SUNDAY TALK: YouTube Round-up #14

 photo Desktop3140.jpg
Het was een week waarin ik van geen enkel talkshow item van mijn favoriete shows (Ellen, Jimmy, James) warm werd. Daarom dit keer een iets andere YouTube Round-up dan je van me gewend bent; onder andere met serie tips en nieuws + mijn favoriete item van Vogue!


Emma Stone staat op de cover van het novembernummer van de Amerikaanse Vogue. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat er op het YouTube kanaal van Vogue een bijbehorende 73 Questions video geplaatst zou worden. Aan de ene kant vind ik dit een van de leukste YouTube series die er is, aan de andere kant is het ook altijd wel een klein beetje awkward. Maar niet zo awkward dat ik het niet wil zien.


We moeten er nog even drie maanden op wachten, maar hé, beter laat dan nooit. Nashville heeft (thank the Lord) een nieuwe zender gevonden voor het vijfde seizoen van de serie. De eerste promo voor het nieuwe seizoen werd deze week geplaatst. In een interview met de acteur die Deacon Cleaborne speelt zullen kijkers weinig merken van de verandering van zender. Het grootste verschil zou zijn dat de scenes nu langer zijn, waardoor er binnen een aflevering minder vaak van verhaallijn wordt gewisseld. Of ik dat nu juist fijn of niet vind… dat zullen we in januari wel zien.


Goed nieuws voor iedereen die nog niet het eerste deel van seizoen 7 van Pretty Little Liars gezien heeft, vanaf 15 november staat het seizoen eindelijk op de (Nederlandse en Belgische) Netflix! Woohoooo! Of meteen het hele seizoen op Netflix staat, of dat er iedere week een nieuwe aflevering komt, daar wordt nog met geen woord over gerept, maar ik denk eerlijk gezegd dat ze de tien afleveringen er gewoon in een keer opzetten.


Taylor Swift gaf afgelopen nacht haar eerste concert sinds ze begin dit jaar haar 1989 tour afrondde. Het optreden was in Austin, Texas, waar vandaag de Grand Prix gereden wordt. Geen nieuwe nummers helaas. Het meest spraakmakende van de avond was Taylor die ‘haar nummer’ ‘This is what you came for’ zong, akoestisch, zichzelf begeleidend op de piano.


Goed en dan nu wat ik het afgelopen weekend gedaan heb.. Ik heb de serie Life Unexpected gekeken. Het is een serie die in 2010 en 2011 te zien was op The CW (zender van onder andere Gossip Girl en The Vampire Diaries), de serie werd helaas na twee seizoen gecanceld, maar die twee seizoenen staan dus wel op Netflix en ik heb daar nooit veel aandacht aangegeven, totdat ik donderdagavond voor de grap eens dacht, laat ik zo’n aflevering proberen. Had ik beter niet kunnen doen, want in de tussentijd heb ik dus al 20 van de 26 afleveringen gezien en het is niet dat ik niets te doen had zeg maar. Dus mocht je vandaag, of morgen, of van de week, of ergens dit najaar, zin hebben (en tijden hebben) in een leuke makkelijke serie en je hebt Life Unexpected nog niet gezien, geef het een kans.

HAPPY SUNDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Maaike
  oktober 23, 2016 / 14:12

  Ohh Life Unexpected heb ik ook heel snel weggekeken. Sindsdien ook Britt Robertson ontdekt, die heeft heeeeel veel leuke rollen gespeeld.

 2. oktober 23, 2016 / 14:26

  Ik vond deze 73 questions dus zó tenenkrommend dat ik ‘m echt niet uit kon kijken.

 3. oktober 23, 2016 / 15:09

  Wat een leuke dingen allemaal! :) ik ben benieuwd naar ppl en life unexpected!

 4. Ilse
  oktober 23, 2016 / 20:26

  Life unexpected klinkt leuk alleen ik heb nog zoveel series te kijken! PLL bijvoorbeeld ben ik nog maar met seizoen 2.

 5. meike
  oktober 24, 2016 / 18:32

  OMG, wat een heerlijke serie is LU! Moest ook wel bijna, want Nashville en PLL zijn mijn andere lievelings :-) Thanks! Heerlijk met thee en pepernoten.