LOVE & SHARE: 137

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ De officiële fotograaf van het Witte Huis laat zijn favoriete foto’s zien die hij van Obama gemaakt heeft.

❤ Dagelijks rekoefeningen doen voor je kuiten kost je maar een minuutje (en kan gewoon tijdens het föhnen van je haren of het poetsen van je tanden)  en kan je zoveel ellende schelen. Zeg ik niet alleen tegen jullie, maar ook een beetje tegen mezelf.

❤ Queen Jennifer Lawrence schreef een open brief aan iedereen die verdrietig is over de verkiezingsuitslag van afgelopen week.

❤ Voor wanneer je graag nog even door blijft dromen, een scenario waarbij Hillary alsnog president wordt.

❤ Waarom vrouwen zouden moeten stoppen zichzelf oud te noemen. Maak me hier zelf ook regelmatig schuldig aan… maar ik ben vandaag precies 27,5 en dat is afgerond 28. Mijn hemel, dat is toch ook gewoon oud? Op die leeftijd kreeg mijn moeder mij. Ik loop achter! (grapje).

❤ Dit wilde je altijd al weten… Lorelai, Rory en Luke’s koffie bestelling en favoriete TV-series.

❤ Met een derde Princess Diaries film waarschijnlijk in de maak is het tijd om weer even herinneringen op te halen aan de eerste twee films. Deze 27 dingen wist je waarschijnlijk nog niet over de films. Drie van de 27 dingen wist ik wel, hoeveel wist jij er?

❤ Balen dat ik dit jaar weer niet onder de vier liep in New York? Nee joh, ik heb nog zoveel jaar om die marathon in New York te lopen. Ik bedoel… dit jaar finishte een 96 jarige oud-marinier. Hij deed het in 11 uur en 23 minuten, maar goed dat is een detail. Mooi verhaal van Runner’s World. Ik moet deze man ergens op het parcours hebben ingehaald, jammer dat ik me daar niet bewust van was, dit is een held.

❤ Quiz: Je mentale leeftijd wordt geraden aan de hand van je bestelling bij McDonalds. Ik ben eh… ouder dan 51. Ik wist het, old soul. Goede verklaring dat ik vanavond waarschijnlijk weer om 23.00u naar bed ga ;-) (reden is eigenlijk dat ik een jetlag heb en een mega volle to-do-list dit weekend door New York, maar goed zo heb ik ieder weekend wel een excuus).

❤ Quiz: Welk vriendje van Rory Gilmore ben jij? Ik ben Dean! Nog maar dertien dagen tot de afleveringen op Netflix staan.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

 1. november 13, 2016 / 10:33

  Wat een leuk artikel!

 2. Ilse
  november 13, 2016 / 19:55

  Volgens de eerste quiz ben ik tussen de 11-20 haha.
  En bij de tweede had ik ook Dean.
  En interessant dat stuk over Clinton en Trump.