SUNDAY TALK: YouTube Round-up #12

 photo Desktop3040.jpg

Ik spendeer de dag vandaag in Antwerpen samen met Laura, maar mocht jij nou niet zulke spannende plannen hebben dan heb ik voor jou de leukste video’s van afgelopen week verzameld. Met onder andere Miley Cyrus die de rol van Ellen Degeneres vervult, James Corden die de Backstreet Boys terugbrengt én de strijd met Usain Bolt op de 100 meter aangaat en een ‘glansrol’ van mijn in de Disneyland vlog van Domien.

Ik deelde deze ook in de Friday Favourites maar mensen deze video kun je iedere dag bekijken (totdat je hem zat wordt.. maar ik ben nog lang niet zover). James Corden die de Backstreet Boys terug brengt en vervolgens met de heren optreedt. Het moet gezegd worden, James klinkt beter dan Nick, AJ, Bryan en hoe heten die andere twee ook alweer?

Moest zo lachen om deze video waarin James Corden, zijn complete team van de Late Late Show en Owen Wilson het opnemen tegen Usain Bolt op de 100 meter. Commentaar priceless.

Het is inmiddels alweer tien jaar geleden dat Will & Grace van TV verdween maar Will, Grace, Jack en Karen zijn nog steeds on point. Speciaal voor de verkiezingen werd er een mini reünie georganiseerd om Amerikanen naar de stembus te krijgen. Will en Grace stemmen vanzelfsprekend op Hilary, Karen is een Trump-aanhangster en Jack weet het allemaal niet zo goed. Je tien minuten meer dan waard, zeker als je fan was van de serie.

Ook Katy Perry probeert Amerikanen naar de stembus te krijgen, samen met Funny or Die maakte ze een video waarin ze naakt naar de stembus probeert te gaan. Spoiler alert, ze had beter wat meer kleding aan kunnen trekken, want het levert haar een paar handboeien op.

Kendall Jenner schitterde van afwezigheid op de catwalks in Londen en Milaan en is ook in Parijs nog niet gespot, maar ondertussen scoort ze wel cover na cover. Haar nieuwste is voor Allure en daar hoort natuurlijk weer een bijbehorende video bij. Kendall doet negen dingen die ze nooit eerder gedaan heeft.

Miley Cyrus had afgelopen week een leuke opdracht, ze mocht de talkshow van Ellen een dagje overnemen omdat Ellen ziek was (of ze dat echt was durf ik niet te zeggen, maar dat is het ‘verhaal’).

Een van haar interviews was met Sarah Jessica Parker, die sinds deze week weer op TV is in Amerika in haar nieuwe serie Divorce. Ik heb de show nog niet gezien maar ben wel heel benieuwd. Hopen dat Netflix hem snel oppikt!

Over de serie Divorce gesproken, dit is trouwens de trailer. Volgens mij heb ik deze al eens eerder gezien maar ik was het alweer een beetje vergeten. Zo gaan die dingen. Divorce is zeker geen Sex and the City, maar de stem van SJP is genoeg om dit een kans te geven.

Er net zo effortless chic uitzien als Miranda Kerr in het vliegtuig? Ze geeft vijf snelle lessen. Ik weet wat ik donderdag aantrek op mijn vlucht naar Chicago. Of ehhh nee! Ik ga dus echt niet reizen in een skinny jeans, hoe comfortabel hij volgens Miranda ook mag zijn. En waarom zou ik in het vliegtuig een crop top dragen? Maar Miranda ziet er fabulous uit. Oh en een minirokje in een vliegtuig met airco? No thanks babe.

Tot slot nog even een dertig minuten durende vlog van Domien over Disneyland. Normaal denk ik een half uur doe een partij normaal, maar omdat ik hier zelf bij was vond ik dit toch wel leuk om te zien. Heb zelf ook nog twee mini-glansrollen in de vlog. Heb mezelf qua slordigheid wel weer van mijn beste kant laten zien ;-). Bedankt Domien, dat je dit met de wereld wilde delen.

Zo, volgens mij hebben we nu wel genoeg video’s om de rest van de zondag mee te vullen. Wens jullie een hele fijne dag.

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. Ilse
    oktober 2, 2016 / 19:36

    Die trailer van divorce ziet er leuk uit, hopen dat hij op Netflix komt!
    En die vlog van Domien is leuk!