LOVE & SHARE: 85

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Ik kan niet wachten op het boek van Garance Doré dat volgende week uitkomt, hier lees je er meer over en over haar schrijfproces. Ik vind veel dingen herkenbaar, vooral het onderschatten hoeveel tijd erin gaat zitten en het feit dat het nooit echt af voelt.

? Vijftien voedingsmiddelen die in ieder hardloopdieet zouden moeten zitten, volgens Runner’s World.

? Zo wordt je een betere Snapchatter (video) (volg je mij al op Snapchat? ‘Annemerelcom’ is mijn gebruikersnaam!)

? Tien slechte hardloopgewoonten en hoe je ze doorbreekt.

? Bridget Jones… ik bedoel Renée Zellweger praat voor het eerst over de nieuwe Bridget Jones film (kan niet wachten!)

? 20 wetenschappelijk bewezen manieren om te ontstressen (willen we dat niet allemaal, ontstressen.. of ben ik dat alleen en de mensen in mijn omgeving?

? Tien dingen die je bekend voorkomen als je ieder verkoudheidje dat in de lucht hangt oppikt.

? Als je beter wil hardlopen zul je moeten wandelen

? Quiz: Als je deze vragen invult wordt er geraden wanneer jij je maagdelijkheid verloor… ik kreeg 21… eh, ze zaten er een beetje naast. Hahahaha. Er stond bij de uitleg wel ‘jij verloor je maagdelijkheid op het moment dat jij het wilde’ en dat klopte dan weer wel. Maar 21 was ik niet.

? Quiz: Deze quiz raadt hoe oud je bent aan de hand van vragen over Taylor Swift… BIJ MIJ ZEIDEN ZE DAT IK 26 WAS EN DAT KLOPT DUS GEWOON! 1989 baby ;-). Ben benieuwd of het toeval was, of dat het echt een geniale quiz is.

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. oktober 24, 2015 / 17:28

  Ja, dat ontstress artikel is leuk. Ik zit in de goede richting. Ik ben overigens 26 volgens die quiz van Taylor. Hij is dus niet zo briljant, want ik ben 38. Over die ontmaagding gaan we het maar helemaal niet hebben hahaha!

 2. Linda
  oktober 24, 2015 / 18:30

  Ha, volgens de quiz klopt mijn leeftijd inderdaad. Toeval!

 3. Janey
  oktober 24, 2015 / 18:57

  Volgens de Taylor quiz ben ik 32, maar ik ben 19. En blijkbaar ben ik ontmaagd tijdens mijn huwelijksnacht, waar ook niks van klopt haha. Kom ik zo oud over? :’)

 4. Frances
  oktober 24, 2015 / 19:45

  Haha, volgens de Taylor Swift quiz ben ik 15 en dat klopt ook! :P

 5. Kelly
  oktober 24, 2015 / 22:26

  Haha, volgens die test word ik ontmaagd tijdens mijn huwelijksnacht… Dan zou ik dus al getrouwd moeten zijn :P

 6. Ilse
  oktober 25, 2015 / 10:46

  Haha, allebei de quizzen geven de juiste antwoorden. Dus ja die laatste quiz is geniaal met zijn 22!
  Die tips over hardlopen zijn erg leuk en handig!

 7. oktober 26, 2015 / 15:37

  Die Taylor Swift quiz schat mijn leeftijd als 35 jaar……. Ik ben 20. Haha!

 8. oktober 28, 2015 / 17:51

  Volgens de quizz ben ik 35.. Nou ik ben pas 20 geworden.. haha! De andere quizz gaf wel het juiste antwoord!