SUNDAY TALK: YouTube Round-up #9

 photo Desktop2967.jpg

Het was weer een mooie week op YouTube. Afgelopen week geen tijd gehad om de beste en leukste video’s te bekijken. Geen probleem, ik zet ze voor je op een rijtje en loods je er binnen een half uurtje doorheen. Zit je er klaar voor?

Aangezien ik deze week vrijwel niets anders gezien heb dan Stranger Things (het complete eerste seizoen, acht afleveringen gelukkig maar, anders had ik helemaal niets meer uitgevoerd), moet ik wel een Stranger Things-related video delen. Deze is van vorige week, met de kinderen van Stranger Things bij Jimmy Fallon. Het zou kunnen dat ik na het zien van deze video nog heftiger verliefd ben geworden op Millie Bobby Brown (Eleven in Stranger Things).

OK. Na deze video weet ik het zeker. Ik heb een girl-crush op een twaalfjarige.

Hahaha James Corden vroeg zijn fans captions te maken voor een foto van hem en Justin Bieber. Ze waren érg scherp. En grappig.

De opening van de Apple Keynote Speech was fantastisch. Tim Cook in de auto bij James Corden voor een mini-carpool karaoke. Surprise guest Pharrell Williams maakte het compleet. Bijzonder trouwens dat Tim Cook beter te verstaan was tijdens zijn Carpool Karaoke dan Britney Spears (ben nog steeds teleurgesteld over die video).

Maar de mooiste video van James Corden van afgelopen weet vond ik de monoloog waarin hij de break-up van Taylor Swift en Tom Hiddleston bespreekt. Vooral zijn afsluiter, die helemaal niets met Taylor en Tom te maken heeft overigens, was geniaal.

Ellen is ook weer terug van haar zomerstop. Een van haar eerste artiesten was Alessia Cara die haar nieuwe single ‘Scars to Your Beautiful’ zong tijdens de show. Zo mooi! Die stem!

Sia’s video voor haar nieuwe single The Greatest is weer een bijzondere, met danseres Maddie Ziegler in de hoofdrol. Krijg echt een positief gevoel als ik dit nummer hoor in combinatie met de video.

Bella Hadid maakte voor Vogue een anderhalve minuut durende make-uptutorial, ideaal voor jet-lagged beauty’s zoals Bella. Vraag me af of ik genoeg heb aan die hoeveelheid make-up om er na een lange vlucht zo uit te zien. Of niet eens na een lange vlucht, na tien uur slaap heeft mijn huid al meer nodig om er toonbaar uit te zien.

En… that’s it for today! Hoop dat jullie allemaal een fijne zondag hebben.

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. september 11, 2016 / 12:03

  Ik ben nu wel heel benieuwd naar de serie Stranger Things.
  Mijn huid ook meer nodig dan wat Bella gebruikt ;-)

 2. september 11, 2016 / 12:37

  Wat een leuk artikel :) Jij ook een fijne zondag!

 3. september 11, 2016 / 12:50

  Ik houd van Sia’s nieuwe muziekvideo (echt heel mooi) en niet vergeten Taylor en Henry (zo noem ik Tom Hiddleston) En bekende modellen zoals Gigi Hadid mogen ook wel eens een inkijkje geven in hun eeuwenoude werkende schoonheidsmiddeltjes. Wat wel werkt in plaats van scrub zout uit een fabriek waar ook gelantine geproduceert wordt (en dat het dan ook nog niet eens per ongeluk gemengd wordt, hahaha)

 4. september 11, 2016 / 12:54

  Ik wilde nog even reageren op Gigi hadid’s tutorial. Ik zag dat Gigi ook haar hals mee nam, en dat is heel belangrijk ook als je in de ochtend en avond dag en nacht creme opdoet wat anders wordt je hals erg gerimpeld en dat steekt zo nauw af met wel een rimpelloze huid.

 5. september 11, 2016 / 21:24

  Amai ik zou willen dat ik er zo fris en fruitig uit zou zien als Bella Hadid! Leuke tutorial, maar ik geloof dat je daar ook een perfecte huid voor moet hebben en die heb ik helaas niet echt (ze zegt dat zij die ook niet heeft, maar haha daar geloof ik helemaal niets van :P )

  • Annemerel
   Auteur
   september 12, 2016 / 19:44

   Hahaha ja ik dacht ook… welke oneffenheden bedoel je dan?

 6. Jaimy
  september 12, 2016 / 16:33

  Jaaa zo leuk James Corden met Stranger Things, een crush hebben kan dus op een 12 jarige haha1 Vond die video van Sia best heftig trouwens (hij is gemaakt voor slachtoffers in Orlando) maar zeker mooie video.

  • Annemerel
   Auteur
   september 12, 2016 / 19:40

   Ja ik weet het.. Maar dat maakt hem extra mooi vind ik…

 7. Ilse
  september 12, 2016 / 16:45

  Mmm, niet echt mijn favoriete mensen deze week! Kan ook gebeuren.