LOVE & SHARE: 119

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

❤ Onderzoek wijst uit dat ‘eten in moderatie’ geen goede tip is.

❤ 16 verschillende looptypes. Welke ben jij? Ik kon me in een aantal wel vinden.. waaronder de ‘Blogger Runner’ DUHHHH!

❤ Bee Shaffer, de dochter van Anna Wintour, maakte afgelopen week haar schrijf-debuut op Vogue.com. Ze schreef de songtekst van Hamilton in Emoji’s. Leuk idee voor andere nummers?

❤ Afgelopen maandag bereikten Mary-Kate en Ashley Olsen de leeftijd van dertig jaar. Ik was vroeger zo’n fan dat toen ik maandagochtend zag dat het de dertiende was, ik meteen wist dat DIT de dag was dat ze dertig zouden worden, daar hoefde ik dus geen Facebook of Twitter voor te openen. Een beetje bijzonder  (gestoord) ben ik af en toe wel. Anyway, dertig jaar aan zonnebrillen!

❤ Zo blijf je het hele jaar een gezonde en productieve werknemer.

❤ Ben je ooit ge-ghost? Of heb je ooit ge-ghost? Er is een nieuwe trend en het heet ‘benching’. En op die bench wil je eigenlijk niet belanden.

❤ Een van de reizen die nog op mijn to-do-list staat is een roadtrip door de VS. Alleen welk gebied ik wil zien, daar ben ik nog niet helemaal uit. Ik wil langs de kust bij Boston, Washington en New York. Ik wil het diepe zuiden zien. Ik wil de hele westkust van noord naar zuid afrijden en nu wil ik dus ook een roadtrip door Colorado maken. Wellicht moet ik beginnen met sparen.

❤ Frambozen kokos ontbijtcake… hele mond vol, maar DAMN dit ziet er goed uit. Athena’s recepten zijn altijd goed dus deze ga ik binnenkort ook zeker proberen.

❤ Quiz: Hoe fearless ben jij? Ik ben ‘pretty brave’

❤ Quiz: Hoeveel procent Regina George (Mean Girls) ben jij? Ik ben 100% blijkbaar… Ik geloof er geen reet van. Maar ja, Buzzfeed quizes liegen nooit, toch?

FIJNE ZATERDAG!

Liefs,
Annemerel

Delen:

2 Reacties

  1. juni 18, 2016 / 22:15

    Thanks, had het allemaal nog niet gelezen.

  2. Ilse
    juni 19, 2016 / 10:00

    Wat een mooie foto’s van Colorado! En leuk om die types hardlopers te weten!