SUNDAY TALK: YouTube Round-up #15

 photo Recently Updated289.jpg

Het was een rare week afgelopen week. Ik kan eerlijk gezegd nog steeds meer lastig geloven dat over twee maanden Trump de plaats van Obama in het Witte Huis in zal nemen. De video’s die ik van afgelopen week verzameld heb gaan voor een deel dan ook hier over. Maar natuurlijk zou de Sunday Talk geen Sunday Talk zijn zonder mijn favoriet Gigi Hadid.


Het kan komen doordat ik ontzettend moe was door de jetlag en niet geslapen had in het vliegtuig, maar toen ik vrijdag eindelijk Hillary’s Concession’s Speech bekeek liepen de tranen over mijn wangen. De speech wordt door velen haar beste speech ooit genoemd en ik denk alleen maar, waarom was ze nooit eerder zo ‘menselijk’, wellicht had deze strategie beter gewerkt om Amerikanen voor haar te winnen. Als je hem nog niet gezien heb, ga kijken. Mooiste momentje, 8.27, Hillary heeft net verteld dat ‘fighting is worth it’ en iedereen applaudiseert en Bill zegt ‘That’s my girl’ althans, zo lijkt het.

Seth Meyers speech de dag nadat Trump tot president verkozen was vond ik ook erg sterk. Ik heb sowieso en zwak voor Seth. Wist je dat hij fan is van Amsterdam en hier dan ook regelmatig te vinden is?


James Corden’s Post Election monoloog was ook sterk trouwens.

Knap! James Corden en Hailee Steinfeld zingen de eerste zin van populaire nummers, het hele nummer. Zo zingt Hailee Firework van Katy Perry. De eerste zin van dit nummer is ‘Do you ever feel like a plastic bag’. Benieuwd hoe Firework klinkt als je iedere zin vervangt door ‘Do you ever feel like a plastic bag’, kijk dan vooral deze video. Kind kan zingen trouwens.

Chris Pratt en Jennifer Lawrence spelen samen in de film Passengers die deze week uitkomt in Amerika en dat betekent dat ze samen een rondje pers doen. Ze waren onder andere bij Ellen, waar Jennifer haar zangtalent met de wereld deelt. Zeer onder de indruk van Jennifer’s kapsel hier trouwens, ga maar eens kijken of ik dit zelf ook een keer bij mezelf kan creëren. Kost waarschijnlijk twee uur, maar hé bezigheidstherapie, heb toch niets te doen ;-).

Modern Family is op dit moment bezig met haar achtste seizoen en ik hoop dat er nog minstens acht seizoenen zullen volgen. Het is een van de weinige series die ook na acht seizoenen nog steeds grappig en vernieuwend is. Een van mijn favoriete actrices uit de serie is Julie Bowen, ze was deze week bij Ellen en het moment waarop ze spreekt als Sofia Vergara (volgens de tabloids haar gezworen vijand) is gewoon priceless.

Kristen Stewart was ook op bezoek bij Ellen (Ellen had een goede week volgens mij). Tijdens het interview vertelt ze onder andere over haar onzekerheden tijdens haar Twilight-periode. Ze doet tijdens het interview trouwens precies hetzelfde wat ik altijd doe, schommelen met haar been. Op het moment dat je daar op begint te letten zie je niets anders meer. Het spijt me nu al dat ik dit gezegd heb ;-).

Gigi Hadid presenteert volgende week de American Music Awards en deed deze week een rondje pers. Zo zat ze onder andere bij Jimmy Kimmel, waar ze vertelde over vriendje Zayn Malik en of ze fan was van One Direction.

Happy Sunday y’all. Stay warm ;-)

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. november 13, 2016 / 16:27

  Ik vond het stuk waarin Hillary het specifiek heeft tegen jonge meisjes die kijken ook heel erg sterk! Hahaha en dat filmpje van James Cordon ook weer, met die first line every line. Hilarisch!

 2. Ilse
  november 13, 2016 / 21:29

  Die met die eerste zin van een nummer is leuk!

 3. november 15, 2016 / 19:20

  Hailees stem! Realiseerde me net dat zij ook in The Edge of Seventeen speelt, getalenteerd meisje. First Line Every Line blijkt sowieso nogal een mindfuck te zijn haha. Ik wil nog altijd een keer een Twilightmarathon houden, heerlijke tijden waren dat. Kirsten Stewart blijft eigenlijk ook wel een apart type (mag ik zeggen toch?).