LOVE & SHARE: 115

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ 16 grafieken die alleen echte Friends-fans zullen begrijpen.

❤ In de VS zijn er dus wedstrijden die speciaal bedoeld zijn om een BQ (Boston Qualifying) tijd te lopen op de marathon. Het parcours is perfect, er worden weinig mensen tot de race toegelaten (dus je loopt de eerste kilometers niet te schelden omdat er zoveel mensen om je heen staan), er zijn pacers die precies de goede tijden lopen en je wordt geholpen met je water. De helft van de mensen die aan deze wedstrijden meedoen halen daadwerkelijk hun BQ-tijd.

❤ 5 dingen die Casey Neistat doet waar TV-zenders wat van kunnen leren.

❤ Ooit iets gedragen omdat het mode was, maar wat eigenlijk afschuwelijk zit? Garance Doré wel en haar verhaal is hilarisch. Ik weet wel dat ik geen mules hoef aan te schaffen, wat is het Nederlandse woord daar eigenlijk voor? Muiltjes?

❤ 18 tekenen dat je verslaafd bent aan voedsel… ik denk dat ik ze alle 18 wel kan afvinken, alhoewel sommigen iets heftiger zijn dan anderen. Wat jullie? Ik noem het zelf trouwens liever niet verslaafd, dat klinkt zo negatief, ik HOU gewoon van eten. Dat is iets heel anders en dat klinkt veel beter, vinden jullie ook niet?

❤ De 23 beste productiviteit-hacks volgens Huffington Post.

❤ Op zoek naar een origineel idee voor een wedstrijd t-shirt? Here you go!

❤ Levenslessen van een van mijn favoriete Nederlandse vrouwen, Neelie Kroes.

❤ Quiz: Kun jij een A halen in deze algemene kennis test? Ik ehh… had een B. Moeilijk om toe te geven, maar nog moeilijker om hierover te liegen. Misschien moet ik gewoon weer terug naar de middelbare school?

❤ Quiz: Welke nieuwe popsong moet jij luisteren dit weekend? Ik kreeg ‘Send my love’ van Adele.

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. mei 21, 2016 / 17:10

  Ik had bij die quiz over algemene kennis ook echt algemene kennis-vragen verwacht en geen ‘hoe heet het album van Kanye West?’-vragen :’) Gelukkig vind ik het niet erg om dan een slecht cijfer te halen omdat ik de namen van acteurs niet weet – ik scoor dan weer goed op geschiedenis en aardrijkskunde (echte algemene kennis-vragen…)

 2. mei 21, 2016 / 17:48

  Leuk! Ik heb de quiz ook gedaan en had dus ook een B.. Een aantal vragen waren gegokt, want die scheikundige woorden weet ik niet in het Engels. We hebben het dus best goed gedaan hoor! ;-)

 3. Ilse
  mei 22, 2016 / 10:12

  Leuke linkjes weer! Ik vond alleen die algemene kennisquiz best wel lastig.

 4. mei 22, 2016 / 10:50

  Die productiviteithacks ga ik eens lezen.

 5. mei 22, 2016 / 11:48

  De productiviteit hacks moet ik echt even gaan lezen. Ik ben benieuwd! Leuk dat je je favoriete artikelen deelt.