SUNDAY TALK: YouTube Round-up #16

 photo Recently Updated329.jpg

Mijn hemel, dit weer… dit is niet waar ik het over heb als ik het over de herfst heb. Dit is echt afschuwelijk. Of denken jullie hier anders over? Ik heb weer wat video’s verzameld die je op deze regenachtige zondag kunt bekijken. Wat moet je anders op zo’n dag als vandaag? Ik zeg… eerst een half uur hardlopen, dan een hele lekkere warme douche en vervolgens lekker met een dekentje op de bank. Goed plan?


Wie wist dat Sarah Hyland kon zingen? Ik niet! Heb dit nummer afgelopen week op repeat gehad, niet alleen op Spotify maar ook op YouTube, om de een of andere reden maken de bewegende beelden het nummer nog beter.


Kendall Jenner deed afgelopen week een promo-rondje om haar nieuwe boek samen met Kylie Jenner te promoten. Kylie was MIA, maar Kendall deed extra veel. Bij Ellen mocht ze het meest makkelijke spelletje ooit spelen… alhoewel, als mijn familie zo groot zou zijn. Maar aan de andere kant, ik kon dit ook spelen en deze mensen zijn dus niet mijn familieleden.


Het spel dat ze bij James Corden mocht spelen was een stuk lastiger en vooral smeriger. Ik heb letterlijk zitten kokhalzen tijdens het kijken van deze video (had dit ook niet tijdens mijn ontbijt moeten kijken). De vraag over Kylie vond ik het meest hilarisch, vooral omdat mama Kris duidelijk niet wilde dat ze die vraag beantwoordde.


Wauw, gaat Nathalie Portman haar tweede Oscar winnen? Ze speelt Jackie Kennedy in de film ‘Jackie’ die komende maand uitkomt. De trailer is super heftig, althans dat vond ik, ik was al na een minuut aan het huilen. Best knap, niet?


Over janken gesproken, Kate McKinnon opende Saturday Night Live afgelopen zaterdag met een uitvoering van het nummer ‘Halleluja’ van Leonard Cohen. Leonard was een paar dagen eerder overleden en Kate was verkleed als Hillary Clinton, het geheel was best emotioneel. Vooral haar laatste woorden met de waterige oogjes waren heftig.


Wie kan er nog meer niet wachten op Beauty and the Beast met Emma Watson? De trailer vestigde een record door in 24 uur héél veel bekeken te worden. Leuk detail, de trailer is precies hetzelfde opgebouwd als de trailer van de film uit de jaren negentig.


Ga ik nu voor de laatste keer herhalen dat je écht de serie The Crown op Netflix moet gaan kijken, over de Britse koningin Elizabeth. Het is de duurste Netflix serie ooit gemaakt en dat is er aan af te zien. Echt een fantastische serie en perfect voor de zondag. Het zijn tien afleveringen die allemaal een uur duren, als je nu begint, dan ben je vanavond om 22.00u klaar. Ik kan me geen betere zondag voorstellen ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. november 20, 2016 / 12:04

  Ik heb dus echt precies net een half uurtje (ok, 40 minuten) hardgelopen, heerlijk warm gedouchet en lig nu op de bank je youtube round-up te kijken met een bakje risotto. Op het hardlopen na (onmogelijk met dit weer), dus een goede zondag :)

 2. november 20, 2016 / 12:07

  Die eerste twee dingen kan ik al van m’n to-do-list afstrepen: hardlopen en douchen. Helaas bestaat de rest van de zondag niet uit het kijken van YT maar het kijken van colleges… Ik kan me helaas leukere dingen bedenken.

 3. november 20, 2016 / 13:48

  Woah, go Sarah Hyland, awesome :-D

 4. november 20, 2016 / 14:46

  Ah ik ben zó benieuwd naar de film Jackie!! Trailer ziet er inderdaad enorm goed uit!

 5. november 20, 2016 / 14:50

  Ooohhh, die trailer van Beauty & the Beast. Prachtig! Ik kan niet wachten tot die film uitkomt, net als Jackie. Heel benieuwd ben ik daarnaar. Thanks for sharing!

 6. Ilse
  november 20, 2016 / 17:22

  The beauty and the beast klinkt tof, die wil ik zien! En the crown wil ik ook zien!