SUNDAY TALK: YouTube Round-up #9

 photo Desktop2953.jpg
Het is voor de zoveelste zondag op rij niet echt een zonnige zondag. Balen, maar niet echt veel aan te doen. Ik hoop dat deze video’s je zondag iets beter maken.

Laten we beginnen met het heugelijke nieuws dat ik weer een Belieber ben. Heugelijk inderdaad, want ik moet op 5 oktober nog naar zijn concert en de afgelopen maanden deed Justin er ogenschijnlijk alles aan om mij Belieber-af te krijgen. De fijne nummers bleven komen (Cold Water, Let Me Love You), maar toch was ‘ie weer vaker in de media om zijn randactiviteiten dan om zijn muziek. Anyway, afgelopen week gaf hij een akoestisch optreden voor BBC Live Studios en dat maakte alles goed. De man kan zingen en dat is het belangrijkste toch, als je naar een concert gaat?

Ook een hele mooie video, de remake van Where Is The Love van The Black Eyed Peas, #WHERESTHELOVE. Aan het nummer werkte niet alleen The Black Eyed Peas en Justin Timberlake, maar ook Mary J. Blige, Usher en een aantal andere artiesten. Daarnaast zijn in de video celebrities als Kendall Jenner te zien en familieleden van slachtoffers van geweld, beelden uit Syrië.. Het is een ontzettend indringende video en de tekst komt zoveel harder binnen.

Wist je dat Sarah Hyland een Snapchat filter had? En ze heeft er niet eens de credits voor gekregen. Sarah claimt dat een van de filters op haar gezicht en make-uplook in de film XOXO gebaseerd is. Vind Sarah zo’n leuke actrice, in Modern Family natuurlijk, maar na het zien van XOXO ben ik helemaal fan.

Een van mijn favoriete nummers van afgelopen zomer, Closer van The Chainsmokers en Halsey. Bij de VMA’s traden ze op. En hoewel de zanger af en toe een beetje awkward is en niet loepzuiver zingt, vind ik het toch super tof dat hij dat podium gewoon opstapt. Hij is namelijk helemaal geen zanger, hij is de helft van het DJ-duo The Chainsmokers. Vorige week had Martin Garrix al een gitaar om zijn nek, nu dit… wat kunnen we straks van Calvin Harris verwachten?

Buiten in New York traden Alessia Cara en Troye Sivan op. Beide artiesten waar ik het afgelopen jaar veel naar geluisterd heb. Alessia zag ik deze zomer twee keer in het voorprogramma van Coldplay en ik heb weinig zangeressen zo goed live horen zingen.

OK. Tot slot wil ik het nog heel even hebben over Pretty Little Liars. Ik keek het afgelopen seizoen overal en nergens, want… HORROR, Netflix had de nieuwste afleveringen niet. ABC Family (waar PLL werd uitgezonden) is nu Freeform en ik denk dat Netflix daar nog niet zulke fijne afspraken (fijne afspraken voor ons) mee gemaakt heeft. Anyway, ik kon echt niet wachten met kijken, want ik hoefde Twitter of Facebook maar te openen en ik zag de halve aflevering al voorbij komen.

Goed, afgelopen week de summer finale. Meine gute, ik heb meerdere malen mijn schermpje kleiner moeten maken omdat ik het zo spannend vond. Jup, ik weet dat dit een kinderserie is en ik 27 ben, maar laat me. En natuurlijk weten we nog steeds niet wie Uber A is. Ik moet zeggen dat ik blij ben dat de serie volgend jaar zomer is afgelopen, want ik kan er niet meer tegen, continu op antwoorden moeten wachten. Beetje jammer dat de tweede helft van het seizoen pas in april begint, terwijl dat voorheen altijd in januari was. Hoe dan? Nou ja.. hebben we nog zeven maanden om zesenhalf seizoen terug te kijken, zodat we straks helemaal klaar zijn voor de laatste tien afleveringen.

HAPPY SUNDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. september 4, 2016 / 12:16

  Is Pretty Little Liars al gewoon ergens te kijken? En ik zit maar gewoon iedere dinsdag te kijken of het op Netflix komt….

  Hoe kan ik pll kijken dan??

  • Annemerel
   Auteur
   september 4, 2016 / 15:01

   Nee staat nog niet op Netflix helaas! Ik vind het overal en nergens..

   • september 4, 2016 / 16:21

    Jawel! Als je zonder ondertiteling wil, googlen op pll en cucirca. Kun je het online kijken zonder te streamen! + 1000en andere series. Helden.

    • Annemerel
     Auteur
     september 5, 2016 / 10:39

     oef thanks voor de tip!

 2. september 4, 2016 / 14:02

  Ik ben stiekem een kleiinnnn beetje klaar met PLL. Vond de summer finale soms dan ook echt té overdreven. Wil geen spoilers geven maar hallo dat ene “echte horror moment” dat kán niet eens?! Vond het eigenlijk lachwekkend. Toch blijf ik natuurlijk benieuwd haha, dus we wachten weer braaf op de volgende afleveringen.

 3. september 4, 2016 / 16:14

  Mooie lijst. Alle video’s even bekeken.

 4. Ilse
  september 4, 2016 / 23:11

  Die video van the black eyed peas is zo mooi! En gelukkig ben ik nog maar bij seizoen 2 van PLL dus nog genoeg te kijken!