SUNDAY TALK: Movies & Shows I’m looking forward to

 photo MV5BMGQ1NmJjNTYtMjIxYi00MGYzLTk5ZDEtNmJiMmZlN2E0ZWZmXkEyXkFqcGdeQXVyNjgxNDM0NTU._V1_.jpg

Het mag dan (echt) herfst zijn, dat is geen reden om huilend in hoekje te kruipen. Waar er in de zomer weinig nieuws onder de zon is in bioscopen en op TV(Netflix), zijn de laatste drie maanden van het jaar dé maanden voor nieuwe films en series. Mijn favorieten voor de komende maanden op een rijtje.

The Girl on the Train (NU IN DE BIOSCOOP!)

Ik denk dat het deze week al tijd wordt om een bezoekje aan de bioscoop te brengen. Een van mijn favoriete thrillers – The Girl on the Train – is verfilmd en draait in de bioscoop. Emily Blunt speelt de hoofdrol en zij is toevallig een van mijn favoriete actrices (ze stal volledig de show van Anne Hathaway in The Devil Wears Prada). Ik heb nu twee keer een voorstukje hiervan in de bioscoop gezien en was volledig geïntrigeerd. Het nummer van Kanye West op de achtergrond is ook zó goed.

The Crown (4 november Netflix)

De duurste serie tot nu toe op Netflix wordt begin volgende maand gereleased en gaat over het leven Queen Elizabeth. Het eerste seizoen dat op 4 november op Netflix staat begint bij haar kroning in 1947 op 18 jarige leeftijd wanneer haar vader net is overleden. Het schijnt dat de serie uiteindelijk uit zestig afleveringen zal bestaan, verdeelt over zes seizoenen. Ik hou van royal drama’s, vooral over het Britse koningshuis. Kan dan ook niet wachten op deze serie.

Gilmore Girls (25 november Netflix)

Ik had 25 november eigenlijk geblokkeerd in mijn agenda om samen met mijn moeder en zusje alle vier de afleveringen van Gilmore Girls achter elkaar te kijken onder een dekentje, met geurkaarsen aan en kruidnoten en potten thee binnen handbereik. Maar ‘helaas’ ben ik 25 november op Curaçao, dus deze Gilmore-dag moet ik even uitstellen. Maar kan echt niet wachten op de vier afleveringen van Gilmore Girls die we vanaf eind november kunnen bingen. Who’s with me?

La La Land (22 december in de Nederlandse bioscoop)

Na Crazy Stupid Love was ik niet alleen verliefd op Ryan Gosling, maar ook op Emma Stone. Vanaf december zijn ze voor de derde keer samen in een film te zien (een paar jaar terug speelden ze ook samen in Gangster Squad), La La Land. Deze komt sowieso op mijn kerstverlanglijstje. Je zou de tijd er bijna voor door willen spoelen, maar er staan teveel leuke dingen op het programma de komende maanden om dit serieus te overwegen ;-).

Passengers (22 december in de Nederlandse bioscoop)

Ik denk dat ik er dan maar meteen een bioscoop-marathon van maak, want deze film wil ik ook zien. Hoofdrolspelers zijn alweer twee van mijn favorieten acteurs; Chris Pratt en Jennifer Lawrence. Waar de film precies overgaat heb ik nog niet echt kunnen achterhalen. Om de een of andere reden zijn ze in een diepe slaap gebracht en in een ruimteschip, alleen zijn ze te vroeg wakker geworden(?) en dat is een drama(?) anyway ik zag Jennifer en Chris gepassioneerd zoenen en daar ben ik helemaal voor.

Naar welke films en series kijk jij uit?! Stonden deze al op je lijstje? En zo niet, nu wel?

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. oktober 16, 2016 / 12:36

  Ik ben toevallig gisteren naar The Girl on the Train geweest! De trailer vond ik namelijk ook zo steengoed, heerlijk nummer erbij inderdaad <3 Met de film had ik een beetje hetzelfde als met het boek: (te) lange aanlooptijd waardoor ik het niet héél sterk vind, maar dan de plottwist (die ik alweer vergeten was, haha) die maakt zoveel goed. Ben benieuwd wat je ervan vindt!

  Naar de overige twee films kijk ik ook zeker uit! Lang leve de Pathe pas! :D

 2. Sylvia
  oktober 16, 2016 / 13:27

  Yeah! Gilmore Girls! Ik ga er speciaal weer een Netflix-abonnement voor nemen!

 3. oktober 16, 2016 / 17:24

  GILMORE GIRLS <3 <3 <3 Echt heel veel zin in! Mooi excuus ook om al mijn dvd's opnieuw te kijken

 4. Ilse
  oktober 17, 2016 / 06:16

  The girl on the train staat sowieso op mijn kijk-lijstje! En la la land lijkt me een mooie film! En verder kan ik niet wachten op het laatste seizoen van TVD!

 5. Julie Tina
  oktober 17, 2016 / 10:29

  Weet niet of je de serie Victoria al gezien hebt? Als je fan bent van series over het Britse koningshuis zal je die ook leuk vinden denk ik, en Jenna Coleman acteert erg goed!

  • Annemerel
   Auteur
   oktober 17, 2016 / 15:35

   Oooh thanks voor de tip!!!!

 6. oktober 17, 2016 / 18:45

  Ik heb zo ontzettend veel zin in Gilmore Girls. Beste serie ooit als je het mij vraagt. Passenger lijkt me ook een boeiende film als ik de trailer zo bekijk.

 7. oktober 18, 2016 / 18:18

  Ik ben 24 november jarig, dus Gilmore Girls 25 november is echt een cadeautje!! <3