?: 10/1

 photo IMG_7896.jpg

“If I catch myself being frustrated, or angry or pissed of, I’m just like…
Take a deep breath,
look around,
I have nothing to be upset about,
Nothing.
Appreciating what you have is the first principle of happiness”
– Casey Neistat 

? Volgende week op wintersport ? Volgende week voor het eerst in mijn leven naar Noorwegen (die twee dingen houden inderdaad verband met elkaar ? Het nieuwe album van Rachel Platten Wildfire ? Eindelijk snappen waarom ik de afgelopen maanden niet zo graag naar buiten ging om hard te lopen, het hebben van een doel is toch wel essentieel voor mij ? Mijn slimme lezeressen, ik hoef niets meer op te zoeken, ik stel mijn vraag gewoon in mijn Snapshot Diary en het antwoord komt vanzelf. Van bloemen en vlekken veroorzaakt door een geurkaars tot Franse broodjes, jullie kennen ze allemaal ? 30 dagen tot mijn boek in de winkel ligt ? Mijn nieuwe Franse pers waar ik eindelijk echt goede koffie mee kan maken (ik bleek een beetje te gierig te zijn en te weinig koffie te gebruiken per kopje) ? Een nieuwe Malin+Goetz Mojito geurkaars ? Eindelijk mijn oorkonde van de Berlijn Marathon bij de post ontvangen Annemerel De Jongh was 105ste in haar klasse met een tijd van 3.26.43. Best wel teleurstellend resultaat eigenlijk, volgende keer loop ik top 100 ? Martin Garrix die muziek maakt waar ik normaliter echt niet warm van word maar dit is dus niet normaal gesproken, zijn nieuwe nummer Bouncybob is zo lekker om op te lopen ? Sex and the City ? Mijn Isabel Marant Etoile Dicker Boots, hele fijne investering ? Het kledingstuk dat ik in de sale scoorde en wat nu netjes in mijn kast hangt te wachten op mijn boeklancering, iemand enig idee wat het is? ? Mijn nieuwe 2016 kalender van Garance Doré ? Het hoesje van Apple dat mijn iPhone oplaadt, nu haal ik het wel tot het einde van de dag zonder bij te laden. Hoe lang totdat mijn iPhone batterij nog slechter wordt en het hoesje ook minder zijn werk gaat doen? Al sla je me dood, ik hou je op de hoogte, voor nu ben ik een blije kip ? Dat mijn MacBook Pro na een jaar trouwe dienst nog steeds geen sporen van ouderdom gaat vertonen. Klinkt misschien als niet meer dan normaal, maar mijn drie andere MacBook’s begonnen al na een half jaar minder fijn te werken ? Dat benzine maar 1,41 per liter is op dit moment.. ik kan me nog herinneren dat ik 1,89 betaald heb ? Sushi, ik ben iedere dag dankbaar voor sushi ? En avocado’s op rijstwafel met peper en zout, stiekem nog lekkerder dan de variant waar er ook zalm op de rijstwafel zit ? Een compliment over mijn boek van een persoon die er in mijn ogen heel veel verstand van heeft. Hij heeft de PDF van mijn boek, heeft delen gelezen en zei dat ik met mijn boek een mooi gat in de markt kon vullen. Ik hoop dat hij gelijk krijgt ? Dat ik weer een vastomlijnd doel heb en niet meer zo loop te flierefluiten als de afgelopen maanden. Ik word diep ongelukkig van flierefluiten. Laat mij maar gewoon met een stressvol to-do-lijstje werken, dat geeft me zoveel meer voldoening dan die niet-omlijnde plannen.

Wat maakt jou gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. Larissa
  januari 10, 2016 / 17:11

  -Mijn nieuwe melkopschuimer van Nespresso.
  -Over 5 weken op vakantie naar Afrika.
  -Den Haag
  -De zon die schijnt.
  -Mijn eigen huisje.
  -Eten bij mijn ouders en zusjes thuis.

