SUNDAY TALK: YouTube Round-up #11

 photo Desktop3022.jpg

Het is zondagochtend – of eigenlijk is het twaalf uur dus het is inmiddels middag – en dat betekent, tijd voor mijn favoriete YouTube video’s van afgelopen week. Zitten jullie er klaar voor? Ik heb weer een aantal (al zeg ik het zelf) hele leuke video’s gevonden afgelopen week.

Helaas, helaas… Hugh Grant speelt niet mee in de derde Bridget Jones film. Gelukkig wordt zijn plek prima opgevuld door Patrick Dempsey, maar als het aan James Corden had gelegen had hij de rol van Jack gespeeld. In deze super grappige video doet hij auditie voor de rol van Jack in een ruimte met de castingdirector en Renée Zellweger. Oh… er zit ook nog een special guest in de video.


Talkshow Hosts Jimmy Kimmel en James Corden en Renée Zellweger en Patrick Dempsey in ÉÉN video. Wist je dat Patrick Dempsey bijna geen acteur geworden was maar IN HET CIRCUS GEGAAN WAS! Ik kan me geen leven zonder McDreamy meer voorstellen ;-).


Ellen Degeneres had deze week het geluk met Kade Hudson het bed te delen voor een Snapchat-sessie. Kate staat namelijk bekend om haar Snapchats die ze vanuit bed stuurt. Wist ik ook niet voordat ik deze video bekeek, maar ze lijkt me best leuk om te volgen. Ik hou van Kate trouwens, ben fan sinds Raising Helen en How To Lose a Guy in 10 Days.


Hahaha zin in een flashback naar het jaar 2009 toen Miley Cyrus nog Hannah Montana was? Speciaal voor Jimmy Fallon’s segment ‘Ew’ zette Miley een pruik op die haar compleet terug naar een 2009-Miley transformeert.


Er is een blik acteurs open getrokken in de hoop Amerikanen op 8 november naar de stembus te lokken en vooral NIET op Trump te stemmen. Ik vind die hele verkiezingsstrijd in de VS zo fascinerend. Hoe er met modder gegooid wordt, hoe iemand als Trump überhaupt verkiesbaar kan zijn tot president, dat er dan ook nog eens heel veel mensen zijn die van plan zijn op hem te stemmen.. En dat beroemdheden zich op deze manier met de verkiezingsstrijd bemoeien. Alleen maar goed natuurlijk, maar de verkiezingsstrijd in Amerika is op geen enkele manier te vergelijken met de verkiezingen in Nederland.


Net als je denkt dat je alles hebt wat je hartje begeert, komt er weer iets nieuws op de markt wat je gewoonweg moet hebben. Al-tijd hetzelfde liedje. Dacht ik na mijn iPhone 7 Plus en Bose QC 35 toch echt wel even genoeg techniek in huis te hebben, MOET ik nu de GoPro Drone hebben. Moet gewoon. Kan niet anders. Hij komt eind oktober uit en sinds het zien van Casey’s video kan ik aan vrij weinig anders denken aan hoe bizar gave beelden ik zou kunnen maken met de GoPro Drone. Dat wordt sparen.


Celebrities die gemene tweets lezen, maakt me altijd weer aan het lachen. Hoe zielig sommige tweets ook zijn.


Het beste moment van de Emmy’s vorige week? Het moment dat de kinderen van Stranger Things het podium opkwamen voor een opvoering van Uptown Funk. Zoveel behoefte aan een tweede seizoen van deze serie, maar we moeten wachten tot de zomer van 2017.. wow.. hoeveel er in de tussentijd nog moet gebeuren. Marathon Chicago, Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw, Wintersport, Marathon Boston, 28 worden (OMG) en DAN is het pas weer zomer. En dan weten we dus niet eens of Eleven (Millie Bobbie Brown) wel in de serie terugkeert, dat zegt ze zelf namelijk nog niet eens te weten. Drama.

Goed, ik hoop dat ik jullie hiermee genoeg beeldmateriaal gegeven heb om de zondagmiddag te vullen. Fijne zondag XXX

Liefs,
Annemerel

Delen:

1 Reactie

  1. Ilse
    september 26, 2016 / 12:58

    Die met Ellen en Miley is zo leuk!