LOVE & SHARE: 127

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Hoe rituelen voor een hardloopwedstrijd je rustig kunnen maken voor een hardloopwedstrijd. Mijn hele pre-wedstrijd ritueel is daar het perfecte voorbeeld van.

❤ Het lezen van literatuur maakt je dus een beter persoon dan het lezen van flut-romannetjes. Balen. Nou ja, ik wissel maar gewoon af, wellicht helpt dat genoeg.

❤ Interessant verhaal over verzuring, het lactaat zou je vriend zijn en niet je grootste vijand. Als je duursporter bent wil je dit lezen.

❤ Weet jij de reden waarom je maar een klein percentage van je kleding in je kledingkast draagt? Ja? OK. Onthoud je antwoord en lees dan dit stuk nog een keer.

❤ Heerlijk inspirerend en hilarisch stuk van Garance Doré over veranderingen. Geïnspireerd om ook mijn leven op kleine punten te veranderen/verbeteren.

❤ Dertien levenslessen die we leerden door The Parent Trap (oftewel: Dubbel & Dwars)

❤ Dit bepaalt hoeveel je nog kunt versnellen aan het eind van een hardloopwedstrijd.

❤ De coolste kunstwerken op Burning Man 2016. Wie heeft er als droom hier ooit naartoe te gaan? Ik heb die behoefte eigenlijk nooit gehad, maar als ik dit zie.. het lijkt me wel zo’n once-in-a-lifetime experience.

❤ Quiz: Raad de celebrity aan de hand van hun Twitter-bio. Ik had zeven van de negen vragen goed (alleen 1 en 6 wist ik niet). Het waren allemaal gokjes trouwens, maar ik denk dat mijn celebrity-kennis-skills nog best wel goed zijn, ook al zit ik al twee jaar niet meer bij Girlscene en kijk ik al tweeënhalf jaar geen E! News meer.

❤ Quiz: Welke taal zou jij moeten leren? Ik kreeg… DUITS! Hahaha ok…. gelukkig kan ik me al redelijk verstaanbaar maken in die taal, maar wellicht is het een idee om mijn skills te perfectioneren.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. Aimée
  september 3, 2016 / 20:59

  Heeey! Ik loop vanacht/morgenvroeg (0500) de halve afsluitdijk. Het gaat waarschijnlijk regenen en onweren, maar het is wel erg warm: 18 graden. Zou je een korte of lange broek aandoen? ? Xxxxx

  • Annemerel
   Auteur
   september 4, 2016 / 10:32

   Ik zou een driekwart legging kiezen (shortje kan gaan schuren) en een T-shirt met korte mouwtjes. Maar volgens mij heb je uiteindelijk niet hoeven lopen, zo jammer dat het door weersomstandigheden is afgezegd!

   • Vera
    september 4, 2016 / 11:51

    Ja, hier wilde ik op reageren! Ik las het stuk over wedstrijdpreparatie en dacht shit zeg, ik was gisterenavond precies zo. Al mijn kleding lag klaar, ik had pasta gegeten en pannenkoeken gebakken die ik in de auto kon eten als ontbijt, veel gedronken, getaperd en kon de stad en finish al helemaal voor me zien. Ik visualiseerde hoe ik daar in het donker zou rennen, de zon op zag gaan bij de finish…. en toen werd ik wakker gebeld dat het niet doorging. Zo raar! In mijn hoofd was ik er al en ineens viel alles weg. Dat is ook iets leerzaams om mee om te gaan, haha.

    • Vera
     september 4, 2016 / 11:52

     Start, uiteraard :)

    • Annemerel
     Auteur
     september 4, 2016 / 15:02

     Jaaaa wat naar he! Lijkt me heel erg vervelend als je wedstrijd ineens niet doorgaat. Hoop dat ze het nog naar een later tijdstip kunnen verplaatsen (en dat je dan ook kan)

 2. september 3, 2016 / 21:33

  Haha ja dat ik maar een klein gedeelte uit mijn kast draag omdat ik lui ben is inderdaad niet echt een verrassing :’)

 3. Sarah
  september 4, 2016 / 01:02

  Ik mag Portugees gaan leren, yes.

 4. september 4, 2016 / 07:57

  Ik kreeg ook Duits.. Niet echt mijn droom

 5. Ilse
  september 4, 2016 / 17:44

  Ik mag Spaans gaan leren! En de routine voor wedstrijdvoorbereidingen is voor mij ook fijn!