 2. januari 10, 2016 / 17:33

  Wat een heerlijk lijstje weer! Nu niet alleen benieuwd naar je boek maar ook naar je outfit!

  • januari 10, 2016 / 17:34

   Wat mij gelukkig maakt: mijn konijn die zaterdag komt ??

 3. Elsemieke
  januari 10, 2016 / 18:06

  Mooie boodschap van Casey Neistat!
  Wat mij gekukkig maakt:
  M’n lief (En dat we volgend jaar gaan trouwen!! ??)
  De fijne mensen om me heen en de gezelligheid die daar bij komt kijken
  Het besef dat ik gezond ben

 4. Manon
  januari 10, 2016 / 19:21

  Leuk lijstje weer! Super grappig dat lezers van je blog antwoorden hebben op dingen die je zelf even niet weet. Groot voordeel van zoveel volgers! ;) Mijn lijstje:

  – dat het einde van mijn scriptie nu éín-de-lijk in zicht komt. Mijn vriend vertelde vandaag doodleuk dat ik al 20 jaar opgeleid wordt om dit ‘even’ af te kunnen maken.
  – mijn Yankee Candle Red Apple Wreath voor het laatste beetje kerst
  – Sint Petersburg plannen maken
  – mijn lieve familie en vrienden
  – het perfecte hardloopweer
  – mijn nieuwe sale aankopen

 5. Sabine
  januari 10, 2016 / 20:21

  Zo leuk om te lezen en zelf even na te denken wat mijn het meest gelukkig maakt op dit moment. Mijn twee beste vrienden en vriendin maken mij het meest gelukkig op dit moment <3

 6. januari 10, 2016 / 20:42

  Als ik dat plaatje van die bergen zie krijg ik meteen weer zin in de wintersport. Nog even geduld haha.

 7. Elvira
  januari 10, 2016 / 21:44

  Ik gok op een jumpsuit! Jurkjes of juist iets sportiefs zou je niet zo geheimzinnig over doen denk ik ;-)

  Mijn happy list:
  – anderen om mij heen moeite horen hebben met tentamen maand, maar aangezien ik afgestudeerd ben heb ik daar geen last meer van en kan ik de zondag lekker lui op mijn kont zitten….
  – mijn Finse vriendinnetje komt een weekje mij opzoeken met Koningsdag!
  – youtube tutorials kijken en dan vervolgens mooie creaties leren maken met mijn naked2 palette
  – als v.i.p. naar een feestje mogen
  – mijn broertje die eind deze maand weer naar huis komt (woonde een paar maanden in München)

 8. januari 10, 2016 / 23:16

  Weer een heerlijke lijst <3

 9. januari 10, 2016 / 23:44

  Wat een heerlijk lijstje! En gaaf dat je naar Noorwegen gaat. Echt een prachtig land!

 10. Ilse
  januari 11, 2016 / 09:26

  Fijn lijstje en je gaat ons vast weer jaloers maken met prachtige foto’s uit Noorwegen.

 11. januari 11, 2016 / 14:24

  Mooi van Casey! Mij maakt gelukkig dat
  – Mijn kat die weggelopen was weer terug is en na een bezoek aan de dierenarts weer is opgeknapt
  – Mijn jas die gestolen was met oud&nieuw weer terecht is
  – Ik allemaal nieuwe spullen gekocht heb voor het appartementje waar ik 1 februari naartoe verhuis met mijn vriend
  – Ik donderdag naar Riga ga en begin maart naar Parijs
  – Het is balen als de postcode kanjer van 43,9 miljoen euro op je wijk valt en je geen lot(en) hebt en je iedereen om je heen bakken met geld ziet winnen maar ik ben toch echt al lang gelukkig met dat mijn kat weer terug is en ander bovenstaande <3

 12. januari 11, 2016 / 18:00

  Ik gok op een jumpsuit! Geen idee waarom.

 13. marije
  januari 12, 2016 / 16:44

  Thanks voor het quoten van Casey, precies wat ik nu nodig had!!!