LOVE & SHARE: 133

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Mijn vriendinnetje Carlissa ging voor mijn ander vriendinnetje Marloes op reis naar Indonesië / Java. Op Travelvalley schreef Carlissa over iets heel bijzonders, de zonsopgang bij Mount Bromo. Indonesië stond eerst niet heel hoog op mijn verlanglijstje, maar deze beelden zijn wel heel bijzonder.

❤ Homemade chocolate maak je zo. Wauw Athena, hoe krijg je het iedere keer weer voor elkaar om zulke lekkere en mooie recepten te maken. Athena’s blog Whiskers & Lions verdient echt heel veel liefde.

❤ Ben jij een kleine wereldreiziger en bevind je je regelmatig op een vliegveld? Een of andere whizzkid en reisblogger Anil Polat heeft een App gemaakt waarin je alle wachtwoorden van vliegvelden over de hele wereld kunt vinden. Heel handig!

❤ Dit is super cool! Een tech-start-up uit Chicago heeft een soort van Uber voor marathonfoto’s ontwikkeld. (amateur)fotografen kunnen foto’s maken tijdens een wedstrijd en ze dan op de website uploaden, lopers kunnen zoeken op hun startnummer en kijken of er ook een foto van hen tussen staat. Die kun je vervolgens kopen voor 6,99 (even ter vergelijking: een losse ‘officiële’ foto bij de Chicago marathon was ruim 30 dollar!). Helaas is er geen foto van mij gemaakt, maar ik kan me voorstellen dat wanneer dit echt groot wordt dit heel leuk kan worden. Ik word zo vaak gefotografeerd tijdens een wedstrijd en dan denk ik, ja waar ga ik die foto’s ooit terugvinden? Nou, in de toekomst wellicht hier.

❤ Overheard at Fashion Week, door Garance Doré. Ongelooflijk hoe ze me altijd weer aan het lachen krijgt.

❤ Deze week ontdekte ik – dankzij Garance Doré – een nieuwe blog, Dbag-dating. De dating-perikelen van een eind twintiger in New York. Heerlijk. Beetje Sex and the City, maar dan met alleen maar morons. Vraag me wel af hoe lang schrijfster Marina nog dates gaat krijgen, ze gaat namelijk niet bepaald verschuild achter een pseudoniem en ik zou als man toch niet graag met iemand daten die daarna een verhaal over me schrijft. Ze schrijft alleen over de exemplaren die ‘geen trouw-materiaal’ zijn, maar je moet dus wel heel zeker van je zaak zijn…

❤ Dit gebeurt er met je lichaam als je twee dagen niet doucht (ieekkkkk). Gelukkig is douchen een van mijn grootste hobby’s (het is onder de douche vandaan komen waar ik problemen mee heb).

❤ Emma Stone staat op de cover van het november nummer van de Amerikaanse Vogue en daar hoort een bijpassend interview bij. Emma speelt deze maand voor de derde keer tegenover Ryan Gosling in een film. Na Crazy Stupid Love en Gangster Squad staan de twee nu tegenover elkaar in La La Land. Heel benieuwd naar die film.

❤ Quiz: Ben jij relatie-materiaal? Volgens deze quiz is het erg vreemd dat ik als vrijgezel door het leven ga, want ik ben dus 100% relatie-materiaal. OMG. Komt waarschijnlijk omdat ze niet vroegen: ‘Hoe kieskeurig ben jij’ ‘Reis je graag in je eentje’ ‘Heb je veel tijd voor jezelf nodig’.

❤ Quiz: Weet je alle hoofdsteden van deze tien landen? Denk dat dit voor een Europeaan makkelijker te maken is dan voor een Amerikaan. Had ze namelijk zonder al te veel moeite allemaal goed.

HAPPY SATURDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. oktober 16, 2016 / 11:47

    Jij bent de allerliefste!!

  2. Ilse
    oktober 16, 2016 / 21:35

    Ik ben ook 100 % datemateriaal! En ik vond de steden ook niet heel erg lastig!