SUNDAY TALK: YouTube Round-up #4

Sunday Talk

Sinds ik deze YouTube Round-ups maak heb ik een goed excuus om midden op de dag YouTube video’s te kijken. Jullie begrijpen dat mijn ‘werk’ nu NOG leuker geworden is. Ik wist aanvankelijk niet dat het mogelijk was, maar het is toch heus. Deze week onder andere heel veel Blake Lively (ze promootte haar nieuwe film The Shallows dus was overal) en weer een hele leuke Carpool Karaoke.


Weer een nieuwe Carpool Karaoke! Eindelijk de video met Selena, twee maanden geleden postte ze al een foto op Instagram waarbij ze in de auto zat bij James, dus we konden er op wachten, maar uiteindelijk was ‘ie nog beter dan ik verwacht had. Selena heeft niet zo’n stem als Adele, maar daar tegenover staat dat ze wel ontzettend grappig is. Althans dat is mijn bescheiden mening. Heb zo hard gelachen!

En om Selena’s Carpool Karaoke te vieren keek ik afgelopen week ook nog even een ‘gouden oude’, de eerste carpool karaoke video met Justin Bieber. Er zijn weinig video’s waarbij ik zoveel hardop moet lachen als bij deze video’s. Oh en Justin’s video zou zomaar mijn favoriet kunnen zijn. In ieder geval is het de video die ik het vaakst gezien heb. #swag

Blake Lively is op dit moment haar nieuwe film The Shallows aan het promoten en daarvoor ging ze onder andere langs bij Jimmy Fallon. Nooit geweten dat Blake zo’n Harry Potter fan was!

Dit stukje waarin Blake vertelt over anderhalf jaar oude dochter die denkt dat ze met haar vader aan het FaceTimen is op het moment dat hij in een film te zien is, is ook heel grappig.

Blake was ook bij de Today Show! Blake Lively is misschien wel op haar mooist als ze zwanger is. Ben heel erg benieuwd naar haar film The Shallows.

Iedere video met Liam Hemsworth is een video die je moet zien. Al is het alleen maar voor zijn fantastische Australische accent. Dus deze video met Liam bij Jimmy Fallon moet ook op je to-watch-list.

Ty Burrell is dus gewoon Phil Dunphy (Modern Family) in real life. Hij vertelde aan Ellen over zijn campingtrip met zijn familie.

Sarah Jessica Parker is binnenkort weer terug waar ze hoort, als hoofdrolspeelster in een TV-serie op HBO. Geen Sex and the City taferelen dit keer, ze speelt dit keer een vrouw die wil scheiden van haar man. Heel benieuwd naar de serie.

Long time no see Matt Bomer! Hij is wat mij betreft nog steeds de knapste man die op aarde rondloopt, ik ben nog niemand tegengekomen die deze titel van Matt af zou kunnen pakken. Reden dat Matt bij James Corden op bezoek was? Hij speelt de hoofdrol in een nieuwe serie op Amazon, The Last Tycoon. Helaas heb ik daar geen goede video’s van kunnen vinden, maar hier is een voorproefje.

HAPPY SUNDAY Y’ALL!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. juni 26, 2016 / 12:05

  Grappig dat stukje over de dochter van Blake en FaceTimen met haar vader. De carpool rit Justin moet ik nog zien en daar neem ik zo even de tijd voor, ben benieuwd!

 2. N
  juni 26, 2016 / 12:15

  Helaas zijn deze artikelen niet zo aan mij besteed. Ik hou meer van verhalen dan van lijstjes, ben niet thuis in pop culture en lees liever dan filmpjes kijken :/

 3. Ilse
  juni 26, 2016 / 18:08

  Blake Lively! <3

 4. J
  juni 26, 2016 / 22:22

  Ja Blake bij Fallon <3 Ik ben momenteel Gossip Girl eindelijk af aan het kijken (ooit begonnen toen het op net 5 kwam maar nooit alle seizoenen gezien dus nu op Netflix) dus ik krijg sowieso wel mijn dagelijkse portie Blake.

  Als ik jou trouwens iets mag aanraden… Ik moest van de week aan je denken toen ik video's van Hannah Witton (My Relationship with Sport & Exercise) en Rosianna Halse Rojas (Women + Sport | EAT SWEAT PLAY by Anna Kessel) keek. Niet eens zozeer vanwege de video's (hoewel ik zeker die van Hannah op zich het kijken wel waard vind), maar omdat ze over het boek Eat sweat play van Anna Kessel spraken en ik dacht dat je er misschien wel geïnteresseerd zou zijn in het boek wat gaat over vrouwen en sport (mocht je geïnteresseerd zijn, hij is veel goedkoper op Bookdepository dan op bol.com)

  • Kirsten
   juni 26, 2016 / 23:37

   Rosianna’s video’s vind ik ook altijd goed! :)