SNAPSHOT DIARY: 9/1

 photo Recently Updated146.jpg


 photo Recently Updated146.jpg

Een van mijn geheime kunsten, ik ben heel goed in het spel afwas-jenga.

Mijn moeder maakt al de hele week grapjes over mijn gekookte eitjes in mijn snapshot diary maar halloooooo hoe moet ik anders laten zien wat ik ontbeten heb (dat is best belangrijk toch). Eitje was gelukt trouwens ;-).

 photo Recently Updated146.jpg

Tijd voor een recovery-run in Jogha legging en jasje. Er staat zes kilometer op het programma.

Was zwaar! De eerste kilometers liep ik voor mijn doen extreem sloom, maar ik kwam gewoon niet vooruit, laatste kilometers ging het gelukkig beter. Maar ja, daar is een recovery-run ook voor, die zijn niet om PR’s te verbreken (geen enkele training is eigenlijk bedoeld om PR’s te verbeteren).

 photo Recently Updated146.jpg

6K, DONE!

Drie kwartier later sta ik in de stad. Gedoucht, haar gewassen, aangekleed, alles. Ik ben zelfs tien minuten te vroeg want alle winkels zijn nog dicht en Roos zit nog in de tram. Soms ben ik heel goed in opschieten en als het OV dan ook nog meewerkt…

 photo Recently Updated146.jpg

Omdat het vrij koud is om tien minuten buiten te wachten voor de Bijenkorf spendeer ik die tien minuten bij Starbucks, met een flat white, want ik heb nog geen koffie gehad vandaag. Goed excuus.

 photo Recently Updated146.jpg

Wat een graftakkenweer is het trouwens, koud, grauw, nat, wind… Ik weet dat we dit soort dagen nodig hebben om een stralende dag als vrijdag te kunnen waarderen, maar ik denk dat we dat ook best wel kunnen met wat minder van die grauwe dagen. Roos wil niet eens meer lachen voor de foto.

 photo Recently Updated146.jpg

We zijn even bij mij thuis geweest om foto’s en videobeelden te maken van mij in de nieuwe Sylvie Sport collectie, ik heb deze maand namelijk een samenwerking met  Hunkemöller. Maar goed, dat is allemaal al geweest, we zitten nu in de auto richting de bakker om lunch en taartjes te halen.

En dat zit dus allemaal in deze zakken en doos, die Roos zo lief even voor mij heeft vastgelegd voor mijn snapshot diary.

 photo Recently Updated146.jpg

Ben bij mijn ouders, eet mijn lunch (quiche en olijvenbroodje) en bekijk de foto’s die Roos zojuist van mij gemaakt heeft.

Onder het genot van een Roos-smoothie (met kokosmelk, kiwi, blauwe bessen en…….. ik weet het verder niet) werk ik alvast aan mijn blogpost.

 photo Recently Updated146.jpg

Oh ja, die doos van Chloé, die heb ik eh… als souvenir uit de stad meegenomen. Oeps.

Half citroentaartje omdat ik vanavond ook graag nog een half taartje wil.

 photo Recently Updated146.jpg

Van taart naar wijn, maar he het is zaterdag. Ondertussen is er ook al een bak chips doorheen. Ik ben forever hungry sinds ik de laatste weken weer actief aan het hardlopen ben. Don’t blame me. Blame de kilometers.

Schrijf ondertussen een blog en kijk mijn stukken voor Metro na.

 photo Recently Updated146.jpg

Roos en haar resting bitchface, altijd leuk. Je zou denken dat ze helemaal niet zoveel trek had in haar pasta bolognese, maar niets is minder waar hoor!

Tijd voor cappuccino en het tweede deel van mijn citroentaartje, wie wat bewaart die heeft wat.

 photo Recently Updated146.jpg

Volleybal dames spelen de finale tegen Rusland. Ze zijn aan het verliezen en ik kan dat maar slecht aanzien..

Home sweet home, de plank-challenge met mezelf is still going strong, ik heb tot nu toe iedere dag van 2016 minimaal vier minuten geplankt. Verder doe ik geen core-oefeningen, dit is het enige dat ik kan. Heb ontdekt dat het mijn armen en schouders ook geen windeieren legt.

De rest van de avond spendeer ik met Friends in bed. Friends als in de serie… jammer he, niet erg spannend…..

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. januari 10, 2016 / 12:20

  Wat ziet dat citroentaartje er vreselijk lekker uit!
  En ehh.. wat zit er nou in die Cloé doos?!

 2. Leah
  januari 10, 2016 / 12:29

  AAAH die Chloé laarsjes!! Zag ze gister in je snapchat story en ze zijn prachtig!

 3. januari 10, 2016 / 13:52

  Oeh dat citroentaartje. Ik heb nu eindelijk in Arnhem een goede patisserie gevonden die het ook heeft, ook in mini vorm (heel verstandig).

  Ik neem aan dat we binnenkort de inhoud van de Chloé te zien krijgen ;-)

 4. januari 10, 2016 / 13:58

  Oh heerlijk dat taartje! En wat zit er in die doos van Chloé? :-)

 5. Jane
  januari 10, 2016 / 14:39

  Nu al 9 november (9/11)? Eergisteren was het pas 7 oktober (7/10). Haha, verder hele leuke plog weer.

  • Annemerel
   Auteur
   januari 10, 2016 / 14:44

   Haha dit is echt dom, mijn MacBok heeft de titel onthouden van vorige jaren (2015/2014) en voegt automatisch achter de 1 een ander getal toe. En ik heb dat dus niet eens doorgehad. Thanks!!!!

 6. januari 10, 2016 / 16:22

  Ah lekker dat taartje!! Leuke snapshot!

 7. januari 10, 2016 / 16:27

  Wow Annemerel, je buik is -pardon my French- verdorie prachtig op die foto met het Sylvie topje! Ook wel een hééle mooie collectie moet ik zeggen.

  En ohja – ik hou van je snapshot diary’s.

  Lieve groetjes, Karolien

 8. januari 10, 2016 / 17:55

  oeeeee dat taartje klinkt heel erg lekker!

 9. Robin
  januari 10, 2016 / 19:04

  Leuke snapshot diary!
  Roos heeft een toffe trui aan.. Waar is deze van?
  Alvast bedankt!

 10. Berdiene
  januari 10, 2016 / 20:52

  Wat word ik altijd blij van jouw snapshot diary! Ook van je andere artikelen trouwens, kijk stiekem toch meerdere keren per dag op je site :-) oh en ik heb je no shame in my game playlist ontdekt op Spotify, het einde!

 11. Ilse
  januari 10, 2016 / 21:49

  Klinkt als een leuke dag en die foto van jou in hunkemoller is prachtig. Die laarsjes zijn zoo mooi!

 12. januari 11, 2016 / 09:01

  Buikspieroefeningen vind ik ook ZO vreselijk altijd! Zelfs tijdens een plank raak ik ongeduldig haha. Dat taartje ziet er echt goddelijk uit :D

 13. Cynthia
  januari 12, 2016 / 20:15

  Ik word echt gemotiveerd door jou, Annemerel! Ik ga ook de plank challenge aan. Dan kan ik ook lekker taartjes blijven eten haha.

 14. Lisette
  januari 20, 2016 / 20:45

  Wauw.. Jouw buikspieren!

  Gave trui van Roos. Waar heeft ze die gekocht? :)