SUNDAY TALK: New Music Sunday x Joy x Taylor x Jolie-Pitt

Het is lang geleden dat ik en Sunday Talk deed, maar ik heb deze week genoeg om over te praten… Allereerst de trailer voor een film waarvan ik niet wist dat hij in de maak was en die vanaf begin volgend jaar in de Nederlandse bioscopen draait, Joy. Zo heet de film dus. Met Jennifer Lawrence en Bradley Cooper in de hoofdrol. De vierde film in drie jaar tijd waarin Jennifer en Bradley elkaars tegenspelers zijn (American Hustle, Silver Linings Playbook en Serena deden ze ook al samen). De trailer is veelbelovend, vind ik. Gaat op de ’to watch’ lijst.


Mag ik heel even aandacht voor deze fantastische mashup van Taylor Swift’s Style en One Direction’s Perfect?! Zijn ze niet PERFECT voor elkaar?

Meer muzieknieuws… Adele!!! Vrijdag lanceerde ze haar eerste nieuwe nummer in drie jaar tijd! Maar dat zal je vast niet ontgaan zijn, want ieder denkbaar medium heeft hier al over geschreven. Het nummer is afkomstig van haar nieuwe album dat ’25’ gaat heten. Haar album 21 ging vrijwel alleen maar over het stuklopen van een relatie, dit album zou een ‘ommekeer’ zijn. 20 november komt haar album uit, I CAN’T WAIT! Als je precies wilt weten wat de inspiratie was voor haar nieuwe album, klik je hier.

Wauw… ik hou van Troye Sivan. WILD was fantastisch, vrijdag schreef ik al kort over het nummer FOOLS en nu ben ik fan van TALK ME DOWN. Op 4 december komt zijn album uit en die datum staat dus al gemarkeerd in mijn agenda. Zijn nummers zijn de perfecte combinatie van melancholie en … ja ik weet eigenlijk niet wat het nog meer is, maar ik vind het heel fijn om naar te luisteren.

Damn… deze Sunday Talk kunnen we beter ‘New Music Sunday’ noemen… dit is het nieuwe nummer van Gwen Stefani ‘Used To Love You’ over haar stukgelopen huwelijk met Gavin Rossdale. Ik vind het misschien wel het leukste nummer dat Gwen tot nu toe solo heeft uitgebracht. Zou het de nieuwe Don’t Speak worden (het nummer dat ze schreef over haar stukgelopen relatie met een ander No Doubt bandlid).

Taylor Swift wordt geïnterviewd door Ryan Adams (je weet wel die jongen die 1989 in zijn geheel coverde) voor GQ. Met een klein beetje hulp van Siri ;-)

 photo angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-03.jpg
 photo angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-03.jpg
 photo angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-03.jpg
 photo angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-03.jpg
 photo angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-03.jpg
 photo angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-03.jpg

En omdat deze Sunday Talk niet alleen over nieuwe muziek kan gaan deel ik ook graag nog even deze hele fijne shoot uit de nieuwe Amerikaanse Vogue met Angelina Jolie en haar prachtige familie.

HAPPY SUNDAY Y’ALL!!!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. oktober 25, 2015 / 12:10

  Wauw, wat een prachtige foto-serie van Angelina en Brad! Ik had er al een gezien, maar de rest nog niet. Zó mooi!

 2. oktober 25, 2015 / 12:26

  Oooh Jolie is zo mooi! Ik had de foto’s nog niet gezien. Ik vind het nummer van Adele prachtig, maar zo jammer dat het direct binnen de dag over de kop gedraaid wordt. Snap het wel, maar het heeft als gevolg dat ik er nu al klaar mee ben. Voor een dagje … ;-) Morgen weer.

 3. oktober 25, 2015 / 13:33

  Oh Angelina I freakin love her!!

  Ook hou ik van Gwen en ik haar nieuwe single nog niet gehoord, dit gaat zo gebeuren. Nog een film met Jennifer Lawrence en Bradley, ik ben heel benieuwd. Maar eerst deel 2 van Mockingjay.

 4. oktober 25, 2015 / 22:02

  Wauw, hele mooie foto’s van Angelina en familie!

 5. Ilse
  oktober 25, 2015 / 22:29

  Dat nieuwe nummer van Adele is zoo mooi en wat een prachtige foto’s van Angelina en haar familie.

 6. oktober 26, 2015 / 12:05

  Wat is die clip van Gwen krachtig! Echt insane!
  En die foto’s van Angelina + kids! What?!