waaronder vijf keer naar Oostenrijk en één keer naar Italië.
? Apple voor de fantastische producten waar ik mijn werk mee kan doen (iPhone, MacBook).
? Starbucks om de hoek, toen mijn koffiezetapparaat kapot was een redder een nood.
?Justin Bieber, Ellie Goulding, Selena Gomez, Coldplay, MS MR, Adele en alle andere fantastische artiesten die dit jaar een nieuw album uitbrachten die ik op repeat beluisterd heb.
? Mijn ouders, waar de deur altijd open staat (en als dat een keer niet zo is heb ik gelukkig een huissleutel).
? Instagram, de App die ik het afgelopen jaar het meest gebruikt heb op mijn iPhone, alhoewel Snapchat een goede tweede aan het worden is.
? De huidverzorgingsproducten van Jetske Ultée en de peelings van Annelijn van Ierland bij de Velthuiskliniek. Ik ben niet acné vrij, maar ik heb het (meestal) onder controle.
? Metro die me iedere week twee pagina’s geeft waardoor ik iedere week een goed excuus heb om inspirerende mensen te spreken.
? Oostenrijk en Italië, voor het bieden van de beste plekken om vakantie te vieren.
? Acne, voor het maken van de allerbeste laarsjes die er zijn, de Pistol Boots.
? Garance Doré voor het schrijven van de beste blogs die er zijn en het schrijven van het beste boek dat ik in tijden gelezen heb.
? Casey Neistat voor het maken van de beste vlogs die er zijn, ik wil niet weten hoeveel tijd ik hier het afgelopen jaar aan gespendeerd heb (wat ik wellicht ook nuttiger had kunnen besteden), maar bedankt.
? Jullie, voor het lezen van mijn blog, het reageren op mijn blogs, het liken van mijn foto’s op Instagram en posts op Facebook, het bekijken van mijn snaps op Snapchat en het bestellen van mijn boek (dat nog niet eens af is). Dankzij jullie kan ik leven van het aller leukste werk op aarde, het werk dat 9 van de 10 keer niet eens als werk voelt. Dankzij jullie hadden uitgeverijen vertrouwen in een boek van mijn hand. Dankzij jullie kom ik op heel veel bijzondere plekken waar ik alleen misschien niet zou komen. DUS DANKJEWEL!

Waar ben jij dankbaar voor?

HAPPY NEW YEARS EVE!

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. december 31, 2015 / 17:13

  Mooi artikel!
  Je hebt gelukkig genoeg om heel erg dankbaar voor te zijn.
  Ik wens je een heel mooi nieuw jaar toe!

 2. Sharon
  december 31, 2015 / 17:23

  Dankbaar voor een heleboel, maar ook dankbaar dat je elke dag zulke leuke blogs plaatst, waarin je laat zien hoe leuk het leven is maar dat het ook bij iedereen weleens tegen zit. Een mooi 2016 gewenst!

 3. december 31, 2015 / 17:31

  Wow wat veel hoogtepuntjes en dingen om dankbaar te zijn afgelopen jaar! Mooi om zo eens bij stil te staan, op naar nog zo’n, of nóg beter, jaar!

 4. december 31, 2015 / 17:50

  Heel mooi om op deze manier het jaar af te sluiten, mooie dankbare momenten. Hele fijne jaarwisseling en al het goede voor 2016! :)

 5. december 31, 2015 / 19:17

  Dat is een hoop dankbaarheid in 1 artikel! Leuk om te lezen hoor :)

 6. december 31, 2015 / 19:46

  Ik ben voor heel veel dingen dankbaar! Om er maar een aantal te noemen: mijn gezondheid, de gezondheid van mijn familie, mijn werk wat ik het leukste werk vind dat er is en natuurlijk mijn collega’s, mijn sporten waaronder hardlopen, mijn lieve puppy Bente, de bevestiging in mijn mailbox voor een bepaalde marathon… En natuurlijk ook jouw blog die ik nu al een tijdje mag volgen. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling!

 7. Chantal
  december 31, 2015 / 21:49

  Wat een leuk stuk, heel veel mooie dingen om dankbaar voor te zijn! Een heel fijn 2016!!!

 8. Ilse
  december 31, 2015 / 21:54

  Mooi lijstje en fijne dingen waarvoor je dankbaar bent.

 9. januari 1, 2016 / 02:16

  Je hebt een mooie lijst en ik wens je al het goeds voor 2016 en dat deze lijst nog langer mag worden.

 10. Merin
  januari 1, 2016 / 03:01

  Ik heb je blogs met plezier gelezen! Ik Joop dat het er in 2016 weer een heleboel leuke mogen zijn! Ik wens je een gezond sportief en gelukkig nieuw jaar!
  X merin

 11. Anneroos
  januari 1, 2016 / 04:17

  Een mooi lijstje! Ik wens je een heel fijn 2016 :)

 12. januari 1, 2016 / 11:35

  Mooi artikel! Ik wens jou en jouw familie een heel fijn 2016! xx

 13. Laure
  januari 1, 2016 / 17:01

  Een fijn 2016! En ik kijk uit naar je boek!

 14. januari 1, 2016 / 21:17

  Dat is een mooie lijst om dankbaar voor te zijn. Op naar nog zo’n pracht jaar! En natuurlijk jij ook een gelukkig nieuw jaar!

 15. januari 2, 2016 / 13:13

  Mooi lijstje. Goed om je jaar met zoveel dankbaarheid af te sluiten! Op naar nog zo’n jaar :)

 16. januari 2, 2016 / 18:03

  Wát een lijst! Wel heel leuk om te lezen, hoor. Je kunt voor zo veel dingen dankbaar zijn, eigenlijk.