SUNDAY TALK: YouTube Round-up #3

 photo Desktop2741.jpg

Het is weer tijd voor een YouTube round-up. Zitten jullie er klaar voor? Ontbijtje erbij. Kopje thee, of lekkere koffie? Deze week heb ik onder andere video’s met Obama, Martin Garrix en James Corden.

Een van mijn favoriete YouTubers en mijn favoriete Nederlandse artiest speelden mijn favoriete videogame (en de enige videogame die ik vrijwillig wil spelen). Oftewel, iJustine speelde Mario Kart met Martin Garrix ter ere van E3 en de lancering van zijn nummer Oops. Vooral hilarisch hoe Martijn continu ‘nee nee nee’ roept, in het Nederlands dus. Ik heb nu dus al de hele week zin om Mario Kart te spelen, maar ik heb geen Wii hier thuis. Rooooooos?!?!!!!!

Age is just a number! Madonna mag deze zomer dan misschien de leeftijd van 58 bereiken, ik teken ervoor hoor… Deze uitvoering van Borderline bij Jimmy Fallon was weer een mooie. Ben heel benieuwd naar de Madonna van over tien jaar. Wat denken jullie?

Jimmy Fallon had afgelopen week meer bijzondere gasten. Zo was Obama ook aanwezig en MAN wat gaan we hem nog missen als hij in 2017 het Witte Huis zal verlaten. Helemaal als Trump straks zijn plek in gaat nemen. Laten we met zijn alle positieve energie naar het universum sturen en hopen dat het niet zo ver komt. In deze video schrijven Obama en Jimmy Thank You Notes. Grappiger dan je denkt.

Maar het meest hilarisch vond ik de video waarin Obama over zijn smartphone vertelt. Helemaal blij was hij toen hij eindelijk ook een smartphone kreeg. Maar er zat een addertje onder het gras en je moet de video gewoon even zelf kijken want ik wil het niet voor je verpesten. Ik heb keihard gelachen.

Ed O’Neill (Modern Family / Married With Children) was bij Ellen op bezoek en Ellen vroeg hem naar zijn ontmoeting met Britney Spears. Hi-la-risch! Tranen van het lachen. Arme Ed. Vooral omdat hij dus in die hoedanigheid de Instagram van Britney omgeslingerd is.

Anna Wintour zoals je haar waarschijnlijk nog nooit gezien hebt.. in de rol van Amy Schumer. Amy neemt voor de gelegenheid de rol van Anna over. I laughed out loud!

Dit keer zit James Corden niet in zijn auto voor zijn eigen programma Carpool Karaoke, maar wordt hij geinterviewd door Vogue, voor hun item ’73 Questions’. Ik vond het niet de aller leukste aflevering van 73 Questions, maar hij was leuk genoeg om met jullie te delen.

De reden dat James door Vogue werd geïnterviewd was allereerst omdat Anna Wintour groot fan is van James (ze komen toevallig ook allebei oorspronkelijk uit de UK) EN omdat James afgelopen weekend de TONY awards presenteerde, de belangrijkste theaterawards in de VS (waar Anna overigens ook aanwezig was, als je bovenstaande video bekijkt zie je haar een rij achter Oprah zitten.. ja het is natuurlijk geen Chanel, dus hier zit ze blijkbaar niet frontrow). Dit is het openingsnummer van de Awards Show en het is fantastisch.

Matt LeBlanc (Joey / Friends) is de nieuwe presentator van het Britse TV-programma Top Gear. In het interview met James Corden vertelt hij onder andere dat hij als peuter al achter het stuur zat bij zijn opa. Maar ja dat was ook nog in een tijd dat je mocht drinken en rijden tegelijkertijd…….

Jullie nog leuke video’s die ik vandaag kan bekijken?

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. juni 19, 2016 / 12:24

  Gaaf hoor Madonna bijna 58 en nog altijd zo strak in pak ;-) Leuke YouTube round-up ik vind Ed O’Neill echt een toffe vent.

 2. juni 19, 2016 / 14:07

  Jimmy Fallon is altijd zo leuk eh. En zeker met Obama erbij.

 3. juni 19, 2016 / 14:49

  IK vind dit echt zo’n onwijs leuke categorie op je blog! Die 73 vragen zijn echt favoriet bij mij :) X

 4. Ilse
  juni 19, 2016 / 15:35

  Die Mario kart is tof en dat met Obama ook!

 5. Anouk
  juni 21, 2016 / 12:35

  Jaaaa de Tony’s! Daar kijk ik als musicalfanaat dus het hele jaar naar uit, en James Cordon deed het echt fantastisch!