LOVE & SHARE: 128

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ 100 films die je gezien moet hebben voor je dood gaat. Hoeveel heb jij er gezien? Ik maar 10! Werk aan de winkel.

❤ Alles dat je wil weten over de nieuwe Nike Apple Watch. De zwart met gele (volt) doet me zo denken aan mijn aller eerste Nike+ SportWatch uit 2011. Word ik hebberig van, maar wellicht is het een beetje overdreven om twee Apple Watches te hebben.

❤ Om dit artikel over Burning Man kon ik stiekem wel lachen. Ook al zei ik vorige week nog dat het me best bijzonder lijkt om een keer mee te maken. (dat is niet veranderd trouwens)

❤ Een van mijn favoriete websites – The Cut – deelde de elf boeken die nu op de redactie gelezen worden. Autumn Reading anyone?

❤ 11 irritante hardloop-partners. Daarom loop ik dus meestal alleen ;-).

❤ Staat er binnenkort een lange vlucht op je programma (Chicago!!!! 29 dagen!!!!) Travelvalley geeft 5 tips die er voor zorgen dat je heerlijk slaapt op je vlucht.

❤ Hier werd ik zo enthousiast van tijdens het Apple evenement, binnenkort kunnen we Super Mario Run spelen op onze iPhones. Super Mario was mijn eerste spelletje voor de Gameboy en mán daar heb ik veel uren in gestoken. Weet zeker dat ik dit wil gaan spelen wanner het in december uitkomt (wat moet je anders in december?). Lijkt me leuker dan Pokémon omdat dit spel iets meer op het originele spel lijkt.

❤ Garance is back! Een tijdje werd ik iets minder enthousiast van haar blog en schrijfsels, maar de afgelopen weken word ik weer heel erg vrolijk van haar blog. Er is ook een goede verklaring waarom ik het een paar maanden geleden minder graag las, Garance zat tegen een burn-out aan. Deze week schreef ze een blog over hoe vreselijk beïnvloedbaar ze is. 

❤ Quiz: Welke jongen uit Gilmore Girls – die eigenlijk een veel grotere rol zou moeten hebben gehad – zou jij moeten daten? Ik zou Dave moeten daten (gespeeld door Adam Brody / Seth Cohen).

❤ Quiz: Hoe Millenial ben jij? Ik ben ‘Kind-of-Millenial’. Heel benieuwd hoe jullie hier scoren!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Emma
  september 10, 2016 / 19:08

  Ik zou ook Dave moeten daten, en ben ook Kind-of-Millenial haha!

 2. Ilse
  september 10, 2016 / 19:34

  Nu ben ik hebberig naar die Apple watch, haha

 3. Silke
  september 11, 2016 / 10:43

  Yes yes YES to autumn reading! ;-)

 4. september 11, 2016 / 11:59

  Dat stuk over Burning man is leuk geschreven. Elk jaar zie ik wat Burning Man foto’s van Mascha Beautygloss voorbij komen en ik vind het een ietswat vreemde bedoeling.

 5. Sam
  september 11, 2016 / 13:47

  Hehe, dat stukje over burning man is geschreven door iemand waar ik heel even heel erg verliefd op was, ooit. En als ik het lees begrijp weer even waarom. :p

  Ik ben ook “kind of millennial” en had “maar” 21 van de 100 films gezien.

  • Annemerel
   Auteur
   september 12, 2016 / 19:45

   Hahaha toevallig! (zowel diezelfde antwoorden als verliefd worden op die jongen)