LOVE & SHARE: 96

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Swooooooon, de mooiste indoor zwembaden ter wereld. Ooit wil ik een huis met een zwembad. Een zwembad dat van binnen naar buiten doorloopt. Kan dat denk je?

? Deze straat in Parijs moet je hebben als je houdt van gebakjes en andere zoetigheid… er zitten namelijk zeven patissiers die de moeite (volgens Vogue) meer dan waard zijn. Ik sla ze even op voor mijn volgende tripje naar Parijs.

? 10 Netflix shows die dit jaar online komen en waar je nu alvast enthousiast over mag worden (volgens Metro UK dan)

? 29 dingen die alle onhandige mensen (like me) overkomen.

? Het appartement van Gigi Hadid in New York City. Keep on dreaming Annemerel…

? 36 tekenen dat je obsessie met Instagram buitenproportioneel is.

? Deze reporter van Mashable luisterde een week lang alleen maar naar Hello van Adele. Zou een experiment voor mij zijn, maar dan met een ander nummer want Hello ben ik inmiddels wel een beetje zat.

? Hoe begin je weer met lopen na een pauze? Runner’s World US geeft antwoord.

? Quiz: Laat je leeftijd raden aan de hand van popnummers. Ik ben 29 volgens deze quiz. Damn ik wist dat ik 27 zou worden dit jaar, maar 29 doet mijn gevoelens wel heel veel pijn.

? Quiz: Is 2016 het jaar dat jij een relatie krijgt? Ik wel volgens deze quiz, aangezien ik ‘good natured and a sweetheart’ ben. En ik heb juist een boek gelezen ‘Why men love bitches’. Nu weet ik het ook niet meer hoor, moet ik nou een sweetheart zijn of een bitch. Of gewoon mezelf en wel zien waar het schip strand. Lijkt mij persoonlijk het beste idee.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. januari 9, 2016 / 17:05

  *klikt door naar het straatje in Parijs*

 2. Rosanne
  januari 9, 2016 / 17:05

  Hey Annemerel, het is ‘waar het schip strandt’. Dacht dat het misschien toch vermeldenswaardig was omdat je het ook zo schrijft in je about-pagina van je blog.

 3. januari 9, 2016 / 17:21

  Binnenkort maar naar Parijs dan en veeeeeeel taartjes eten! :)

 4. Ilse
  januari 9, 2016 / 18:56

  Goede tip voor Parijs en die van het hardlopen is ook handig voor mij! Qua muziek word ik 21 geschat en ik ben 22 dus dat is goed.

 5. Janey
  januari 9, 2016 / 20:13

  Haha je hebt niks te klagen, ik word dit jaar 20 en ik word 35 geschat door die test.

 6. Merin Bezemer
  januari 9, 2016 / 23:40

  Hahaha ik werd 32 geschat, maar ik ben 14…

 7. januari 10, 2016 / 11:10

  Haha ik heb 32, maar ben 27. Gelukkig moest ik me gisteren nog identificeren toen ik een fles wijn wilde kopen, dus ik zie er gelukkig nog jong uit ;)!

 8. januari 10, 2016 / 11:55

  Cool, kijk al uit naar de nieuwe Netflix releases :-D Ik heb 26 op de quiz gescoord, maar eigenlijk ben ik 2 jaar ouder.