LOVE & SHARE: 130

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Is liefde anno 2016 dood? Vogue US maakte een deprimerende lijst van koppels die in 2016 uit elkaar gingen. Welk koppel vond jij het meest schokkend? Ik Brangelina.. Maar Taylor en Calvin vond ik ook best jammer, hoewel dat natuurlijk wel een stuk minder schokkend was.

❤ 12 feiten over menstrueren die iedereen zou moeten weten. Ik wist zeker niet alles.

❤ Alle foto’s van de Emmy’s die je wil zien. Inclusief samenvatting van de avond.

❤ Eindelijk een wetenschappelijk onderzoek dat een positief effect van selfies als onderzoeksresultaat heeft. Selfies zouden je zelfverzekerder en vrolijker maken. Uhhhh bij mij is dit niet altijd het geval (zeker niet met de 7 megapixel camera van mijn iPhone 7)

❤ Regelmatig deel ik artikelen waarin vertelt wordt dat je bepaalde stretches moet doen (ik moet heel eerlijk bekennen dat ik ze zelf veel te weinig doe), maar in dit artikel worden juist stretches belicht die je niet moet doen.

❤ Heb jij iOS 10 al gedownload? Marloes zette haar favoriete nieuwe features op een rijtje. 

❤ De vijf mooiste hikes in Europa. De Kungsleden in Zweeds-Lapland heb ik zelf ook gelopen en was echt prachtig. De overige vier routes zien er ook fantastisch uit.

❤ Aan de hand van een vijf kilometer loopje dat je zelf loopt (hoeft niet in wedstrijdsverband) kun je je wedstrijd snelheid voor langere wedstrijden bepalen. Hoe je dat doet, lees je hier.

❤ Quiz: Ben je meer een Jennifer Aniston, Angelina Jolie of een Brad Pitt. Ik ben BRAD! Muahaha.

❤ Quiz: Hoe oud ben jij aan de hand van de voedingskeuzes die je maakt? Ik ben tussen de 20 en 29, wat eh… klopt. “You have an open mind, but are grossed out by some textures and strong flavors. Which is pretty normal, really.” Ik ben normaal, hang de vlag uit!

HAPPY SATURDAY NIGHT!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. september 24, 2016 / 21:52

  Ik ben stiekem best wel heel nieuwsgierig naar de eerste gedachte van Jennifer Aniston toen ze het hoorde. Verder heb ik ios 10 en moet ik echt even wennen dat ik niet meer moet schuiven als ik wil ontgrendelen. First worldf hier.

 2. september 25, 2016 / 07:20

  Ik ben ook 20-29 bij de quiz! Leuk om te doen :)

 3. Ilse
  september 25, 2016 / 15:59

  Mijn leeftijd bij die laatste quiz is tussen de 30 tot 39, haha