SUNDAY TALK: YouTube Round-up

 photo Desktop2651.jpg

Terwijl ik een halve marathon aan het lopen ben – waarschijnlijk in de regen – waarschijnlijk compleet kapot want rond dit tijdstip hoop ik het laatste deel van de wedstrijd te lopen – vermaak ik jullie graag met de video’s die ik afgelopen week op YouTube gekeken heb en waar ik ERG vrolijk van geworden ben. Wie heeft er nog een TV nodig als je YouTube hebt? Ja, OK, voor sportuitzendingen is het reuze handig. Maar verder, geef me YouTube en je hebt geen kind aan me.

Gigi Hadid was afgelopen week bij Jimmy Fallon en vierde daar haar 21ste verjaardag. Niet met alcohol, zoals je misschien verwacht had, maar met hamburgers. Gigi is namelijk een hamburger connaisseur en at het eerste jaar dat ze in New York woonde iedere week een hamburger van een ander tentje in New York, op zoek naar de beste hamburger van New York. Eat clean to stay fit, eat a burger to stay sane. Gigi’s mantra, eentje waar ik me prima in kan vinden. En als je Gigi’s wespentaille ziet, is er ook geen reden om daar aan te twijfelen.

Ook bij Jimmy afgelopen week! Zac Efron, om zijn nieuwe film Bad Neighbours 2 te promoten. Zac staat op dit moment op de cover van Men’s Health en ziet er fantastisch uit… maar dat is wel eens anders geweest. Jimmy heeft beeldmateriaal! En eh… wat een beetje haar al niet kan doen.

Jimmy had VEEL leuke gasten afgelopen week, want ook Miley Cyrus kwam langs, om seizoen 11 van The Voice te promoten (wow, seizoen 11 alweer, hoever zijn we eigenlijk in Nederland?). Je kunt zeggen wat je wil over Miley, maar ik vind haar nog steeds leuk. Ook al volg ik haar niet meer op Instagram omdat ze gewoon TEVEEL foto’s plaatst.

Ik kan me bijna niet voorstellen dat je deze video nog niet gezien hebt. Het was deze week weer tijd voor een nieuwe Carpool Karaoke video van James Corden. Dit keer hielpen Demi Lovato en Nick Jonas James naar zijn werk. Het begint meteen goed, als Demi en James het liefdesleven van Nick bespreken en het over Miley Cyrus en Selena Gomez gaat.

Dankzij Ellen weet ik dat Sia binnenkort met een nieuwe single komt. Sia maakte voor de film Finding Dory de soundtrack en het is onvergetelijk. Ha ha. Het nummer heet toevallig ook Unforgettable en is een remake van het nummer van Nat King Cole. Het nummer staat nog niet op Spotify, maar de live versie bij Ellen is veelbelovend. Heel anders dan haar laatste twee (pop)albums, maar daarom niet minder mooi.

Twee weken geleden zaten Kristen Bell en Mila Kunis op de bank bij Ellen om hun nieuwe film ‘Bad Moms’ te promoten. Heb ik helemaal gemist toen ik in Italië was, dus zag het pas afgelopen week. Mila werkt zichzelf lekker in de nesten door een vraag verkeerd op te vatten en het ineens over haar seksleven gaat. Later in de uitzending kwamen de mannen van Mila en Kristen (Ashton en Dax Shepard) ook nog even langs om Never Have I Ever te spelen. Mijn favoriete spelletje bij Ellen. HELAAS is hier dus geen video van te vinden op YouTube. Als je die wel voor me hebt, let me know, want ik wil het zien!

Alsof Justin Timberlake’s nieuwe nummer ‘Can’t Stop The Feeling’ nog niet blij genoeg maakte, de bijbehorende video versterkt dat gevoel alleen maar.

OK en tot slot.. ik weet dat ik deze video al met jullie gedeeld heb in de Friday Favourites, maar hij is te goed om niet nog een keer te delen. De nieuwe video bij Coldplay’s nieuwste single Up & Up. Wauw. Zo’n video die je kunt blijven kijken. Prachtig gemaakt, heel bijzonder.

Delen:

7 Reacties

 1. mei 22, 2016 / 13:35

  Tijdens het voorbereiden van mijn examen (praktijkexamen voor docentbevoegdheid) dat ik morgen heb kan ik mooi deze filmpjes kijken, thanks! :) Vind het nieuwe nummer van Justin ook erg fijn!

 2. mei 22, 2016 / 15:47

  Ik zet Coldplay even op want dit heb ik helemaal gemist.

  Gaaf dat Sia met een nieuwe single komt en nog wel voor de Dory film die ik zeer zeker moet zien.

 3. Ilse
  mei 22, 2016 / 20:49

  Wat een leuke filmpjes! Ik ga gelijk de carpool karaoke kijken en de videoclip van Justin!

 4. lilian
  mei 22, 2016 / 21:15

  Wat een leuke blog! Mag je van mij vaker posten. Ik ben altijd te lui om leuke filmpjes opbrengst zoeken, maar als iemand ze post kijk ik vaak..
  En wat een vette clip van Coldplay.

 5. mei 23, 2016 / 08:50

  Haha ik ga stuk wat een super leuke filmpjes! Ik snap zeker wel dat je je zo kunt vermaken. Heb ze nog niet allemaal kunnen kijken moet ook werken, maar zal straks de rest bekijken. Ik zou willen dat gigi’s mantra ook voor mij werkte! Hahah ach verschil moet er zijn…