LOVE & SHARE: 134

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ De lijst met celebrities die dit jaar uit elkaar gingen is eindeloos. Van wie was jij het meest ondersteboven? Ik vond vooral de ophef die er ontstond bij Brad en Angelina en Johnny en Amber smakeloos. Waarom moet de hele wereld zich hiermee bemoeien? Waarom werden we gevraagd een kant te kiezen? Zo’n situatie lijkt me al pijnlijk genoeg, als dan ook nog de hele wereld gaat oordelen, lijkt mij afschuwelijk. Blij dat ik maar een bloggertje ben met 30.000 volgers op Instagram. Hmm… maar misschien ben ik door het delen van dit lijstje wel net zo schuldig?

❤ Hillary Clinton’s stijlevolutie, van haar jaarboekfoto uit de jaren ’60 tot haar outfits tijdens de presidentiële debatten.

❤ Hilarisch en ‘only in America’. Hillary heeft een tooltje gemaakt met de naam ‘The Making of Hillary Clinton en Donald Trump‘, daarin zie je precies wat Hillary in een bepaald jaar deed, maar ook wat haar opponent D. Trump in hetzelfde jaar deed. Natuurlijk komen er bij Hillary alleen maar positieve feiten naar voren en bij Donald de meest negatieve, maar hé, ook daar is het Amerika voor.

❤ Afgelopen week vond de Kenzo x H&M show plaats in New York. Zijn jullie van plan voor de deur te gaan liggen voor de collectie, of slaan jullie hem over en vinden jullie dat die designer samenwerkingen van H&M hun beste tijd wel gehad hebben. Ik stem voor dat laatste. Alhoewel ik mezelf op het moment supreme vaak niet helemaal in de hand heb.

❤ De mooiste verborgen plekken ter wereld in tien foto’s.

❤ Maak jij morgenochtend deze Vegan Banana Pancakes van Athena? Het water loopt mij in ieder geval – zoals wel vaker bij Athena’s recepten – in de mond.

❤ Bizarre en prachtige foto’s van vliegtuigen bij luchthavens zoals je ze nog nooit gezien hebt. Ook Schiphol herkende ik in de fotoserie.

❤ Op deze manier zet je je dieper gelegen buikspieren aan het werk en loop je het best.

❤ Quiz: Wie is jouw Celebrity Nemesis? Ik kreeg Demi Lovato omdat we allebei ‘outspoken’ zouden zijn en dat zou dan botsen.

❤ Quiz: Ben jij klaar om volwassen te zijn? Ik ben er ‘bijna klaar voor’. OK. Het feit dat ik geen strijkplank en strijkijzer heb heeft niets te maken met het feit dat ik niet weet hoe ik ze moet gebruiken, ik heb er gewoon geen plek voor en als iets heel erg gekreukeld is stop ik het gewoon weer in de wasmachine….

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    oktober 22, 2016 / 23:51

    Ik ben dus wel volwassen volgens die quiz! En die pannenkoeken ga ik morgen maken!