SNAPSHOT DIARY: 11/6

 photo Recently Updated228.jpg

 photo Desktop2714.jpg

Goedemorgen het is ‘al’ acht uur en mijn wekker ging om zes uur. Dat krijg je ervan na een kort nachtje, dan vergeet je foto’s te maken. Ik zit hier op een bankje bij de tramhalte van de RAI. Vanmorgen vroeg ben ik hier naartoe gereden omdat ik vandaag de hele dag met IBM op het Glamour Health Challenge Event sta. Maar nu moet ik eerst naar het Amstel Hotel om Mary Helen Bowers van Ballet Beautiful te interviewen voor Metro. Ik dacht, dat lijkt me handiger om met de tram te doen!

 photo Desktop2714.jpg

Vragen voorbereid, tafel gereed, nu alleen nog even wachten op Mary Helen! Vraag me heel erg af hoe ik vandaag ga overleven, ben namelijk nu al de hele tijd aan het gapen. Niet heel vreemd, na een paar leuke maar lange dagen. Gisteravond was het 21-diner van Roos en dat was ook niet al te vroeg afgelopen. Maar hé. Komt goed.

 photo Desktop2714.jpg

Het interview zit er bijna op, ondertussen geniet ik van het heerlijke ontbijt van het Amstel Hotel. Hier zou ik wel aan kunnen wennen op zaterdagochtend. Interview met Mary Helen komende dinsdag in Metro. Althans… als ik na het schrijven van deze blog daar goed mee aan de slag ga, want ik moet nog beginnen met uitwerken!

En heel snel naar door naar de RAI (met de taxi want het interview liep een beetje uit) waar ik vandaag cognitieve smoothies serveer met IBM. Dat wil zeggen, meiden kunnen een aantal random vragen beantwoorden en daarna komt er een smoothie uit die bij ze past. Daarna volgt er een evaluatie over de smoothie. Door de evaluatie wordt het systeem ‘slimmer’ waardoor smoothies nog beter moeten passen. Ik heb alle mogelijke smoothies geprobeerd (je moet natuurlijk wel weten wat je weg geeft) en het was erg lekker.

 photo Desktop2714.jpg

‘Onze’ stand. Outthink limits, vind ik een hele mooie spreuk.

En de officiele opening van de dag, met Sanne van Glamour en presentator Manuel Broekman in zijn opvallende Louis Vuitton pakje.

 photo Desktop2714.jpg

Het is de hele dag gezellig bij onze stand. Op het moment dat de work-outs bezig zijn komen mijn favoriete bloggers ook even langs om de test te doen. Waaronder Francien! Ik weet niet meer welke smoothie er het beste bij hou zou passen. Ik weet alleen dat ze nog een tweede keer langs kwam om een sapje te halen. Geef haar groot gelijk.

Mijn nieuwe vriend NAO de robot was er ook!

 photo Desktop2714.jpg

Maar NAO had het dus ontzettend druk met indruk maken op andere vrouwen. De playboy. Jammer hoor.

 photo Desktop2714.jpg

Met de IBM girls!

En toen was het vijf uur en was het feest afgelopen. De hele zaal stroomde leeg.

 photo Desktop2714.jpg

Geslaagd dagje met Nina van IBM (en de andere IBM meiden en de jongens van de smoothies).

Om de dag goed af te sluiten sprong ik nog even met Babette in de ballenbak van Zalando. Heerlijk ontspannend. Dat zou je eigenlijk iedere dag een keertje moeten doen.

 photo Desktop2714.jpg

Home sweet home. En eindelijk – na 48 uur – weer internet! YES! Tijd voor Casey’s vlogs!

En chocola… en eigenlijk ook het uitwerken van het interview voor Metro, maar ik ben zo moe dat ik me niet meer kan focussen en ik lig dan ook al om negen uur te slapen. Morgen – vandaag – weer een dag.

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. juni 12, 2016 / 12:09

  Zo een ballenbak zonder kinderen erin lijkt mij ook ontspannend ;-)

  Gaaf dat je lekker bent gaan ontbijten in het Amstel Hotel, ik ben er nog nooit binnen geweest!

 2. Imke
  juni 12, 2016 / 14:36

  Was leuk om je een keer gezien te hebben. En groot gelijk over die smoothies. Ze waren heerlijk.

  • Annemerel
   Auteur
   juni 12, 2016 / 20:45

   Super leuk je even gezien te hebben Imke! Hoe gaat het nu met de spierpijn?

   • Imke
    juni 13, 2016 / 22:25

    Is iets verbeterd maar traplopen doe ik nog steeds 3x zo lang over ?
    Maar het was het waard

 3. juni 12, 2016 / 19:36

  Tof dat je bij de Glamour Health Challenge was. Leuk idee van die smoothies!

 4. juni 12, 2016 / 20:16

  Ik heb het gevoel dat ik hetzelfde shirtje heb als jou! :) Goede smaak! :D

  • Annemerel
   Auteur
   juni 12, 2016 / 20:44

   Hahaha hij is van Roos! Die heeft inderdaad een hele goede smaak :)

 5. juni 12, 2016 / 20:37

  Het was zo leuk gisteren! Ook leuk je eindelijk eens te ontmoeten in het echt, nadat ik je al zo lang volg :)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 12, 2016 / 20:45

   Ja super leuk je even gezien te hebben! Heb je alle workouts overleefd?

 6. Ilse
  juni 12, 2016 / 21:27

  Klinkt als een hele geslaagde dag! En wat een leuk idee van die smoothies!

 7. juni 13, 2016 / 09:01

  <3 liefde voor je snapshot diaries

  X