LOVE & SHARE: 120

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Ik denk dat ik mijn rimpels beter maar kan gaan accepteren, want die komen er vroeg of laat toch wel. Zeker nu het schijnt dat je van selfies nog ergere rimpels krijgt. Ik ben screwed.

❤ Nog acht dagen, dan ga ik op vakantie naar Italië. Mijn moeder schreef er alvast een blog over. Kan niet wachten mam!

❤ Vorige week schreef ik toch dat ik een roadtrip door de VS wilde maken maar zoveel plekken wilde zien dat ik nooit dacht dat ik het in een keer zou kunnen doen. Misschien is er toch nog hoop… Dit schijnt namelijk de ultieme route te zijn waardoor je alle staten ziet (in 21.000 kilometer). WOW! Wie gaat er mee? Moeten we LA alleen nog wel even een andere keer doen.

❤ Athena maakte een heerlijke blog met tien manieren om jezelf te motiveren voor een work-out.

❤ Agnès schreef een hele leuke blog met vijf dingen die ze over hardlopen geleerd heeft dankzij mijn boek! Dankjewel Agnès!

❤ Zo loop jij je beste marathon met slechts drie looptrainingen per week.

❤ Kan je humeur wel een oppepper gebruiken? Het is nogmaals bewezen dat beweging de oplossing kan zijn. Kijk maar naar deze leuke infographic!

❤ Quiz: Deze quiz raadt hoe oud je bent aan de hand van welke alcohol je drinkt. Ik ben 30… shit. Of betekent dit dat ik gewoon heel volwassen keuzes maak als het om alcohol gaat?

❤ Quiz: Weet jij wat de populairste platen van de afgelopen tien jaar waren? Ik wist het niet.. ik heb het anders gedaan, ik heb mijn eigen favoriete platen ingevuld in plaats van de nummers waarvan ik dacht dat ze daadwerkelijk het populairst waren. Blijkt dat ik de afgelopen jaren het slechts twee keer met de rest van de wereld eens was. Jullie?

❤ Quiz: Ben jij meer The Hills, Laguna Beach of The City? Ik ben The Hills!

Happy Saturday!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Ilse
  juni 25, 2016 / 23:16

  Ik ben ook the hills en mijn drinkgedrag is die van iemand van 26.

 2. juni 25, 2016 / 23:34

  Ik ben 24, dat scheelt maar een jaartje, klopt best goed dus haha!

 3. juni 26, 2016 / 14:11

  ♡♡♡!

 4. juli 7, 2016 / 14:51

  Wat lief dat je mijn review benoemt!