LOVE & SHARE: 131

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Garancedore.com bestaat dit jaar 10 jaar en dat vieren Garance en haar team deze week met een grote throwback. Ze schreef onder andere deze blog waarin ze de tien jaar dat ze blogt per jaar beschrijft. Vond het als trouwe Garance-fan erg leuk om te lezen.

❤ Alle looks van de Emmy’s 2016, dit was eigenlijk alweer twee weken geleden maar ik zie nu pas al deze foto’s. Mijn favorieten: Claire Danes, Kerry Washington, Portia Doubleday… Hoe kan het dat ik dit niet eerder gezien heb? Vroeger zat ik op maandagochtend om zes uur in bed met mijn MacBook om alle looks meteen te bekijken.

❤ Gigi Hadid werd vorige week in Milaan door een grappenmaker opgetild, iets wat ze niet zomaar liet gebeuren, de man kon een elleboog krijgen en als Gigi geen bodyguards had gehad was ze achter hem aangerend. De Engelse krant The Sun schreef over Gigi’s ‘Less Than Model Behaviour’. Bizar natuurlijk, dat Gigi hier nu als de boeman werd neergezet. Dat vond Lena Dunham ook en Gigi zelf was woest. In Lena Dunham’s Lenny Letter doet ze haar verhaal. Mooi krachtig betoog, petje af voor Gigi. Hoop dat ik hetzelfde instinct heb mocht iemand ooit iets doen waar ik niet van gediend ben.

❤ How to look more like Brigitte Bardot (willen we dat niet het liefst allemaal… of nou ja, ik zou dat best willen…)

❤ Alle outfits van Kate tijdens haar Royal Tour met William en haar kinderen door Canada. Die rode jurk… zucht.

❤ 22 onbelangrijke feitjes die je heel erg oud gaan laten voelen.

❤ 25 bekende vrouwen (van Jennifer Lawrence tot Audrey Hepburn) over alleen zijn.

❤ Na het bericht over het 25-jarige meisje dat vlak voor de finish van de damloop gereanimeerd moest worden en later stierf in het ziekenhuis wordt de vraag weer regelmatig gesteld, kan hardlopen je dood betekenen? Runner’s World US schreef er deze week een goed onderbouwd stuk over.

❤ Quiz: Hoeveel procent Millenial ben jij? Volgens mij heb ik een paar maanden terug ook al zo’n soort quiz gedaan op Buzzfeed maar deze is weer compleet anders. Ik ben voor de verandering ‘50% Millenial’ lekker suf antwoord weer.

❤ Quiz: Deze quiz raadt je exacte leeftijd aan de hand van je voedselkeuzes. Ik ben 18… denk dat ik gewoon jong qua geest ben wat betreft voedingskeuzes ;-).

Happy weekend!

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    oktober 2, 2016 / 01:02

    Interessant artikel over hardlopen en doodlopen. En ik ben ook 50 %, mijn voedingskeuzes maakt mij 21 en die klopt wel redelijk want ik ben 23!